21 Aralık 2016 Çarşamba

Dış Çekim Fotoğraflarımız / Göztepe Parkı ve Fenerbahçe Parkı

Dış çekim fotoğrafları için özellikle Büyük Ada benim en büyük tercihlerimin arasındaydı.Ama Eşcağımızı ikna etmek çok zordu nitekim ikna da edemedim. Bir yandan haklıydı Nikahımız 17.00'daydı ben kuaförden çıktığımda zaten saat 11.00'dı ki kuaförüm benim için o gün neredeyse 1 saat erken açmıştı. O saatten sonra git fotoğraf çektir sonra gel eve git falan filan geç kalırdık. Öncesinde veya sonrasında çektiririz diye düşündüm fakat yine eşim pek yanaşmadı " bir daha uğraştırma beni hayatım" dedi. Neyse bende uzatmadım sonrasında ise iyi ki yakınlarda çektirmişim dedim. O günden sonra artık ben fotoğraf bile çekmiyorum da çektirmiyorum da nadir yani o kadar soğudum :)

Geçen sene gittiğimiz Göztepe Parkında çektirelim dedim.Geçen senede Lale Festivali için aynı zamanlarda gitmiştik.Eşimde son iki gün kala Hidiv Kasrı'nda çektirelim dedi.Yalnız bisiklet turumu ne vardı o yollar kapalı olacaktı hiç riske atmayalım dedik.Neyse ben kuaförden çıktım yarım saatte Göztepe Parkına vardık anam ne göreyim etraf cılız sanki ilkbaharda değil sonbahardaydık ve laleleri kaldırmışlardı ! Ben bir üzül anlatamam size . Fotoğrafçıyla buluştuk . Burada pek fotoğraf çekemeyiz buradan Fenerbahçe Parkına gidelim dedi önce Göztepe Parkında biraz fotoğraf çektik sonrasında da Fenerbahçe Parkına gittik. Yalnız gerçekten o kadar yorulmuş ve gülmekten o kadar çok ağzım ağrımıştı ki inanın o günden sonra telefonu da fotoğraf makinesi elime alıpta balayından sonra adam akıllı fotoğraf çekmiyorum. Bir de  kurslarına gidip fotoğrafçılık işiyle uğraşmak istiyordum bakalım hayırlısı olsun :)

Albümde 40 tane fotoğraf vardı. İki tane de küçük aile albümü hediye edildi. İki tane de büyük poster toplam:500 TL .Fiyat tanıdık olduğu için biraz uygundu fakat albümde bazı beğenmediğim noktalarda vardı hani neyse anı olarak kaldı. Ayrıca bütün fotoğraflarda CD ortamında bizde var. Albümde koyduğumuz fotoğrafları sizinle paylaşıyorum yalnız 40 tanesini değil en çok beğendiklerim diyelim :) 

Bu arada sitesinde shoplu fotoğraflarımız vardı ama 8 ay geriye gittiğimde fotoğraflarımızı bir türlü bulamadım bende shopsuz şekilde yayınlıyorum ;

Göztepe Parkında çekilenler ;








Fenerbahçe Parkında çekilenler ;





Güya ❤ yapmaya çalışık ☺









Deniz kenarına inmek hiç kolay değildi. Serhat bir yandan , Serhat'ın arkadaşı Mahmut bir yandan , fotoğrafçı bir yandan beni tutup aşağı indirdiler. Bildiğiniz bir kayalığın üstünde duruyorsunuz ara sıra küçük çaplı çokta ıslatmayacak şekilde dalgalar vuruyordu ıslatmıyordu ama çok hafiften bir su sıçratıyordu. Benim korkum ıslanmaktan ziyade kayalıktan kayıp düşmekti zaten giydiğim ayakkabılardan hem yürüyemiyor hemde çok rahatsız oluyordum kayalığın üstü de ıslaktı yavaştan kaydırığım oluyordu. 2 saatin sonunda "yeter artık gidelim "dedim. Çünkü çok sıkılmıştım inanın bu kadar sıkılacağımı hiç tahmin etmiyordum. Hani bir söz vardır " Akılsız başın cezasını ayaklar çeker "diye heh işte. Benden tavsiye kesinlikle fotoğraf çekimlerinde inanılmaz rahat bir spor ayakkabı giyin yada çok rahat ettiğiniz yürümekte hiç zorlanmadığınız bir topuklu ayakkabı tercih edin yoksa daha nikaha veya düğüne gitmeden yorulmuş oluyorsunuz :) 

Saygılar..

