11 Mart 2015 Çarşamba

Tatilsiz Tatil Planı Yapmak

Yıllık izin planlarımız geldi. Bu nedenden dolayı herkes bir koşturmaca da. Kimisi Balayı için nereye gideceğini düşünüyor , kimisi kız kıza bir tatil yapmak istiyor , Kimisi eşi ve çocuğuyla nasıl bir otel tercih edeceğinin araştırmasını yapıyor. Bu durum ne yalan söyleyeyim benim canımı pek bir sıkıyor..Sevgili arkadaşım Mehtap , tatilbudur 'da çalıştığı için ondan Antalya, Bodrum ne bileyim tatil yerleri olarak hangi otele gidilir , hangi beldesi daha güzeldir , herşey dahil veya ultra herşey dahil otellerin listesini çıkarttırıyorum , sağolsun kırmıyor ona göre liste çıkarttıp bana gönderiyor. Bende hemencik arkadaşlara söylüyorum , onlarda inceliyor ve gönül rahatlığıyla gidecekleri otelden rezervasyon yaptırabiliyorlar..Hani kelin ilacı olsa kendi başına sürer ya ben arkadaşlarımın tatilleri için elimden geleni yapıyorum ama kendime faydam olmuyor :(

Bodrum İsis Otel

Geçen seneden itibaren yıllık iznim 3 haftaya çıktı.Hadi bir haftasını içerde bırakayım.. Malum Allah izin verirse seneye evlilik düşüncemiz var. Nikah için sağlık raporu,ikametgah v.s için 1 gün ayırsam,Kına hazırlıkları ve kına eşyaları için 1-2 gün ayırsam , gelinlik için 1-2 gün ayırsam (ki hemen bulur muyum gelinlik ondanda şüpheliyim) , ev bulmak , evin temizliği v.s. derken bir hafta hoop geçer gider. Annem çalıştığı ve hafta içi izin kullanabildiği için bende hafta içi birer ikişer gün izin alıp o iznimi bitiririm diye düşündüm.. 2.haftasını hadi İstanbulda geçiririm. Haftaiçi halletmem gereken işler var onları hallederim ne bileyim bir yerlere giderim .. Ama geriye kalan o 3. hafta ne yapcam bilmiyorum :( Sevgilim yeni işe başladığı için izin alması o kadar zor ki..

2012'de gittiğim ve hayran kaldığım hatta otel çıkışında " gitmeyelimmmm" diye ağladığım Bodrum İsis Otel fotoğraflarıma bakıyordum :( Bir nostalji olsun diye fotoğrafını yükledim...Ahh ah diye de iç geçirdim..

Antalya / Konyaaltı Plajı

Hadi otel' e gitme gibi bir planımız olmasın.Zaten balayında en güzeline gideriz...
Yıllık izin yazdığım tarih 20 Temmuz ile 27 Temmuz arası..17-18-19 Temmuz da bayram olduğu için birleştirip biryerlere kaçalım dedim sevgilime.3 gün bayram izni bir 3 günde alsa tamamdır 6 gün Antalya'ya kuzeninin yanına giderdik.Ama maalesef sonuç olumsuz :( Umarım şu bir kaç ay içinde değişiklik olur da sonuç olumlu olur. Aksi halde iki hafta İstanbul'da kalıcam.

İskenderun / Arsuz

Hadi Antalya'yı da geçtim bari Teyzemin yanına İskenderun/ Arsuz'a gideriz diye de düşündüm.. Ama sonuç olumsuz olunca isterse Şileye veya Ağva'ya gidelim hiçbirşey ifade etmicek.. Çalışmaya alışığım. Kazandığım Üniversiteye bile gitmeyip çalışmayı tercih ettim (sonradan pişman olsam da) 18 yaşından beri de iş dünyasındayım. 25 yaşındayım düşünün :) Evde 1 hafta durmak bile beni bunaltıyorken her iki iznimde de evde durmak beni delirtir..

Dua edin siz de Sevgilim için de bari üç gün de olsa izin alsın. Şimdi ben bunu kafama takar da takarım. Alt tarafı üç güncük :( Seneye Allah nasip ederse zaten evlendiğimiz de üç gün izin vermek zorundalar. O üç günü , bu seneye saysınlar ne olacak ki =( İstanbul'dan uzak durmak her ikimize de iyi gelecek. Bütün bir yıl çalışıyoruz. Seneye zaten koşturmacalarımız olacak. İyi bir stres atmak lazım. İstanbul'un o sıcağında evde o program benim şu program senin izleyemem.. Kış olsa bir nebze dersin ki , hava soğuk. Şu an bile hafta sonu evden dışarı çıkasım gelmiyor. Ama yazın insan evde duramıyor. Geçen sene de Sevgilim Askerden geldiğinde bir hafta çıkmıştım izne. O zaman dolu dolu geçmişti yapacağım işler vardı onları yaptım ama evde kaldığım zamanda oldu çıldıracak gibi olmuştum.

                                  Dualarınızı eksik etmeyin olur mu ? =(
                                  Saygılar...

10 yorum:

  1. İnşaallah izniniz ayarlanır canım yaa cidden sınır bozucu bır durum. Para kazanıyoruz ama parayı kendımıze harcayacak vakti, iş yüzünden kazanamıyoruz hayat öylece kaçıyor gidiyor. Ne yaman döngü :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla canım sorma ya dile kolay üç hafta iznim var bari bir kaç gün izin alsa razıyım en azından bir yerlere kaçıp kafa dağıtırız ama işte kısmet artık :( Allah gönlümüze göre verir inşallah..

      Sil
  2. İnşallah gönlünden geçenler hayatında da olur.;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel söylediniz Allah inşallah gönlüme göre verir. Âmin :)
      Sevgiler..

      Sil
  3. seyahat, yeni yerler gorme kesfetme deyince akan sular durur , takipteyim sevgili Yagmur, bana da beklerim.
    Sulti's
    http://asulti2000.blogspot.fr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
      Takipteyim :)
      Sevgiler..

      Sil
  4. Merhaba demeye geldim bir de dua edeyim dedim :) Dilerim Allah her şeyi gönlünüze göre versin, mutlulukta, kolaylıkta sizi bırakmasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) Güzel dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkürler..
      Sevgiler..

      Sil
  5. İnşallah Rabbim her şeyi gönlünüze göre verir canım :) bende bloğuma beklerim

    http://makyajligunler.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :)
      Âmin . Güzel dilekleriniz için çok Sağolun dualarınızı eksik etmeyin.
      Sevgiler..

      Sil

Share