1 Eylül 2015 Salı

Yeni Evli Çiftlerimize Ev Ziyareti


2 Ağustos Pazar günü Çekmeköy'de oturan sevgili arkadaşlarımız Pakize ve Emrullah'ın evlerine gittik. Kahvaltıya çağırmışlardı bizi fakat Sevgilim de ben de geç kalktığımızdan gitmemiz 13.00'ı buldu :) Olsun öğlen yemeğine gitmiş olduk.


Cicili bicili evlerine girdik. Sofra hazırdı sadece patatesler kalmıştı. Onlar da çok geçmeden masa da yerini aldı..Bi de pakize Mıhlama yaptı.. Daha önceden adını duysam da hiç yememiştim.. Lezzetliydi beğendim :)


Sıkı bir kahvaltı yaptık sonra balkon'da kahve keyfi yaparak sohbet muhabbet etmeye devam ettik..Mayıs ayında evlenmişlerdi Nikah şahitleri olmuştuk. Düğünü de Haziran'da yapmışlardı...Balayında Bodrum'a gitmişler fotoğraflarına baktık. Dış çekim fotoğraflarını da Şile'de yapmışlar. Çok beğendim fotoğrafları. Sürekli evlilik üzerine konuştuk. Hatta bir ara Serhat'ın elinde kağıt kalem Emrullah'la birlikte hesap kitap yapıyordu :)


Ev hediyesini Serhat almıştı. Bende ne aldığını bilmiyordum açıkcası :) Açıp baktıklarında ise çok beğendim.Çay bardağı almış çizgileri rengarenk.Pakize " tam benlik " dedi.


Emrullah " haydi kalkın Lunapark'a" gidelim dedi. Şaka değil koskoca insanlar kalktık Lunapark 'a gittik :) Alt tarafı bir 5 dakikalık yürüme mesafesindeydi..




Önce çarpışan arabalara bindik. Çok zevkliydi bir an gerçek hayatımda da araba kullanmak istedim :)


Sonrasında TAPIS VOLANT denilen bu alete bindik. Biz pakizeyle daha cesaretliydik beylere göre :) Hatta beyler karşı tarafımız da oturdu bizde Pakizeyle birlikte.. TAPIS VOLANT başladı 180 derece dönüyordu. İlk başlarda yavaş yavaş çıktı sonra bir anda yukarda durdu. Aha elektrikler gitti kaldık burda dedim. Sonrasında bir dönmeye başladı çığlıklar kopuyor :) Benim elim ayağım titriyordu resmen. Sevgilim de " Pakizeee daha evlenemedim bile kalpten gidicem " diye bağırıyordu :) Bizi aşağıda izleyenler de zaten binmekten kesin vazgeçmiştir onlarda elleri yüreklerinde izliyorlardı... Bittiğinde hala daha titriyordum.

Lunapark'dan çıktık. Dışarda bir yerlerde oturalım dedik . Fakat çiftlerimizin gittikleri Cafe kapalıymış.Biz de Dondurma alıp tekrar eve gittik. Bir güzel dondurmaları mideye indirdik yine sohbet muhabbet derken eve girmem 20.00 oldu.

Güzel bir gündü insan özeniyor evlenmeye ya :( Kendi evinin olması , ne yapacaksan eşinle birlikte yapacak olman. Güzel bir duygu.. Ah ah seneye bir an önce olsun bir an önce bizde Nişanlıcığımla artık "bir" evde olalım.. Beraber oturup film izleyelim , ben temizlik yaparken ona söyleniyim , "ne yemek yapsam bugün " diye düşüneyim , ben ütülere ütüler bana baksın , misafirim gelince bir telaşlanayım falan :) ay pek hoşuma gitti ..Neyse Allah'ın izniyle o günleri de görmek nasip olup inşallah..


                                                       Saygılar...

4 yorum:

  1. yaa çok eğlencelii :D Tapis Ranger' a göre daha sakin galiba şimdi baktım videolarına. ayy yine de kaldırmadı yüreğim. Ve evet bende sık sık özenmeye başladım evliliğe :/ hayırlı mutlu huzurlu yuvalarımız olur İnşaallah ^.^ ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım ilk başta bana da çok masum geldi ama binip indikten sonra o kadar masum olmadığını gördüm :)
      Sorma canım ya etrafımda bir çok arkadaşım var hepsi de evleniyor daha bu hafta ve ayın sonunda da var. Onların heyecanını , telaşını görünce ben bir imreniyorum..Allah hayırlısını versin hepimiz için :)

      Sil
  2. Sizin evinizin ziyaret edileceği günlere az kaldı sayılır canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah canım benim ne güzel şeyler söylüyorsun :)

      Sil

Share