29 Nisan 2018 Pazar

Evlilik yıl dönümü kutlaması / 2. Yıl – Serbek Restaurant – Ümraniye

Geçen sene “ilk” evlilik yıl dönümümüzdü ve “ ilkler” de her zaman özeldir ama geçen sene dışarı çıkmak yerine evde olmayı tercih etmiştim. Hem benim işsizlik maaşım bitmişti , işlere bakıyordum bulamıyordum , Serhat’ın iş durumları kritikti , daha DJ'lik işleri de başlamamıştı derken bende evde en sevdiği yemekleri yaparak ufak çaplı bir kutlama yapmıştık , oda bana daha önceden önünden geçerken istediğim gelin çiçeği gibi “ yapma çiçeklerden” almıştı. Valla gelin çiçeğimi sorun nerde ?Bazanın altında ama bu çiçek salonumda duruyor :)


Ne zamandır canım ayıptır söylemesi , İskender istiyordu. Ama kendimce dedim “ yıl dönümümüz de çıkar yeriz “ diye. İnternette Ümraniye ve çevresi yerlerine baktım öyle esnaf lokantası gibi olmasın istedim. Çok güzel yerlere denk geldim , parasından değil ama yerleri epey uzaktı. Salı gününe denk geldiği için malum hafta içi ee işten çıkıyorsun yorgunsun ertesi gün iş var stresi derken Ümraniye Çarşı’da Serbek Restaurant'a denk geldim. Baktım İskender’de var “okey buraya gideriz hem bize yürüyerek 10 dakika “ dedim.


Ben işe giderken beyaz pantolon , siyah sıfır kol gömlek ve siyah hırka giymiştim , eşime de dedim oda beyaz pantolon –siyah tişört ve siyah ceket giymişti. Sabahları erken çıktığım için gündüze göre daha soğuk oluyor diye nubuk ceketimi almıştım yanıma ama o gün o kadar sıcaktı ki işten çıkıp eve gittim ceketimi bıraktım ve hemen çıktık.Değişiklik olsun diye de motorla gitmektense yürümeyi tercih ettik . 10 dakika da varmıştık.


Çok kalabalık değildi biz arkalara doğru daha sakin yere geçtik , ön taraf daha kalabalık ve daha çok daha sıcaktı.


Nisan 2018 güncel fiyatları . 

Ben geçenlerde 2017’nin listesine denk gelmiştim o zamanlar İskender 17 tl’ydi 1 yılda bayağı zam gelmiş.


Siparişimizi verdik , bu sırada biz de fotoğraf çektik.



İskenderimiz geldi.

Doyacağımızı bildiğimiz için ortaya ekstra bir şeyler söylemedik , nitekim öyle de oldu , gayet de doyduk. Ben zaten bu aralar iştahsızım ben bile doyduysam eşimin doyması normal diyorum : )
İskender yani orta seviyelerde , eti biraz yavan geldi bize , ama yenilmeyecek gibi de değil. Zaten yemeğimizi yedik kalktık biz .

İki tane İskender + Kola+ Sprite :57 TL verdik.

Hemen yanında burgerking vardı oradan da bkool dondurma aldık yürüyüş yapa yapa eve döndük daha doğrusu dönemedik , yolda eski çalıştığımız yerde bir arkadaşa denk geldik öyle yarım saatte onla muhabbet ettik sonra eve döndük.

Allah daha nice mutlu seneleri nasip etsin İnşallah.

8 yorum:

  1. Daha nice güzel yillariniz olsun inşallah rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım benim sevgiler 😊🌸🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım . Amin 🙏🏼😘

      Sil
  2. Nice mutlu yıllaa kuzucummmm ekimde bizde iki olacağız inşallahhhhh 💙🙏🏻 ne çabuk geçiyor zaman ne çabuuuuk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım inşallah 🙏🏼 Zaman gerçekten su gibi akıyor , anlamıyor insan . Daha dün burada evlilik hazırlıkları hakkında konuşuyorduk ☺️

      Sil
  3. Rabbim tadınızı bozmasın umarım nice güzel yıllar geçirirsiniz birlikte. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım güzel dileklerin için çok teşekkürler 🙏🏼

      Sil

Share