7 Ocak 2016 Perşembe

Mim / Nasıl Bilirdin ?

Sevgili My Real ve Fok Bıyığı beni Mim'lemiş. Güzel bir Mim oldu benim için de :)

Unuttuklarım varsa şimdiden affola...




My Real :  Telefonu bile rehberimde kayıtlı olan ilk ve (en azından şu anlık) son blogger arkadaşım :) Kahve Bahane etkinliğine katılıp görüşmek çok istemiştim ama bir türlü gitmek nasip olmadı. Umarım en kısa sürede görüşmek nasip olur.İnşallah !

Fok Bıyığı : Sakaryanın en güzel , en tatlı , en kitap kurdu kızı :) Tanışmayı gerçekten çok istiyorum.. Gerek yazılarının samimiyeti gerek ince esprileri beni benden alıyor :) Umarım bir gün Sakarya'ya yolumuz düşer de görüşmek nasip olur :)

Yollarda hayat var :  İzmir'in en güzel , en gezgin ailesi :)  O zamanlar bende blog dünyasına daha yeni atılmıştım şans eseri karşıma çıkan Özlemciğimin samimi yazıları , eşiyle birlikte gezdikleri yerleri en güzel şekilde dile getirmesi beni o kadar kendine çekmişti ki her hafta "yeni bir yazı paylaşacak mı" diye sürekli sayfasına bakıyordum :) Yazı yazdığını gördüğümde ise pek mutlu oluyordum..Şimdi dünyalar tatlısı bir oğulları var. Eşi ve çocuğuyla birlikte seyahat ettikleri yerleri yazıyorlar kesinlikle okunulması gereken yazılar :)

AzBirazGözde :  Biz bayanları bu meslekte temsil eden İnşaat teknikeri olacak dünyalar tatlısı Gözdem :)   Kıbrısla ilgili aklıma bir soru geldiğin de hiç çekinmeden sorduğum ve güzel bir dille cevap aldığım tatlı kız :) Allah yolunu açık etsin !

Aile Albümü : Fotoğraflarına bayılıyorum .O kadar güzel fotoğraflar çekiyor ki yanına gidip eğitim alasım geliyor :)  Şimdiler de hamile ve hamilelik ona çok yakışmış. Hamilelik anını hafta hafta blogunda dile getiren oğluna miras bırakabilecek Güzel Anne Adayı..Eşiyle , çocuğuyla ona musmutlu bir hayat diliyorum. ! Adı gibi Mert bir evlat olması dileğiyle..

Tugcesays : "İzmir'in kızları güzeldir lafına " birebir uyuyor : Kendi gibi, kalbi de güzel.İzmir'e gidipte tanışmak istediğim blog arkadaşlarımdan bir tanesi..İkimizde terazi burcuyuz. İkimiz de nişanlı :) Evlilik yolunda stressiz bir süreç yaşamasını temenni ediyorum nitekim benim süreçler çok stresli de :)

LightAndStar : Blog dünyasının aşık kızı :) Nişanlanma arefesinde tanışmıştık kendisiyle..Fikir alışverişi yapmıştık..Bu zorlu süreçler de Allah yolunu açık etsin canım.

Hayatım Kitap : Tam bir kitap kurdu olduğu blogunun isminden de bellidir. Yazdığım yazılara istinaden yapmış olduğu yorumlara çok dikkat ederim,önerilerini dikkate alırım :)

NarÇelen :  Yazdığım yazılara yaptığı yorumlara dikkat ettiğim , önerilerini dikkate aldığım bir diğer blog arkadaşımdır :) Yazdığı gezi notları ve gelin adaylarına öneriler de bulunması gerçekten çok dikkat çekici. Kendinize sayesinde birşeyler katabiliyorsunuz :)

Saygılar..

16 yorum:

  1. Canim cok teşekkür ederim ne guzel yorum yapmissin inanılmaz mutlu oldum.
    Ben de senin guzel yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım hayat hep güzellikler getirsin sana, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım benim gerçekleri söylüyorum :)
      Sana da ailenle musmutlu güzel bir ömür diliyorum..

      Sil
  2. canım teşekkür ederim, çok mutlu oldum.
    hatta tekrar tekrar okuyunca daha da mutlu oluyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım.Gerçekleri söylüyorum yalan yok bende :)
      Seni mutlu edebildiysem o zaman ne mutlu bana :)

      Sil
  3. başlığı gorunce bı an dedım öldük mü aldı bır gulmek cok tatlısın yaa nerden geldı aklına :D İnşaallah ama bende cok ıstıyorum tanışmayı çok teşekkür ederim kii ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla canım bende Aslı'nın (MyReal) profilinde gördüm öyle yazdım :) Asıl sen çok tatlısın umarım bir gün yollarımız kesişir :)

      Sil
  4. Yagmurrr cok mutlu oldum guzel cumlelerine. Ben de severek okuyorum senin guzel anilarini. Evlilik hamilelik annelik anilarini da okuyacagim insallah. Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) Allah kısmet eder o günleri de inşallah..
      Sana güzel ailenle mutluluklar diliyorum..

      Sil
  5. Yaaa canım benim nasıl mutlu oldum cook teşekkür ederim 😊 ilk takip ettiğim çok sıcak buldugum bloglardan birisin canım blog arkadaşım benim! İnşallah dedigin gibi mutluluğa stressiz ulasırız:) bu aralar pek yokum hatta hiç yokum blog aleminde ama sen bir kez daha buranın ne kadar ayrı ve sıcak bir diyar olduğunu hatirllattın bana güzeller güzeli burçtaşım😊😙😙😙😙😙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stressiz kısmına içtenlikle AMİN diyorum !
      Ayrıca fark ettim buralarda olmadığını ara sıra sayfana bakıyordum birşeyler paylaşmayınca artık buraları bıraktı dedim :( Umarım yeni yazılarınla tekrar buralara uğrarsın :)

      Sil
  6. Yağmurum cok sevındım benden söz etmene ve güzel yorumuna :) ama inşaat teknikerinin inşaat mühendisi olmasına son 1yıl kaldı;) çok teşekkür ederim öpüyorum seni çook:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unutur muyum aşk olsun tatlım :) hadi az kalmış gözün aydın olsun şimdiden. Kıbrıs'a sevgiler , öpüyorum seni :)

      Sil
  7. Güzel mim ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Mimi zevkle.okudum, bende seni kendime.yakin buluyorum cok da begenerek okuyorum normalde.kisilerin hayatlariyla alakali yazilari okumayi sevmem yani sklrm ama bu konudaki fikrimi.kirmis birisin cunku seninle.ilgili herseyi.merak edip okuyorum demekki sevmisim,kalbinin guzel olduguna inaniyorum yorumlarimla her.zaman seninleyim yağmur benide katmana cok sevindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşüncelerimin hepsinde kesinlikle samimi olduğumu bil istiyorum :) yaptığın yorumları gerçekten dikkate alıyorum . Çok Mutlu olman dileğiyle Can'ım :)

      Sil

Share