10 Ekim 2017 Salı

Kına Mekanları ve Kına Organizasyonu Önerileri

Geçen gün arkadaşımın kına gecesine gittim , bir an kendi kına gecem geldi aklıma o güne geri dönmek istedim. Evleneli 1.5 sene oldu zaman su gibi akıp gitmiş.

Kına fiyatları , kına gecesi fiyatları , kına mekanları için çok güzel bir site tavsiye ediyorum size : DüğünBuketi.com daha önceden de bu site hakkında düğün mekanları hakkında bir blog yazmıştım. Gerçekten çok faydalı olan bir site aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz ki çok fazla arkadaşıma tavsiye ediyorum diyebilirim.

Düğün sezonu bitti sayılır hoş eşim hala daha DJ'lik yapmaya gidiyor. Ama yeni evlenecek adayların muhakkak bu siteye bakmalarına tavsiye ediyorum , hem kına gecesi , hem düğün , hem after party , hem bekarlığa veda v.s. her şeyi bulabileceğiniz bir site.


Kına gecesi biz bayanlar için önemli bir yere sahip değil mi ?
  Kına mekanı , kına gecesi organizasyonu , giyilecek kıyafet,dağıtılacak hediyeler,süslemeler bunların yanı sıra anlaşılacak kına organizasyon fiyatları bizlerin kafasını karıştıran bir durumdur.

Benim kına gecemin olduğu zaman ben organizasyon firmasıyla anlaşmadım lakin benim anlaşmama nedenim eşimin DJ'lik yapması , giyeceğim bindallıyı arkadaşımdan hediye almam ve her şeyden önemlisi zaten çok sevdiklerimle birlikte bekarlığa veda partisini evimde yapmış olmamdı yoksa daha önce ki gittiğim kına mekanlarında , kına gecesi organizasyonlarına denk geldim ve çokta eğlendim diyebilirim.


Siz sadece kına gecesi mekanını ayarlıyorsunuz ve gerisini kına organizasyon firmasına bırakıyorsunuz . Onlar sizin için her şeyin en güzelini zaten düşünüyorlar  ;


* Eşimle birlikte gittiğim kına organizasyonun da eşim DJ'lik yaparken , organizasyon firması kına gecesi müziklerimi eşime verdi ve o müziklerle çok güzel bir koreografi yaptılar.

* Kına gecesi sürprizlerini organizasyon firmanıza bırakın , onlar dağıtılacak hediyeleri , kuruyemişleri v.s. her türlü organizasyonun üstesinden en güzel şekilde geliyorlar.

* Kına gecenizi daha eğlenceli hala getirmek için kına gecesi testi oyunu oynanıyor siz denk geldiniz mi veya kına geceniz de yaptınız mı ? Açıkçası ben yapmadım ama yapmayı çok isterdim içim de kaldı diyebilirim size :)

* Kına organizasyon fiyatları seçeceğiniz paket ve sunulan hizmete göre değişkenlik gösterebiliyor ben 1.5 sene önce baktığım da neredeyse 1000 TL 'den başlıyordu bir arkadaşım 2, 5 sene önce anlaştığında  yalan olmasın 1.500 'den fazla diye hatırlıyorum ama olaydı ve içinde dansöz bile vardı ☺

* Sizin için kına tahtınızı bile ayarlıyorlar harika değil mi ?

Ben çok araştırma yapmıştım kına gecesi nasıl yapılır , kına gecesinde neler yapılır , kına organizasyon fikirleri , kına gecesinde değişiklik neler olabilir diye çok ölçtüm biçtim hatta kına gecesi malzeme listesini sizinle paylaştım eksik var mı yok mu sizinle fikir alışverişi yaptık. Bakın yaptık diyorum altını çiziyorum üzerinden 1.5 sene geçti tabi yazımın başında da belirttim keşke o güne geri dönebilsem.


Harika bir kına gecem oldu diyebilirim , arkadaşlarımın en çok dilinde olduğu gün o gündü saçımdan elbiseme , çalınan müziklerden ikramlara herkesin o gün mutlu olduğunu görmek ve sonrasında bile " kına gecen çok güzeldi " dediklerini duymak beni de mutlu ediyor. Biliyorsunuz ben düğün yapmadım çok yapmak istedim ama olmadı bu yüzden kına gecem benim düğünüm gibi oldu diyebilirim. Zaten iyi ki kına müziklerini benim eşim yapıyordu yoksa farklı bir Dj olsa yanmıştı diyebilirim ben zor kızım öyle her türlü müziği çaldırmazdım vay o DJ'in haline diyorum ☺

Eskiden kına geceleri daha çok evlerde oluyordu sonra sonra bu gelenek değişti ve artık mekanlarda olmaya başladı mekanlardan kastım değişkenlik gösterebiliyor kimisi düğün salonunda yapıyor , kimisi ordu evi , öğretmen evinde , kimisi havuz başında v.s. herkes kendi bütçesine göre kına gecesi fiyatını , bütçesini belirliyor. Kimisi uygun fiyatlı kına gecesi mekanı ayarlayıp her şeyi organizasyon firmasına bırakıyor , kimisi hem kına mekanını kendi ayarlıyor organizasyonunu da kendi yapıyor , kimisi lüks bir mekan tercih edip organizasyon firmasıyla anlaşıyor herkesin bütçesi ayrı tabi .

Açıkçası benim yaptığım mekanın fiyatı gayet uygundu , salonda büyüktü ama organizasyonu bana aitti tüm kına malzemelerini ben kendim aldım kendim yaptım sadece mekanın süsleme işini bırakmıştım onda da sağolsun düğün salonu kendi çapında süsleme yapmış hoşuma gitmişti ☺

Daha demin de belirttiğim gibi benim eşim DJ'lik yaptığı için müzik ayarlama konusunda problem yaşamadım. Bende gittiğimde düğün salonuna , DJ olmadığını ancak organizasyon firmasını yönlendirebileceklerini yada bizim bilgisayar bağlayacağımızı bu şekilde müziklerin çalınmasını tavsiye ettiler. Eğer ki Serhat DJ'lik işi yapmasaydı bende organizasyon firmasıyla anlaşacaktım bunda hem fikirim hem kafam da rahat olurdu açıkçası ☺


Hayatınızın en güzel ve en özel olan bu unutulmaz günlerinizi muhakkak profesyonellerin eline bırakın.  DüğünBuketi.com ihtiyacınızdan çok daha fazlasını size karşılayacaktır.

Saygılar..

4 yorum:

  1. tımıms aklımızda olsuuun :)

    YanıtlaSil
  2. Yaa kına gecesi hiç üşenilmemesi bir olay ben çok istemeyerek yapmıştım ama çok eğlenmiştim :))

    Yine çok güzel yazmışsın emeğine sağlık canımmm. Boşlama buraları hep yaz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle canım ya inanki ben düğün yapmayacağım için kına gecesi için çok uğraştım testi olayı da aklıma gelmemişti bi eksiğim o vardı :)
      Bu aralar boşladım , ev içi tadilat var bir de hava değişimleri hastalık falan derken bayağı boşladım :)

      Sil

Share