5 Şubat 2016 Cuma

Gratis Alışverişim

Beni bilirsiniz aldığım kozmetik ürünlerini pek paylaşmam :) Öyle bir giripte kucak dolusu şey de almam ihtiyacım neyse onu alır çıkarım. Bazen bir eyeliner , bazen bir ruj ,bazen bir rimel.. İndirim de mi değil mi ona bile çoğu zaman bakmam. İstediğim ürün olduktan sonra fiyatını çokta umursamıyorum..

Geçtiğimiz hafta sonu bir fırsatım oldu da Gratis'e uğradım.

Şimdi aldıklarıma bakalım;


Nivea Lip Fruity Shine ; Dudaklarım bir hayli çatlıyor. Bazen gece yatmadan önce bile sürelim bu ürünü.Çoğu zaman da rujun altına..

Mesala bitti almaya fırsatım olmuyor o süre içinde o kadar çatlıyor ki dudaklarım , sürdüğüm rujlar dahi güzel durmuyor. Çantamdan ayırmadıklarımdan bir tanesidir..Ben en çok vişneli seviyorum :)

Fiyat : 9.90 TL

Teklisi 6.90'dı baktım ikilisi 9.90 kaçırmadan aldım nede olsa sürekli kullandığım bir ürün :)


Deodorant : 8x4'ün deodorantlarını seviyorum çok çeşidini kullandım ama en son portakal çiçeği,yasemin,gül olanında karar kıldım. Hem ağır değil hemde soft bir kokusu var kalıcılığı bir hayli fazla. Bir de kimseyi rahatsız edici bir kokusu yok. 

Fiyat : 6.90 TL


Maybelline Ruj Passion Red ; Yine çantamdan ayırmadığım bir diğer kozmetik ürünü ise Kırmızı Rujum :) Galiba bir eyeliner bir kırmızı rujum en çok bitenlerden . Gün içinde her saat başı sürekli rujumu tazelerim. Fotoğraf çekileceği zaman " bir dakika önce rujumu süreyim " derim :) İşi o kadar abartıyorum ki deniz kenarına gidince bile o ruju almadan gitmiyorum. Her insanın bir takıntısı oluyor vessalam :)

Fiyat : 8.25 TL


Essence Stick Kapatıcı ; Açıkcası yorumda bulunamayacağım :) Çünkü bende ilk defa aldım. Göz altı kapatıcısıyla açıkcası çokta alakam olmuyor ama bazen özel günler de lazım olduğunu hissediyorum. Gözlerim şiş oluyor bunu kapatmak için kendi çapımda birşeyler yapıyor olsam da yine de istediğim başarıyı elde edemiyorum :) Gittiğimde mağaza görevlisi önerdi. "Kaç numara " dedi. "Kaç numara hımm bilmem daha önce çokta kullanmadım açıkcası gördüğünüz gibi esmerim ve  makyajı da bronz şeklinde yapıyorum bayağı koyu oluyor " dedim. 1 ve 2 numarayı eledi direkt 6 numarayı verdi =) Daha kullanmak nasip olmadı kullanınca gerekli yorumu da yaparım.

Fiyat : 7.25 TL

Güzellikle kalın..

Saygılar..

14 yorum:

  1. nivea dudak besleyicisi çok güzel aynısını bir hafta önce eczaneden aldım ama sendeki daha uygunmuş buralarda çekmeköyde gratis bilmiyorum malesef .tüm aldıklarına bayıldım güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkür ederim canım.
      Evet gerçekten şans eseri buldum bu ikiliyi böyle :) Normalde 7-8 tl ye alıyordum iyi oldu. Sürekli kullanıyorum ne de olsa :) Ben Çengelköyden aldım o tarafları da pek bilmiyorum açıkcası..

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi cok guzel gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Maybelline rujlarına bayılıyorum. Hepsini keyifle kullan :)

    YanıtlaSil

Share