10 Haziran 2015 Çarşamba

Beytaş Restaurant'ta Kına Gecesi / Beykoz

22 Mayıs Cuma günü.. İş yerinden Serkan arkadaşımızın evleneceği (hatta evlendiği diyeyim:)) Tuğba'nın kına gecesine gidecektim.Malum Sevdiceğim de dj 'lik yaptığı için daha bir gönül rahatlığıyla gitmiş oldum..


Kına gecesinin yapılacağı yer Beykoz Belediye Binası'nın en üst katı , yani teras katı idi. Belediyenin en üst katında kına mı olur  " düşüncesiyle gittiğim yerden " burası çok güzelmiş bayıldım ya " diye çıktım.Gerçekten yukarı da ki fotoğrafta gördüğünüz gibi seyrine doyulmaz eşsiz bir manzara sizi karşılıyordu..


İçeri girdiğiniz an sizi direkt kızlar Lokumla karşılıyordu.Her ne kadar fotoğrafta karanlık çıkmış olsa da ışıklandırma sistemi gayet iyiydi..Denize bakan kısmı açık alan olduğundan gecenin ilerleyen saatlerinde üşümeme ihtimaline karşılık biz kapalı alanına geçtik. Ay iyikide öyle yapmışız :) Hem dediğim gibi soğuk olmuştu hemde Sevdiceğime uzak kalacaktım.. I ıh olmazdı.


Sevdiceğim müzik sistemini ayarlıyordu. Ay uzaktan bakınca sanki resepsiyonist gibi durmuyor mu ? =D

Bu sırada Nuraylar geldi neyse ki Sevgilim sistemi ayarlarken bende yalnız kalmayacaktım.



Nuray'a söyledim bizim fotoğrafımızı çekti :)

Serkan ve Tuğba 'da organizasyon şirketiyle anlaşmıştı.Bu olay çok moda oldu bende modayı takip etsem mi etmesem mi inanın bilemedim. Mesela burada ki kızlar çok cana yakındı. Sanki Tuğbayı 40 yıldır tanıyor gibi konuşuyorlardı..Ben bir an arkadaşı falan sandım ama sonradan öğrendim ki öyle değilmiş..Bu arada hangi organizasyon firması olduğunu da öğrendim.Kına Organizasyon Erol Yıldırım'mış..Hem Sitesini , hemde Facebook sayfasını inceledim de birçok ünlü isimlerle çalışmışlar. Yeliz Yeşilmen , Neslişah Alkoçlar v.s. gibi.Aklınızda bulunsun derim... Ben,fiyatı konusunda ne kadar olduğunu arkadaşımdan öğrendim yine de sizi yanıltmak istemiyorum bu yüzden en iyisi siz iletişime geçin derim:)



Saat 20.30'a geliyordu.. Yavaş yavaş organizasyonda ki kızlar toplanmıştı. Bu sırada servise de başlamışlardı.İçecek olarak cola turka ve yedigün , yiyecek olarak kuruyemiş ve tatlı tuzlu kurabiyeler.. Tabi o kurabiyelerden bir tane yiyebilirdim Ecrin hanım pat diye colayı dökünce kurabiyeler oldu size cici bebe :) yumuşak yumuşak yenmezdi yani..


Nişanlıcığım yerini almıştı. Bir yerde dj tanıdığın olması bence çok iyi birşey :) Yani tanıdığın derken Sevgilinin , Nişanlının , Eşinin.. En azından gittiği ortamlarda kızlar ona bakıyor mu o kızlara bakıyor mu onu kestirebiliyorsun.. Benim Sevdiceğim önüne bakarken bir kızın geçipte Sevdiceğime baktığını gördüm ve gördüğüm an gittim yanacıklarına bir buse kondurdum :) Asla kıskançlık yapan biri değilimdir. Bu konuda Sevgilim daha çok kıskançtır. Ben dozunda kıskançlık yaparım. Sevgilim herşeyden kıskanır ben belli birşeyten. Bu belli birşey olduğu zamanda çıldırırım..! O kızın Sevgilime bir değil iki değil bir kaç kere baktığını görünce Sevgilimin yanından ayrılmıyordum , gidip öpüyor , sarılıyor , dans ederken öpücük atıyordum :) Sevgilim " sende az değilsin ya " diyordu ..


Kızlar girişi" Haydi kızlar kalkın göbek atmaya " ile başladılar..




                                       

                     Daha sonrasında ise gelin hanımı oturtup kendileri dans etmeye başladılar..



Sevgilim kendi performansını sergilemeye başladığı zaman ise oooo herkes ortaya döküldü.. Bende dans edecek kimseyi bulamadığımdan Ecrin'le dans ettim . Beni taklit ediyor beni taklit ederken de o kadar komik bir görüntü oraya çıkıyor ki anlatamam :)



Ya bu tef çok güzel çok hoşuma gitti :) Bende aynısından yaptırmak istiyorummm..Organizasyon şirketi getirmiş belli ki..


Deli dolu bir eğlencenin ardından işte o an geldi..Organizasyon'dan bir kız daha kimse içeri girmeden (fotoğrafta da en sağda ama en en sağda) yani daha kapının arkasındayken herkes kendi mikrofonu aldı ve " Annem annem sen üzülme " şarkısını söyledi. Ay insan duygulanıyor..



Gelin hanımımız tahta oturdu ama hemen ağlamadı..Yine ne var ki aynı kız şarkı söyledi işte o zaman ağlamaya başladı..



Kına yakma merasimi bittikten sonra Sevgilim oynak bir şarkı çaldı ve herkes yine ortaya döküldü..


Aradan 10-15 dk geçti ki kınayı beyler bastı :) Tabi organizasyondakilerle anlaşmalı olarak.. Onlar gelirken de Sevgilim " Oğlan bizim kız bizim " şarkısını çalıyordu :)


Sevgilim arkadan pek bir hoş çıkmış yahu :) Burada Serkan ve Tuğba kucaklaştılar.. Sonra yine organizasyon şirketi tarafından Testi getirmişler. O anı çekemedim fotoğrafını ama şöyle oluyor ; testiyi serkan kırıyor . Organizasyondaki kızlar da içinde küçük 10 kuruş gibi olan madeni paralar var. Tül içinde onları herkese fırlattı. Ben iki tane kaptım bir bana bir Ecrine :) Uğur parası saklıyorum ama fotoğrafını çekemedim.. Gerçek para da değil zaten :)


Saat 23.00'dı bitti. Pek bir yorucuydu ama güzeldi . Eğlenceli geçti..
Bu fotoğrafı da Beytaş 'ın kendi sitesinde denk geldim :) Ben en sol da Sevgilim en sağ da :) güzel bir fotoğraf olmuş. 

En başta ben olmak üzere darısı tüm bekarlarımızın başına :)

Saygılar...

4 yorum:

  1. Amiiiin diyerek ekliyorum bende :)) kına gecesi yapmayı düşünmüyordum ama ne kadar şıkır şıkır, cıvıl cıvıl bu yazılar. niyetleniyorum gitgide artık bi kınayı getir aney de ben yapcam galiba :) senin kına postların da serilsin buraya okuyalım artık lüüüütfeeeeen ^_^ ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah tatlım benim ya :) Gelinliğimi düşünmüyorum daha çok kına gecemi düşünüyorum .. Şunu alırım , şunu yaparım diye :)
      En yakın zamanda inşallah tüm dileklerimiz kabul olur :)

      Sil
  2. kına geceleri artık çok daha eğlenceli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok daha eğlenceli bir hal aldı :)
      Darısı bekleyenlerimizin başına en başta da bana :P
      Sevgiler..

      Sil

Share