5 Ocak 2016 Salı

Yılbaşında neler yaptım ? 2015

31 Aralık Perşembe günü İstanbul'da kar yağışının bir hayli fazla gösterdiği bir gündü. Yeni yıla kar'la girmek güzeldi hele bir de iş yerinden erken çıkmak daha da güzeldi :) Kar yağışının etkisini arttırmasıyla öğlen 12.00'da paydos ettik. Zaten o gün yarım gün çalışılıyordu ama Çengelköy de olsak bu kadar şanslı olmayacaktık. Nilüferle ikimizden birini 12.00'da çıkartacaklardı diğerimiz tüm gün mesai de duracaktı. Kurtköy'e taşındığımız için ilk defa bu kadar sevindim :)

Ben yine bu sene evde Pijama Terlik Televizyon şeklinde geçirdim. Serhat'a "gel istersen bize" dedim ama hava kar yağışlıydı dönüşü sıkıntı olacaktı.Bir de aslında bu sene ben evde geçirmek istedim. Ailemle bekar olarak geçirdiğim son yılbaşımdı :(  Seneye Allah nasip ederse Sevdiceğimle birlikte baş başa mı geçiririz yoksa arkadaşlarımızla mı toplanırız onu 1 sene sonra göreceğiz..


Anneciğim o gün çalışıyordu bizde ona sürpriz yapmak istedik.Masayı hazırlama işi bendeydi.Pembe taşları önce serpiştirdim ortaya da bir tane mum koydum romantik bir ortam yaratmaya çalıştım :) Patatesleri kesip , kızarttım. İlhan Amca'da pirzolayı fırına attı. Salatayı da yine ben yaptım , tam soğan halkalarını atıyordum ki Anneciğim geldi :) Zaten yorgundu " bütün yorgunluğum geçti " dedi.



Yemekleri bir güzel mideye indirdik valla çok acıkmıştım ne yalan söyleyeyim hepsini yedim :) Normalde patates kızartmasını bırakırım onun bile hepsini mideye indirdim..


Şu ıvır zıvırlardan neyi yediniz diye sorsanıza ? Sadece Badem yedim :( cipsler gözümün içine bakıyorlardı "ye beni ye " diye ama yemedim. Hem çok yemek yemiştim tıka basa doymuştum hem de evlilik aşamasında bunları yersem iki katı daha şişecektim. Zaten zayıflıyamıyorum.Anlamadım gitti. Yani benim normalde bu zamanlar bu tarz şeylerden çoktaaan uzak durmam lazımdı ama yapamıyorum çikolata,kurabiye çok olmasa da bir kaç tane cips yiyorum. Duba gelin olacağım galiba. Şu an 53 kiloyum 50'ye düşsem istediğim kiloya erişmiş olcam da hayırlısı :)


O gün için Beyaz Show'u izledik.Cuma günleri çok yorgun değilsem veya ertesi günü çalışmıyorsam elimden geldiğince izlemeye çalışıyorum.. Güldürüyor valla seviyorum Beyazı..Serdar Ortaç'ın hanım köylü olmasına ne demeli bilinmez..


00.00 oldu geri sayıma başladık.10-9-8...2-1-0 havai fişekler patlamaya başladı ama ne oldu dersiniz o sırada kar yağışı da başladı bu yüzden hiçbirini fotoğraflayamadım..Tek fotoğraflayabildiğim dilek balonu oldu :) Kimin dileğiyse kabul olması dileğiyle..

2016 sağlık,huzur,mutluluk versin. Kadın cinayetleri olmasın , şehit haberleri olmasın. Barış içinde bir yıl olsun.

Saygılar..

6 yorum:

  1. ohh mis gibi bir masa huzurlu bir ev daha ne olsun mutlu yıllarrr

    YanıtlaSil
  2. Amiinn canım İnşaallah muhteşem bir yıl geçiririz. ya bekar bekar ptt mi yaptın seen bu sene hepimize zorunlu pijama modu vardı sanırım hala ısınmadı havalar deliriciğiimm :)

    aa bi ara ugra bana tatlımm http://fokbiyigii.blogspot.com.tr/2016/01/yln-ilk-mimi-eccuk-dedikodu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım sana da çok güzel bir sene diliyorum :)

      Sil
  3. Özellikle son temennilerine gönülden bir amin!!!
    Fıstık, blogumda mim var bu arada bir ara cevaplarsan çok sevinirim (:

    YanıtlaSil

Share