18 yorum:

  1. Kuzuuuu biliyor musun biz daha yapmadık ! Fotoğrafçıdan yana dertliyim ve mutsuzum düğün yerimden saçma sapan çekmiş ve güzel düğünümden çok aman aman bir karem yok :( ve dünya para aldı bizden. Dış çekim için şubatta güneşli gün yakalamaya çalışacağız bakalım :) İnşallah bunu becerebilir fotoğrafçı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinkiler şahane ötesi olmuş ,maşallah ! o deniz kenarı inmeler sulu bölgeler zorluyor ama değmiş. Mutluluğunuz daim olsun kuzum benim :**

      Sil
    2. Ay canım benim nasıl zorluk yaşamışsınız siz böyle :(

      Valla ben albümü aldığımda "çok aman aman değil "dedim fakat gelen arkadaşlarım gördüğünde "bence 500TL'ye gayet güzel bir albüm olmuş" dediler aslında doğru söylüyorlardı çünkü en düşük dış çekim fotoğrafları bile hemen hemen 750 TL'den başlıyor ve o kadar para vermelerine rağmen bazılarının albümleri hiç güzel olmuyordu şahit oldum bende.Birde şu an shopsuz benim fotoğraflarım shopla biraz daha güzel duruyor. Ben en doğal halimizle yayınladım :)

      İnşallah sizde bir an önce halledebilirsiniz canım..

      Sil
    3. Öyle demeyin canım :) Dünya kadar para almamıştır, emeğinin karşılığını almıştır diye tahmin ediyorum. Tabi daha iyi iş çıkarması gerekirdi. Memnun kalmamanıza çok üzüldüm. O fotoğrafçıyı seçerken çalışmalarını inceleme şansınız olmuş muydu?

      Sil
    4. biz 1.250 tl verdik mesela; çok güzel fotoğraflarım da var. Şu olmamış ışık ayarlanmamış dediklerimde. Genel olarak memnun kaldım ama. Sİzinki çok çok uygun olmuş gerçekten.Ben bir kunduracıya yaptırmıştım ayakkabımı çok ta pahalı olmayacak bi fiyata. 14.5 cm giydim tüm gün ve hiç bir rahatsızlık çekmedim. Önü platformluydu ve topuk ta ince bir topuk değildi. Çok rahat ettim. Çok güzel görünüyorsunuz allah mutlu etsin.

      Sil
    5. Evet etrafımda duyduğum fiyatlara göre benim fotoğraflarım gayet uygun olmuş :) tabi şu an shop yok shopla daha iyi duruyor sadece.
      Bende platform giymiştim ama mahvoldum valla :(
      Güzel yorumunuz için teşekkürler ..

      Sil
  2. Hepsi birbirinden güzel fotolar... Allah mutluluğunuzu daim etsin... Seviler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin çok teşekkürler daha güzel mutluluklar sizinle olsun :)
      Sevgiler..

      Sil
  3. Ah nasıl güzelsiniz yaa. İçim açıldı valla :) Maşallah size. Mutluluğunuz daim olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çoook teşekkür ederim :)
      Amin..!
      Sevgiler..

      Sil
  4. Allah güle güle geçim versin, sağlıkla mutlulukla... Kareler şahane...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin çok teşekkürler beğenmene sevindim :)
      Sevgiler ..

      Sil
  5. Merakla bekliyordum :) Paylaştığınız için teşekkürler. Mutluluklar.

    YanıtlaSil
  6. Yağmurcum harika bir gelin olmuşsun Tebrik ederim ve mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  7. Fotoğrafların hepsi çok güzel. Hep mutlu olun inşallah :))

    YanıtlaSil

Share