15 Temmuz 2015 Çarşamba

Sevgili Günlükcüm / 25

                                                                           15.o7.2o15/ Çarşamba

Sevgili Günlükcüm ;

Bugün saat 18.00'dan sonra yıllık iznim başlıyor :) 11 gün boyunca buralarda olmayacağım.. Tabii bu 11 günün hepsini deniz kum güneş şeklinde geçiremicem. Ah keşke öyle olsaydı !

                                                           Fotoğraf Kaynağı : Didim Times

Bu gece itibariyle Didim'e gitmek için Allahın izniyle yola çıkacağız. Nuraycığımın bir akraba ziyareti olacağı için öncesinde hayallerim şehri dediğim İzmir'e gidicez..Orada 1-2 saat durup Nurayların yazlığına geçicez..Sadece bayram zamanı kalacağız Didim'de kısa bir tatil olacak ama en azından biraz kafa dinlemiş olacağız ehh denize girmeyi de çok özledim şu an kendimi ona odakladım diyebilirim :)
Bayram sonrasında Nişanlım , Ömer abi ve Nuraycım ayın 20 si itibariyle mesaiye başlayacaklar bense bir hafta daha İstanbul'da evde durmanın keyfini çıkaracağım.. Tabi 7 yıldır bir fiil çalışan biri olarak evde durmak bana fazlasıyla sıkıcı gelecek.Ama elbet plan program yaparım :) Zaten hafta içi halledemediğim bazı işlerim var onları halletmeyi öncelikle hedefliyorum.. Bir gün Annemle çeyiz alışverişi yaparız , bir gün arkadaşlarımla takılırım , bir gün kayınvalideme ziyarate giderim bir baktım izin çok çabuk geçmiş anlamamışım bile :)

Bakarsınız evde canım sıkılır açarım Laptop'u alırım kahvemi blogumu da açar birşeyler yazar çizerim..Evde blog yazmayı da hala daha alışkanlık haline getiremedim.İş yerindeyken 1 saatte yazabileceğim yazıyı 3 saatte yazıyorum ama en azından kafam dağılıyor , günü öldürüyorum.. Tabi bu sadece yoğun olmadığım zamanlar için geçerli. Yoğun olduğum zamanlarda bırakın blog yazmayı blogger'ın b sine bile giremiyorum :) Yazdığım postlara bakıyorum da bazen.. Yaz aylarına doğru daha fazla yazı yazıyorum aylık 12-13 post yazıyorum ama kış aylarında aylık 2 veya 4 :) Bir de işin şu yüzü var..Yaz'ı dolu dolu geçirebiliyorsun "hadi bugün şuraya gidelim " dediğinde atladığın gibi motosiklete gidebiliyorsun ama kışın öyle mi bunun soğuğu var, yağmur'u var :) Kış'ın benim bile ruh halim bazen gezmeye elverişli olmuyor.. Zaten Allah'ın izniyle bu kış ev bakmalar, gelinlik provaları , çeyiz tamamlama v.s. ile geçecek :) Heyecan yaptım bir an için !


Şirketin verdiği bayram çikolataları :)

Sadece dış görünüşünün fotoğrafını koyuyorum malum Ramazan, Oruç kimsenin canı çeksin istemiyorum.. Bu arada geçen gün iftardan sonra tadına baktım da pek beğenmedim ya =/  daha öncekiler daha bir iyiydi sanki bu sefer olmamış ne yalan söyleyeyim.. İçinde normal madlen çikolata yok top şeklinde var, elips şeklinde var normal madlen koysalardı tadı bellidir sütlüdür veya bitterdir bunların tadını da anlamak güç :)

Herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim..
Saygılar..

8 yorum:

  1. Ayyy ben bile heycanlandım tatil kelimesi tüm duygularımı harekete geçiriyor inşallah güzel bir tatil olur iyi eğlenceler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende sabahtan beri heyecanlıyım :) Gün de bitmedi bir türlü..
      Umarım çok güzel bir tatil olur teşekkür ederim.
      Sevgiler..

      Sil
  2. çok özledim denizi tatili değil denizi resmen =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de tatil demek " deniz " demektedir. Denizsiz bir tatil sadece benim yorgunluğumu atar o kadar ve denizsiz bir tatil düşünmek bile çok zor :) Bu yıl bir ara tatile gidemeyeceğimiz için çok üzülüyordum, kısa da olsa bu tatil ilaç gibi gelecek ..
      Sevgiler..

      Sil
  3. kaldı 1 haftam sonra bende hayırlısıyla izne cıkacagım çalışanlar bu sıra dört gözle tatillerini bekliyor izin gibisi yok :) şimdiden iyi tatillerrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim size de şimdiden iyi tatiller , iyi bayramlar :)
      Sevgiler..

      Sil

Share