22 Ocak 2018 Pazartesi

Maaşı ıslattık / Arif V 216

Ev taşınması durumlarından ötürü maaşı anca ıslata bildik oda sinemaya giderek oldu 😀Hoş sinemayı "yoğun ısrarlarım" sonucu eşime ben ödeyeceğim dedim oda sinemaya gitmeden önce yemek ısmarladı.

İş çıkışında hemen eve gittim , üstümdekilerle gidecektim sadece çizmelerimi değiştirmem gerekiyordu malum motorla gidecektik bu yüzden bot giymekte fayda vardı bir de içime daha kalın bir hırka giyerek 5 dakika içinde evden çıktık.


Meydan İstanbul AVM/Cinemaximum'a gittik buraya en son hatırladığım kadarıyla geçen sene Recep İvedik 5 için gitmiştik , değişiklik yapmışlar , yemek yerlerini büyütüp hem açık hemde kapalı alan haline getirmişler çok düzenli olmuş bu haliyle.

Popeyes'den meşhur Maxi Avantaj menümüzden aldık Türk Telekom Selfy'lilere bir alana bir bedava kampanyasından yararlandık. Valla çok acıkmıştım hem ben hem eşim tıka basa doyduk😀


Saat 19:30 olmuştu , bizim seansta 20:15'deydi . Biz daha önceden internetten hallettiğimiz için işlemleri (koltuk seçimi de dahil) sıraya girip bilet alma gibi bir durumumuz olmadı mesajı veya gelen maili göstermemiz yeterliydi . Ben yetişememe ihtimaline karşılık bir önceki seansa 19:45'e almamıştım aslında yetişirmişiz de riske atmak istemedim. Olsun problem değildi biraz bekledik sonra içeri girdik.


Film başladı , internette filmi çok yerin dibine sokmuşlar  , bence yerin dibine kadar sokulacak gibi de değildi , sadece Cem Yılmaz olunca işin içinde beklenti yüksek oluyor sürekli gülmek istediği için insanlar ve filmde de çok aşırı bir espri olmadığından film hop güme gidiyor.

Ya bende aşırı gülmedim , bazı yerleri komikti özellikle "fındıkkıran" şarkısını söylediği kısmında çok güldüm , o giydiği kıyafette zaten beni kopardı..Mesela duygulananlar olmadı mı merak ediyorum yada ben mi aşırı duygusal olduğumdan mıdır bilemiyorum ama Kerem Alışık'ın bir sahnesinde çok duygulandım.

Film ' de 1960'lara gidilmesi ve yeşilçam'ın yıldızlarının olduğu o kurgu bence güzel olmuş. 
Herkesi memnun etmek maalesef kolay değil , kimi çok beğeniyor kimi hiç beğenmiyor bu kişinin kendi zevkine bağlı ki ben Cem Yılmaz'ı pek sevmem ama esprileri güzel oluyor.

Saygılar..

5 yorum:

  1. Sevindim sonunda ıslatmışsın maaşını 😊benim de görmek istediğim filmlerden biri inşallah gideceğim fırsat bulursam 😊senin adına çok sevindim güzel ve keyifli bir gün olmuş yüzünüzden tebessümler hiç eksik olmasın inşallah canım benim benim sevgiler 😊❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah sende en kısa sürede gidersin canım güzel dileklerin için çok teşekkürler Allah hepimizin yüzünü güldürsün ☺️

      Sil
  2. Çok güzel bir blogunuz var, paylaşımlarınızın devamını bekliyorum, blogunuzu izlemeye aldım sizde beni izlemeye alırsanız sevinirim. :) https://hastaliktakip.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alınıp satılması için bir yıl daha başladım fırsatı verdim. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Share