27 Ekim 2015 Salı

Hangi Filmi İzledim ? "Pixels"


Filmin Konusu : Çocukluğumuzun tutkunluğundan biri olan atari oyunları , uzaylıları tehdit etmektedir.Atari oyunlarında ki karakterler dünyaya iner ve dünyamızı işgal etmeye başlarlar..Başkan Will Cooper bir dönem atari oyunlarında büyük başarılar elde etmiş hatta 80 'li yılların atari şampiyonu olan arkadaşı Sam Brenner'e başvurur.Bundan sonra ise savaş başlar . Sam ve arkadaşları dünyayı kurtarabilecek midir ?

Filmin Oyuncuları : Adam Sandler (Sam Brenner) , Michelle Monaghan (Violet Van Patten ) ,Kevin Jamer (Will Cooper) , Peter Dinklage (Eddie Plant ) ,Josh Gad (Ludlow Lamonsoff) , Sean Bean (Corporal Hill)

Benim film hakkında ki yorumum : Bilim Kurgu ve Komedi dalında olan Pixels beni o eski zamanlarda ki atari oynadığım günlere götürdü :) Tabi bire bir oynadığım oyunlar yoktu ama Pac-Man'i bilmeyen var mı ? .. Ben filmi güzel buldum açıkcası . Bilim Kurguyu seviyorum , oyuncuların başarısı da gayet iyi. Kötü bir film değil izlemenizi tavsiye ederim. Eski günlere götürüyor insanı tabi ben 80'lerin sonunda doğdum bizde ki atari anlayışıyla onların atari anlayışı bir değil .. Ama güzel ya ben bir ara süper mario falan da iner savaşmaya dedim ama galiba o zamanlar süper mario yoktu :) Benim yaşıtlarım da olanlar bilir. O prensesi kurtarmak için ne cebelleşiyorduk :) Hatırladığım kadarıyla 8 bölüm vardı . 4 bölümün sonunda mı Ejderhayla savaşıyordun. Can almak için cebelleşiyordun :) O atari kolu yani joistik varya ne kadar çok bozuluyordu sürekli joistik aldırıyordum ee bana da dayanmaması normal sinirlenince fırlatıyordum .. Ya bizim dönemimiz gerçekten güzeldi. Şimdi ki çocuklar kaseti nereden bilebilir ki ? Kasetin içinde ki o film kısmı çıkardı kalemle sarardın :) Çocukluk arkadaşımla bir sürü ses kaydımız vardır. Şu cart sesimizle ne şarkılar söylemişiz gülmekten oturup ağlarsınız .. Ya ne güzel günlerdi zaman çabuk geçiyor.. Bir daha o günlere dönemeyeceğini bilmek ne bileyim tuhaf ya tarif edemiyorum.. Siz de benim gibi en çok çocukluğunuzu özleyenlerden misiniz ?

                                                               İyi Seyirler
Saygılar...                     

8 yorum:

  1. tatlım blogunu çok beğendim.takibe aldım senide beklerim

    burcumblogger.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Merak ediyorum bu filmi açıkcası. Antman'i izlemeye gittiğimde Imax'de bunu fragmanını vermişlerdi çok hoşuma gitmişti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel film tavsiye ederim her ne kadar çokta yaşım tutmasa da yine de çocukluğuma döndüm diyebilirim :)
      Sevgiler..

      Sil
  3. Çocukluğumu özledim dediğim çok az an var, ben daha çok şimdiki çocuklara bakıp benim çocukluğumda... diye devam ettiğim cümleler kuruyorum, olgunlaşıyoruz galiba^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba :) Bizim zamanımızda telefonlar tabletler mi vardı ? Bilgisayar bile lise yıllarında okurken gelmişti.. Ne olursa olsun o günler şimdi ki zamanlara göre daha güzeldi canım..

      Sil
  4. Blogunuzu bir sayfada gordum takibe aldim blogumada beklerim

    YanıtlaSil

Share