18 Mart 2016 Cuma

Bekarlığa Veda-Kına Gecesi ve Nikah Tarihimiz

5 aydır içimde sakladığım , söylememek için zor tuttuğum hatta bir ara sadece ipuçu olarak "Nisanda evleniyorum"dediğim tarihleri açıklama sırası geldi.Artık açıklayayımda bende kurtulayım sizde :)

Yağmur'un Bekarlığa Veda Partisi;



Benimkisi aslında tam bekarlığa veda partisi gibi değil :) Öyle dışarda gidip bir kutlama yapmayacağım yerli yabacı alkol almayacağız benimkisi evde akşam gün yapar gibi olacak.Benim amacım kızları evde toplayıp yemek yiyip,danslar edip, dedikodu yapmak.Adını bekarlığa veda partisi koydum işte..10-11 kişi olacağız diye hesap ettim.

2 Nisan Cumartesi günü bizim evde bir 22 gün önce Allah'ın izniyle Bekarlığa Veda etmiş olacağım :)

Yağmur'un Kına gecesi;


Stickerlarda da yazıldığı gibi Kına Gecesi tarihim 21 Nisan Perşembe günü olacak. Normalde cuma günü olmasını istiyordum ama fiyat iki katına çıkıyordu bu yüzden en iyisi Perşembe olsun dedim.Salonu Ekim ayında tuttum.650 TL dediler biz 600 TL 'ye anlaştık. Müzik işini de Nişanlıcığım yapacağı için herhangi bir organizasyon şirketiyle anlaşma gereğide duymadım. Nişanlıcığıma güveniyorum. Kına için aldıklarımı , yaptığım hazırlıkları daha tamamlamadım. Tamamladığımda detayları burada başlayacağım :) 


Yağmur ve Serhat'ın Nikah Tarihi;


İyi günde kötü günde , hastalıkta sağlıkta, birbirimizi sonsuza kadar seveceğimize " EVET " diyeceğimiz tarihimiz 24 Nisan Pazar  günü..
Whatsapp da 181 şafakla başladım her gün sayıyorum biliyor musunuz.Arkadaşlarım bile artık ezberledi gelip söylüyorlardı bana şu kadar kaldı değil mi diye :)

24 Nisanı saymıyorum o gün şafak doğan güneş bugüne de saymazsak 36 günümüz kaldı ve ben inanılmaz heyecanlıyım. Yazarken bile ellerim buz kesti..

Allah'ım kaza bela vermesin şu günleri de bir atlatalım.


Heyecanla kalın..
Saygılar..

22 yorum:

  1. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
    Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun mutluluklar dilerim :*
    nişan yazılarınızı takip etmiş güzel fikirlerinizden kendi nişanımda ilham almıştım, şimdiki hazırlıklarınızı merakla takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel bir yorum böyle :) size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .. Size de mutluluklar dilerim :)

      Sil
  3. hayırlı olsun canım.Mutluluklar dilerim:)

    YanıtlaSil
  4. hayırlı uğurlu olsun inşallah :) mutluluklar dilerim sevgilerimle : )

    YanıtlaSil
  5. yaa yağmurum okurken bile heycanlanıyorum aynı duyguları paylaşan biri olarak :) inşallah kazasız belasız düşündüğünden daha da güzel geçsin her şey :)bende oturayım izmirden senin düğün geceni okuyayım kahvemi yudumlayıp mutluluğuna ortak olayım buralardan bizimkine daha 6 ay var da :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun tatlım bir bakmışsın o 6 ay çabucak geçmiş nitekim benimde öyle oldu tam 6 ay öncesinden başvuru yaptık 5 ay geçti bile :) ama koşturmalar fena oluyor ya herkes söylerdi de inanmazdım yaşamasan kimse anlamıyormuş . İkimiz içinde hayırlısı olsun canım kazasız belasız atlatalım inşallah .

      Sil
  6. Ayy bende heyecanlandım. Her şey cok güzel olur inşaallaah. Çok mutlu olasın. Blogumu acmiisim bende bir ara. Ama paylasim yapmiyorum. Ve gizli gizli takip ediyorum seni. Sımsıcaak elektrign var oldukca samimisin. Her sey yolunda gider insalllah. Darısı bana ne diyeyimm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :) çok güzel bir yorum inanın çok ama çok mutlu oldum . Darısı başta sizin olmak üzere diğer tüm bekarların başına :) Allah herşeyin hayırlısını versin .

      Sil
  7. Ayy Allah mesut etsin :) İnşallah hayırlısı ile mutlu bir şekilde her şey içinize sinerek o günleri atlatır; düğününüzü bizimle de paylaşırsınız ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım Allah'ın İzniyle şu günleri bir atlatalım da . Bir ohh çekelim :)

      Sil
  8. Ayy durduk yere buldum resmen söz blog yazdım ne çıkacak diye ilk sırada siz çıktınız malum benm de durumlar bu yönde ilerliyor takip edeyim dedim. Allah mesut etsin inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Söz, nişan yazılarım sayesinde çok kişiyle tanıştım diyebilirim :) hoş geldiniz sefalar getirdiniz bende takipteyim . Size de şimdiden hayırlı olsun.
      Sevgiler..

      Sil
    2. Hoşbulduk :) teşekür ederimmm

      Sil
  9. Yazılarınızı bir süredir takip ediyorum ve anlatımınızı çok içten buluyorum :) Tarihlerinizi de görünce belki düğün fotoğraflarınız konusunda size yardımcı olabilirim diye düşündüm. İlgilenirseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Nasıl bir tesadüftür bilmiyorum ama arkadaşımla fotoğraf mevzusunu konuşuyorduk :) biz dış çekim fotoğrafçımızı ayarladık tanıdık olduğu için yalnız kına gecem için belki düşünebilirim . Sizinle iletişime geçeceğim .

      Sil
    2. Kalp kalbe karşıdır :) Haber bekliyorum.

      Sil

Share