27 Temmuz 2014 Pazar

Guguklu Saatten Ninniler Mim 2 =)

    Mim işini sevdim :) Özellikle birilerinin sizi hatırlaması , sizin de düşüncelerinizin öğrenmesi hoşuma gidiyor..
Guguklu Saatten Ninniler ' den 2. Mim'imi aldım ve çok mutlu oldum. "Teşekkürler " Bende gaza gelip her an bu Mim işine el atabilirim :)

1)  Geçmişin olmasaydı , bugün ortaya koymakta olduğun şey ne olurdu ?

Güzel bir soru..Bazen keşkeler,bazen iyikiler. .Yeri geldiğinde evet demeyi , yeri geldiğinde hayır demeyi öğrendim. Kime ne kadar değer vereceğimi , kimin benim için değersiz olduğunu öğrendim.Geçmiş her zaman geçmiştir.Geçmişim olmasaydı ders alamazdım ve bugünlere bu şekilde gelemezdim.Sadece şunu çok isterdim Öğretmen olmayı :) Öğretmen olup , birilerine birşeyler öğretmek isterdim..

2)  Annen ve baban senin için ne ifade ediyor ?

Annem ; canım , nefesim , beni ayakta tutan tek şey..Hem Anne Hem Baba oldu bana.Annem dünyada ki en güzel şey ..! Sonrasında ise Serhatım gelir :)

Baba konusuna girmesek :) ?

3)  İmkansız olduğunu düşündüğün herşeyin kapılarını açmak için , ne kadar gönüllü olurdun ?

Hayatta imkansız denilen hiçbirşey yoktur bana sorarsan..Bir insan birşeyi ne kadar çok istiyorsa o kadar çok hedefine ulaşabilir.. "şu benim için imkansız " dediğim birşey yok.Hayatta her zaman hedef koydum kendime,gerçekleştirebildim bir çoğunu..Ehh mesela kim istemez ki zengin olmayı ? Ama herşeyin öncelikle hayırlısını istedim.İşimin , Sevgilimin ve daha bir sürü şeyin.. Hayırlısıysa herşey olsun.Hayırsız olduğu sürece ne kadar gönüllü olursam olayım,mutlu olamadıktan sonra önemli değil.

4) Şu an kimsin ve ne kadar büyük , parlak ve faydalı bir macera ortaya koyacaksın ?

Serhat'ın aşkına tutulan bir küçük Yağmur meselesiyim :P  Duygusal,Annesine ve Serhatına çok bağlı,çocukları çok seven onlarla vakit geçirmeyi seven biriyim.İmkanım olduğu takdirde tek istediğim şey , çocuklara yardım eli uzatmak ve onların mutluluğu için elimden geleni yapmak..Benim maceram bu olabilir :)

5 ) Kalbin daha önce kırılmamış olsaydı , ne kadar neşeli , olağanüstü ,değerli ve tümüyle doyurucu bir ilişki içinde olurdun ?

Yaşadığımız süre boyunca,kırılırız,küseriz,ağlarız,mutsuz oluruz ama bana sorarsan hepsi bizim için bir sınav .Hayattan ders almak için bunların hepsi şart..! Kim var ki Pollyana gibi dertsiz,tasasız..?Allah bizim için herşeyin hayırlısını verir.Birşeyi çok isteriz de olmaz deriz ya " Hayırlısı buymuş " veya başına bir iş gelir "demek ki hayırlısı buymuş " deriz.Ben herşeyin hayırlısı istedim. Annem için iyi bir evlat olmak,evlendiğimde iyi bir eş ve iyi bir ev hanımı olmak..Şu an hayatım iyi gidiyorsa kendi ayaklarım üstünde durabildiğimden ve geçmişten ders aldığımdandır.


                 Benim de amma konuşasım varmış =P
                 Teşekkürler " Guguklu Saatten Ninniler "

                  Saygılar

4 yorum:

  1. Canımm şimdi okudum çok güzel olmuş teşekkür ederim cevapladığın için :)) Veeeee Çok aşırı mutlu geçireceğin güzel bir bayram diliyoruumm ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım sana da iyi bayramlar :))

      Sil
  2. Bu mim çok zordu yaa :)
    Ama çok güzel olmuş ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz düşündürücüydü ama yaptım gitti :))
      Teşekkürler

      Sil

Share