7 Temmuz 2015 Salı

Hangi Filmi İzledim ? " Sevimli Tehlikeli "


Filmin konusu : Zarok çok uzun yıllar önce Edirne’de henüz beşikteki bir kız çocuğunu kaçırıp, bir ailenin ömür boyu büyük acılar yaşanmasına neden olur. Aradan uzun yıllar geçer ve Zarok eline geçen bir fırsatı değerlendirir. Vicdan azabını hafifletmek için bu sefer, daha önce kaçırdığı kızı tekrar kaçırarak gerçek ailesine götürecektir! Fakat bu süreçte her iki karakteri de, aşk dolu bir macera beklemektedir...

Filmin oyuncuları : Ayça Ayşin Turan (Zeliş) , Şükrü Özyıldız (Zarok) , Türkan Kılıç (Necla) , Burçin Birben (Mustafa ), Evrin Doğan (Nurten)

Benim film hakkında ki yorumum :  Özcan Deniz'in yönetmiş olduğunu filmlerin içinde en çok Evim Sensin'i beğenmiştim. Sinema'dan çıkıp eve gidene kadar ağlamış üstüne üstlük başıma ağrı girdiği için eve gider gitmez direkt üstümü bile çıkartmadan o gün giydiğim kıyafetlerle uyuyakalmıştım.
Ramazan ayında olduğumuzdan hafta sonları evde vakit geçirmek çok zor oluyor. Bir de sıcak olunca insan oruçlu oruçlu gezmekte istemiyor.En azından film izleyerek vakit öldürürüz diye düşündük ve Sevimli Tehlikeli filmine denk geldik. Ben bu filmi kafamda " olağanüstü güçlerle ilgili " bir film diye abartıp durmuşum :) Bir de Şükrü Özyıldız'ın ismi Zarok falan olunca normaldir olağanüstü güçlerle ilgili düşüncem ..Neyse filmi izlemeye başladık. Evet biraz klasik filmler gibi ama çok komik :) Ayça Ayşin Turan ( Zeliş ) beni o kadar güldürdü ki anlatamam. Zaten Karagül dizisinden tanıyordum kendisini , orada biraz cadı kızı oynuyor ama komedi de gayet başarılı. Bir ara kızın annesi " Sen çok güzelsin, ne kadarda güzelsin " diyor. Sevgilim ise " gerçekten çok güzel bir kız " demez mi .. Telefonlarda ki ifadelerden birini yapmak isterdim ama şu an yapamıyorum. Hani varya böyle ters ters yandan bakan , hatta bazıları Nurellaya benzeten ifade he işte o ifadeyi kullandım. Yalan yok hoş, güzel kız ama Sevgilimden bir an için öyle bir tepki beklemiyordum :) Kız güzel olmasa " bu da kız mı yaaa daha güzelleri var , çok zevksizsin , hem ben daha güzelim  " falan derdim :) Ama yiğidi öldür hakkını yeme..Neyse filmin sonunda öyle duygusal bir an var ki yani ben ağlamamak için kendimi bayağı bir zor tuttum ama sonrasında bildiğiniz iç çeke çeke ağladım.. Komedi- Dram tarzında bir film izlemek isterseniz ben öneririm. Dediğim gibi ilk başta çocuk filmi gibi gelse de hiçte çocuk filmi gibi değil :) Tavsiye edilir..

Saygılar...

6 yorum:

  1. Biz de sıcaktan adımımızı atmaya halimizin olmadığı bu haftalarda film stoklamak istiyorduk^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten çok sıcaklarda ve çok soğuklarda insanın dışarı çıkası gelmiyor :) hele bir de Ramazan ayında insanın hiç hali kalmıyor.. Tavsiye ederim komik ama duygusal sahneleri de var :)

      Sil
  2. Film incelemesi konusunda oldukça yeteneklisiniz, değerlendirmelisiniz bence :) Mesela özel olarak bir film tavsiye sitesi kurabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar yetenekli olduğumu pek düşünmesem de güzel yorumunuz için çok teşekkürler :)
      Umarım bir gün onu da yapabilirim..
      Sevgiler..

      Sil
  3. Bu film vizyona girdiğinde çok gitmek isteyipte gidememiştik eşimle . Teknoloji sağolsun ki böyle çocuklu gidemeyenler için netten izlemek büyük avantaj . 15 gün kadar önce izlemiştik eşimle . Çok başarılı buldum ben . Kızım o hafta anneannesiyle yaylada olması sebebiyle filmin sonu da malum annekız kavuşması . Çok ağladım sonunda ama yine de hem eğlenceli , hem komik , sonu biraz salya sümük ama çok güzeldi . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet inanılmaz duygusaldı. Zaten o son sahne beni bitirdi. Bende bayağı bir sıktım kendimi ama sonra iç çeke çeke nasıl ağladım ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bence de komedi - dram tarzında güzel olmuş bende beğendim :)
      Sevgiler..

      Sil

Share