10 Nisan 2018 Salı

Nisan gelmiş hoş gelmiş..!

Yine epeyce bir zaman olmuş buralara uğramayalı  :) Bende bir ses vereyim dedim. Ne yapıyım vakitsizlik öldürüyor benim saatlerimi , günlerimi , aylarımı :(  2018'in çeyreğine geldik ben hala daha 2017'de zannediyorum kendimi . Ne ara Mart bitti de Nisan ayı geldi anlamıyorum bile :)


Çalışınca vakit çok çabuk geçiyor. Yaz da geliyor pek bir sevinçliyim. Yeni ciciler aldım kendime , bu gidişle aldıklarımı da vakitsizlikten bir ay sonraya anca paylaşırım.

Daldan dala bir paylaşım yapacağım şimdiden uyarıyorum :) Aklıma gelenleri yazacağım artık.


Resmen korku filmi gibi , siz ormanda ilerlersiniz , karanlık ve sis basmış , etrafta kimse yoktur.He işte aynen öyle bir gündü bizde gittiğimizde.

23 Mart Cuma günü iş çıkışında , Serhat'la Gülay yengeye gitmiştik fotoğraf makinemi istemişti , önce yemek yedik sonra " hadi çamlıcaya gidelim" dedi. O gün gündüz hava fena değildi ama akşamı epey soğumuştu Çamlıca'da epey estiğinden resmen donduk. Gülay yenge , ikizler, ben Serhat , komşuları gittik. Kapalı alana ( çay kahve içme yeri ayrı , yemek yeri ayrı ) geçelim dedik ama bir gittik bildiğiniz dışarı da kuyruk var evet evet bildiğiniz iki grup içerde yer boşalsın diye bekliyor "bu ne ya , Sosyal tesis değil de sanki ünlü bir restaurant'ın girişinde bekliyorlar , Nusret'e gitsek daha çabuk gireriz içeri" dedim.Doğal olarak içeri girme hayalleri de suya düştü dışarda durduk çay içtik döndük , resmen donduk , çay bile aldığımızın ikinci dakikasında soğumaya başlamıştı.


Herkesin düzgün çıktığı fotoğrafı bulmak epey zor oldu ama yinede bulamadım :) mesela sağ başta ki dayım çok komik :) ama ne yapıyım bende en iyi bu fotoğrafta çıkmışım , düşünün bu iyi halim.

31 Mart Cumartesi günü Anneannem'de toplandık. Annem ilk emekli maaşını aldığından , bunu kutlamak istedi ve muhteşem bir yemek şöleni vardı , anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :D hoş pek bir şey görmüyorsunuzdur yemeğin sonlarına doğru çekti dayım fotoğrafı.

Ben o gün inanılmaz kötüydüm , esmer olan ben , betim benzim atmış şekilde geziyordum. Sabahtan başlayan baş ağrısı , bir türlü düşmeyen tansiyon (benim normalde  tansiyonum 9-5 , 9-6.. Düşük tansiyonluyum. ) Anneannemlere nasıl gittiğimi hatırlamıyorum , Allah yürü ya kulum dedi resmen. Ölüyordum , beynim başka yerde ben başka yerdeydim. Tansiyonumun büyüğü 8 , küçüğü 7 idi..o 8 varya en son 12 yi gördü , Annem ısrarla doktora gidip iğne yaptıralım diyor , ben istemiyordum , sabah bir tane ilaç içmiştim baktım düzelemiyorum (hayatımda diş ağrısı hariç , baş ağrısı için ikinci bir ilacı içtiğimi bilmem , migrende var malum , onun ilacı ayrı , çok dayanamayacağım zamanlarda o ilacı alıyorum) ikinci ağrı kesiciyi içtim , kafamı koydum ayaklarımın altına yastık koydum falan derken neredeyse saat 17:00'dı kendime geldiğimde. Allah kimseyi elden avuçtan düşürmesin. Allah hastalara acil şifalar versin.


Geçen perşembe bizim şirket yaz sezonunu Çilek'le açtı diyebilirim. Yazları bazen Erik'te veriyorlarmış o günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bu arada fotoğrafını çekmedim ama biz Serhat'la bir 10 gün önce dondurma sezonunu da açmış bulunuyoruz :) 


Şu hatunun saç rengini çok beğendim ,bu tarz bir şeyler yaptırabilirim.

 Ama kafamda deli sorular ;
1) Esmerim yakışır mı ? Hoş hatunda esmer ona gayet yakışmış.
2) Saçım gür ve kalın telli olduğundan , saçı açmaya kalktıklarında yanar mı ? saman gibi olur mu ?

Tabii ki bunun için " ben yaparım " diyen kuaförlere gitmicem , nedense bütün kuaförler yapıyor zaten ama asıl müşteri kaybetmeyenler " yaparsam şöyle olur böyle olur " diye uyaran kuaförler, neden riske atsınlar ki işte bence gerçek kuaförler bunlar tıp ki benim Acıbademde ki kuaförüm gibi. Niye risk alsın ki ? 2yıl önce gittiğimde tabii farklı bir renk istiyordum " sana olmaz " dedi boyamadı şimdi de bununla gidicem bakalım bu sefer ne diyecek.

Yaptıracağım tarihi kesinleştiremiyorum ne yazık ki. 24 Nisan Evlilik yıl dönümü onun öncesinde gitsem hazır 23 Nisan'da pazartesiye geliyor ama o hafta bir sürü plan yaptım. Plandan kastım evle ilgili. Yazlıkları çıkaracağım , bütün dolapların içini boşaltıp düzenleyeceğim , bahar temizliği yapılacak , doktora falan da gitmeyi düşünüyorum. Herhalde bu iş Mayıs'ın ilk haftasını bulacak gibime geliyor. Biraz da kestireceğim saçlarımı , önleri uzun arkaları kısaydı ya bu sefer önden kat yaptıracağım arkalara doğru bakalım kısmet :)

Bir sonra ki yazıma kadar şimdilik hoşça kalın..
 Saygılar..

4 yorum:

  1. Hoşgeldin canım benim 😊şimdiden evlilik yıl dönümüz kutlu olsun daha nice güzel omurlere inşallah ...çok geçmiş olsun dikkat et kendine 😊Çamlıca uzun zamandır gitmiyorum havalar iyice güzel olsun bir giderim inşallah 😊her daim kalabalık zaten 😊bence bu saç rengi sana yakışır 😊 hadi bakalım bekliyoruz seni ve yazılarını 😊❤sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle canımm Çamlıca’ya kesinlikle havaların güzel olduğu bi zamanda git biz donduk , orası zaten çok esen bi yer . Hasta olmadığımıza şükrettik ☺️ İnşallah senin dediğin gibi olur , umarım yakışır bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorum ☺️😘

      Sil
  2. O saç rengi banada gider miiiiiiiiii 😍 Bayıldım.

    Ah sen yine arada ses veriyorsun ama ben bir türlü dönemiyorum blogum 2017 de kalmış 😕 Toparlayamadım zamanı , kendimi ...

    Evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım kendine iyi bak :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence gider canım sana da o renk ,sen kumralsın :) valla gözüm yollarda sürekli bakıyorum bloguna ama yazılarını göremiyorum üzülüyorum da arada mail atıyorum bende.
      Teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

      Sil

Share