5 Mayıs 2017 Cuma

Ailecek Piknik / Şeker Maslak Parkı - Küçük Çamlıca

Bizim ailenin içinde bulunduğu whatsapp grubumuz var bundan 1 ay önce aklıma 13 yıl önce ailecek yaptığımız piknik geldi hatta rahmetli dedem hamaktan düşmüştü ne gündü ya biz top oynamaya dalmışız Nihan yengem dedi ki " anaa babam düştü" diye bir baktım ki arkama dedemin vücudu aşağıda ayaklar yukarıda ne gülmüştük ya ☺ Bu arada fark ettiniz değil mi 13 yıl önce yazdım biz 13 yıl önce en son ailecek piknik yapmışız. Aklıma bir an yaz geldi şöyle bir piknik yapsak dedim hemen whatsapp grubuna yazdım ha bu hafta ha diğer hafta diye diye en son 30 Nisan Pazar günü Küçük Çamlıca Şeker Maslak Parkında toplandık ☺ 


Dipnot : Bugünün tarihi benim için ayrı bir öneme daha sahip 6 yıl önce bugün eşimle ilk adımı atmıştık , mesajlaşmıştık daha doğrusu o mesaj atmıştı ben pek istekli değildim de ☺ O gün bana "evleneceksin bu adamla " deseydiler kahkaha atardım ciddiyim.İstemiyordum çünkü eşim biraz ısrarcı olduğu için çıkmaya başladık biz yoksa eşim ısrar etmese ne olurduk bilmiyorum bir şey de diyemiyorum kader.Kaç kere aynı ortamda denk gelmişiz (aşk tesadüfleri sever filmi gibi) kaderimizde aynı iş yerinde tanışmak varmış.



Hafta sonu olduğu için kalabalıktı ama öyle rahatsız edici değildi en azından sıkış tıkış oturmuyorduk kimseyle.Bizimkiler erkenden gittiği için bir masa bulmuşlar ayrıca yere hasırda serdik çünkü çok kalabalıktık ailecek herkes oradaydı bir dayım,yengem,kuzenim yoktu yani kısacası 13 kişiydik ☺


İki tane mangal yaktık . Kanat ve köftemiz vardı o mangal başında beklemekte insanın iyice iştahını kabartıyor ya zaten ilk posta kanatları ayak üstü yedik ☺


Mangalın başında eşim ve dayım vardı iyi oldu çünkü tek başına yapılacak gibi değildi mangal küçüktü ve iki mangalla bile anca hazır oldu her şey.


Hemen hemen 1.30 saatin sonunda yemeklerimize kavuşmuştuk ☺ Yemek öncesi ailecek güzel bir selfie yapalım dedik ve sonrasında yemekleri mideye indirdik.


Eşim çocuklarla top oynadı , bizde közde Türk kahvemizi yudumladık ayrıca semaver de getirmiştik yanımıza semaverde de çay demledik. Bir çocuklar oyun oynadı biz oturduk , konuştuk hava güzeldi sadece gölge alanlar arada esiyordu , burada çok ağaç var normaldir esmesi.

Her şey çok güzeldi , hep birlikte olduktan sonra her şey daha güzel oluyor.

Saygılar..

4 yorum:

  1. Ne güzeeeel yağmurcum şöyle kalabalık pikniği en son 9 yaşında yapmıştım ve günün sonunda kolum sargılanmıştı :))) Özledim bu cıvıl cıvıllığı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bizde ailecek piknik yaptığımızda ben 14 yaşındaymışım :) Güzel oluyor hep birlikte vakit geçirmek..

      Sil
  2. Ne güzel yapmışsınız.Bende aile pikniklerini çok severim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aile piknikleri gerçekten çok güzel oluyor :)

      Sil

Share