16 Haziran 2015 Salı

4. Yıl Kutlaması / Boon Cafe Çengelköy



Yıl dönümü kutlaması için daha önceden de gittiğimiz hatta evlilik teklifini dahi burada aldığım Boon Cafe'ye gittik :)


Sevgilim iş çıkışında beni evden aldı. Öncesinde farklı bir yerde yemek yedi. Benim başım ağrıdığı için evde yiyip çıkayım daha da kötü olmayım dedim. Maksat zaten beraber olmaktı bu yüzden bu güzelim hava da , açık alan da birer çay kahve içmek bile bana iyi gelecekti...

Boon Cafe'yle ilgili daha önceden post yazmıştım . Boğaza nazır olan bu sevimli yer de iskele üstünde yer bulmak zor olsa da iskelenin yakınında oturmak bile çok güzel .. Denizin sesi , vapurun sirenleri , kuşların kanat çırpışı , kabına sığmayan arada yoklayan dalgalar..Harika bir yer..




Sevgilimle menüye baktığımız da ne yesek diye pek bir düşündük. En sonunda ikimiz de Çikolatalı Sufle siparişi verdik. Ben yanına çay Sevgilim ise Milkshake. Şimdi diyeceksiniz ki hem sufle hem Milkshake ne alaka ama oluyor işte :) Zaten Milkshake daha önceden gelmişti.Siparişlerimizi verdik ve bol bol fotoğraf çektik..


Siparişlerimiz geldi .. Bir baktım ne yazıyor " Nice 5'lere " pek bir sevindim "ayyy aşkım ya" dedim :) Ne ara garsona da söylemiş merak ettim doğrusu.. Bu arada ben 4. yılımız diyorum Sevgilim 5.yılımız diyor. Valla işin içinden çıkamıyoruz . Vardır ya yaş muhabbeti..Hayır ben 25'im hayır ya sen 26 oldun. Ama ay farkı var falan diye sürekli bir yaş muhabbeti dönmüştür aranızda.. Ben artık hiiiç umursamıyorum sonra işin içinden çıkamıyorum. Hani işin tuhafı bizim yıldönümümüzde ay farkı diye birşey de yok. Yılın tam ortasında ki ay da bir de yılın tam ortasında ki gündeyiz. Ben daha ne diyeyim :)

Suflesi bir harika tavsiye ederim.. Ben kendiminkini yedim üstüne üstlük Sevgilim " çok şiştim yiyemeyeceğim daha fazla " dediği için Sevgilimin Suflesinin yarısını da yedim. He sonra ne oldu. Akşam mide ağrısından , mide bulantısından bir fena oldum :)

Saygılar..

8 yorum:

  1. Kaç yılında başlamıştınız bide ben hesaplamak istiyorum 😂 :D

    YanıtlaSil
  2. nice senelere ağız tadınız bozulmasın

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim , o sizin tatlılığınız :)
      Sevgiler..

      Sil
  4. Nice mutlu yıllarınız olsun maşallah :)

    YanıtlaSil

Share