7 Nisan 2017 Cuma

Blindspot - Kör Nokta / Yabancı Dizi Yorumu

Bir ara eşimle yabancı dizilere pek sarmıştık fakat bu aralar durulduk ☺
İzlediğimiz dizilerin arasında Blingspot'ta var biraz bilgilendirme yapayım.



Dizinin Konusu : Times meydanında bir bavulun içinde hafızası silinmiş ve vücudun da çeşitli dövmelerle kaplı bulunan Jane Doe ve onun üzerinde bulunan bu dövmelerin aslında bir suç haritası olmasını keşfeden FBI ajanı Kurt Weller ile macera başlamaktadır.

Dizinin Oyuncuları : Jaimie Alexander (Jane Doe) , Sullivan Stapleton (Kurt Weller), Rob Brown (Edgar Reade) , Audrey Esparza (Tasha Zapata) , Ashley Johnson (Patterson) , Archie Panjabi (Nas Kamal 2.sezon)

Benim dizi hakkındaki yorumum : Aksiyon,polisiye,gerilim,dram ağırlıklı bu diziyi izlediğim zaman anladım ki ben hep bu tarz dizileri seviyorum muhakkak izlediğim yabancı dizilerin çoğunda FBI var yani polisiye dizileri seviyorum tabii bu yabancı diziler için geçerli.Bizim Türk dizilerinin gözünü seveyim o ayrı da Türk dizilerinde polisiye pek sarmıyor beni.
Şu sıralar İçerde'yi izliyoruz , konusu farklı geldi bana , eşim bu diziyi ilk bölümden beri izlediği için bende izliyorum yoksa benim pazartesi gün ki dizim belliydi Kırgın Çiçekler ama anladım ki evlendikten sonra eskiden izlediğiniz o dizilerin hiçbirini izlemiyormuşsunuz ☺ 



Dizinin özellikle iki bölümü beni çok heyecanlandırdı 1.sezonda Ankara'ya geliyorlar 2.sezonda ise dizi başlar başlamaz bir Türk müziği çalıyor hatta ben diziden geldiğini düşünmemiştim farklı sekme mi açtık oradan mı geliyor derken resmen o şarkıyı duyunca eşimle birbirimize baktık ☺ İnsan Türklüğünden gurur duyuyor , her yerdeyiz diyorum herhalde yapımcılarından biri mi Türk anlamadım ☺ hatta o ara şarkıyı aradık öyle bilindik bir şarkı değil şimdi internetten baktım da o şarkıyı söyleyen Karim Azedia - Hayal şarkısıymış.

Dizinin birinci bölümünü izlediğinizde ne oluyor falan diyorsunuz zaten dizilerin ilk bölümleri pek sarmaz ama sonrasında bayağı bir sarıyor sizi dediğim gibi aksiyon , polisiye tarzı filmleri seviyorsanız bu dizi size göre 2 sezondur devam ediyor biz ikinci sezonun ortasında kaldık hem eşim o aralar başka dizilere sardı hemde her hafta bekliyordun böyle toplu izleyince daha keyifli oluyor ☺

Hayırlı Cumalar.İyi hafta sonları.

Saygılar..

6 yorum:

  1. Konusu çok ilgimi çekti. Ankara'ya ne zaman gelmişler ki duymadık hiç:) İzleyelim bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizide Ankara'yı gösterdiklerinde bende çok şaşırdım :)
      Tavsiye ederim sevgiler..

      Sil
  2. Aaaa hiç duymadığım bir dizi.ve istanbul değil de Ankara olması meraklandırdı beni :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım Türk'lere dair birşeyler görünce insan heyecanlanıyor hoşuna gidiyor :) izlemeye fırsat bulursan izle canımm güzel bir dizi .

      Sil
  3. blindspot bayılıyorummm ahh annesinin çıktığı sahne daha doğrusu kardeşi önce çıktı sonra onları büyüten lanet kadın sözde anne dedikleri feci güzel bi dizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o sahne çok güzeldi ya şu an 2.sezonun ortasındayız bakalım sabırsızlıkla devamını izlemek istiyorum :)

      Sil

Share