7 Ocak 2015 Çarşamba

Yılbaşında neler yaptım ? 2014

      Bende yeni yıla belki birçoklarınz gibi PijamaTerlikTelevizyon şeklinde girdim :)
      Geçen sene Sevgilim yanımda yoktu Askerdeydi.. Bu sene de işinden dolayı yanımda olamadı.. Kendi kendime diyorum ki " Gerçekten doğruymuş,yeni yıla nasıl girersen o şekilde geçiyormuş " diye.

      2014 nasıl geçti.. Şöyle bir bakalım.. 2014 'ün yarısına kadar Sevgilinin askerliği nedeniyle birbirimizden uzak geçirdik.

                                               Sonrasında ilk kez beraber Büyükada'ya gittik , 



Anadolu kavağı'nda arkadaşlarımızla toplandık  mangal yaptık,



 Beraber Arsuz'a tatile gittik ,


                                        en güzeli de Doğumgünüm de Evlenme teklifi aldım :)

Daha bir sürü şey ama hepsini yazmam imkansız :)Üzücü olaylarda yaşadık mesela Soma'da ki Maden kazası ve art arda kesilmeyen maden kazaları.. İnsanların yüreklerini burktu..

Umarım bu yıl kazasız,belasız,huzurlu , sağlıklı bir yıl geçiririz. Benim bu yıldan çok umudum var..Söz, nişan evlilik koşturmacaları v.s. bu yıl olacağı için şimdiden heyecanlıyım. Her ne kadar düşüncemize göre 2016 yazına doğru evlenecek olsakta yine de kısmet bu işler..Allah nasip ederse olur..

Konudan uzaklaştık.. 31.12.2014 Çarşamba günü yarım gün mesaiden sonra çıkışta hemen alışverişe
gittim..

                                          

Kanat, içecek, meyve , kuruyemiş, çekirdek , cips aklıma ne geliyorsa aldım :) Soğuk , yağmurlu hava da kollarım koparak eve doğru yürüdüm..


Annem'i bekliyorduk. Fakat Annemin gelmesi uzun süreceği için bu sırada tv de neler var neler yok diye zaplıyordum. Baktım " Ben bilmem eşim bilir " var. Hemde ünlüler yarışıyor komik olur diye düşündüm.. Nitekim çokta güldüm..


Burada kulaklıkları takıp ağız okumaca oynuyorlardı. İrem Derici'nin eşi "Eğlence " diyor. İrem Derici " El ayşe " anlıyor.Ben bir kahkayı patlattım en son oyun bittiğinde İrem Derici " El Ayşe ne ya " diyordu. Seviyorum bu kadını hem dobra hem komik..Nitekim eşi de aynı komiklikte..İkisi de tam birbirini bulmuş...


Annem yoldaydı bizde ona sürpriz yapalım dedik. Salatayı, Patates kızartmasını, Kanat'ları hazırladık. Bir de mum koyduk masaya. Sıcak ve soğuk içecekler de yerlerini aldım. Ketçapsız olmazdı.Nitekim Burger King'den sonra Sarımsaklı Mayonez'e alıştım , bugün de alışverişte dikkatimi çekti onu da aldım.. Annem geldiğinde çok sevindi ve hemen yemeğe koyulduk..


Sanki yeni yıl gibi değildi. Bir de çok uykum gelmişti. Gözümü kapadım kapayacaktım da neyse bari 00.00'a kadar bekleyeyim dedim.00.00 olduğunda Köprü de her ne kadar havai fişek olmayacağını bilsem de tek tük bir patlama oluyordu. Asıl patlama bizim sağ binanın arkasında oluyordu onu da görmek imkansızdı :(

Milli Piyango çekilişine baktım da " yine zengin olamadım " dedim :) Zenginliğini bırakın bir Amorti bile yoktu =D Kısmet böyleymiş.

İyi seneler..
Saygılar..

9 yorum:

  1. HARİKA SENELERİNİZ OLSUN.... MUTLULUK PEŞİNİZİ HİÇ BIRAKMASIN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
      Sizinde harika ve çok mutlu seneleriniz olsun :)
      Sevgiler..

      Sil
  2. Çok keyifli bir blog bende takibe aldım seve seve :)

    YanıtlaSil
  3. Süpper süpper ^.^ Nice mutlu senelere canımm.. 2015 evlilik yılı olsun artık ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım sana da nice güzel senelere :)
      2015'de koşturmacalar olurda evlilik artık 2016'ya kalır ..

      Sil
  4. Neredeyse aynı şekilde geçirmişiz yılbaşı akşamını. Bir tek yemek çeşidimiz farklı...:) Çok sıcak ve samimi bir post.. Yeni yılınız kutlu olsun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim .. Size de iyi seneler dilerim umarım tüm güzellikler sizinle olur :)
      Sevgiler..

      Sil
  5. Merhaba ,
    Uygun bir zamanda sitenizi ziyaret edeceğim..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Share