14 Ağustos 2014 Perşembe

Sevgili Günlükcüm / 17

                                  

Arsuz- 2o13
                                                                            
                                                                             14.o8.2o14 / Cuma

Sevgili Günlükcüm,

Yaşasın !!
Bugün şirkette son günüm ve İstanbul'dan size yazdığım son blogum :) Allahın izniyle tatile bir gidip geliyim yazılarıma kaldığım yerden devam edeceğim.Yorum yazdığınız takdirde mümkün olduğunca cevapsız bırakmamaya çalışacağım :)
Ben her ne kadar 17 Ağustos Pazar gününe uçak biletimi almış olsam da benim için bugün 18.30 itibariyle yıllık izin başlamış demektir :)


Hatay Havaalanı üzerinden İskenderun oradan da Arsuz'a gideceğiz. Arsuz'u İstanbul da bilen çok nadir insan tanıyorum :) Gaziantep,Mersin,Adana v.s gibi şehirlerde yaşayanlar veya o taraflı olanlarla tanıştığımda biliyorlar ve bilen herkeste " Arsuz çok güzeldir " diyor. Evet Arsuz küçük bir belde ama çok güzel. İskenderun merkezine yaklaşık yarım saat uzaklığı vardır.Arsuz'a haftasonları denize girmek için bir çok yerden insan gelir...
Bakın, ayağım uğurlu gidiyor . Demet Akalın benim gittiğim gün Arsuz Cocktail Discor Bar 'da Suat Ateşdağlı eşliğinde konser veriyor. Arsuz'a ilk 2004 veya yalan olmasın 2005 yılında gittim. Neredeyse 10 yıl geçmiş :) O zaman Cocktail Bar'a beni götürmüşlerdi.Güzel bir mekan ve fotoğraflarına baktım da  o zamandan bu zamana çok değişmiş.Gitmek isterdim bu konsere ama malum biraz uzun bir yolculuk olacak bizim için.  Sabiha Gökçen Havaalanı yaklaşık 1 saat , Hatay'a uçuşumuz ortalama 1 saat 40 dk , Hatay'dan İskenderun'a gidiş yaklaşık 1 saat , İskenderun'dan Arsuz'a gidiş 30 dk :) Ogün bitti zaten =D Bi de sabahtan falan da değil uçak 17.25 uçağı :) Bizim Arsuz'a gitmemiz saat 21.00'ı bulur :) Kısmet. Olsun geç olsun güç olmasın. Allahın izniyle gidelim de yorgunluğu atarız bir şekilde..

                             

    13 Ağustos Çarşamba günü Sevgilimin kuzeni Damla abla ve eşi İzzet Abiyle görüştük. Pazartesi günü Antalya'dan İstanbul'a bir haftalığına tatile gelmişler.Ne güzel ya , yaz kış hep Antalyadalar :)
Geçen sene Antalya'ya gittiğimizde onlarda kalmıştık ve çok güzel ağırlanmıştık.Bizde onları en güzel şekilde ağırlamak için hemen organize olduk. Çarşamba günü iş çıkışında Çengelköy'e indim Serhatımla buluştuk iki dakika geçti geçmedi Damla Abla , İzzet abi ve çocukları Görkemle Sude geldiler.
   İstanbul demek nitekim Boğaz demektir.Boğaz'ı en güzel şekilde Çengelköy de rahatlıkla görebilirdik. Erbap Cafe & Restaurant 'a gitmeyi tercih ettik. 3 Katlı olan Restaurant'ın 2.ve 3.katını kullanabiliyorsunuz. Biz 2.katında oturmayı tercih ettik hem çok şık hemde deniz kenarına biraz daha yakın olabiliyorduk.Biz masaya oturduk çocuklar bizi bırakıp başka masaya geçip oyun oynamaya daldılar :)


Yemek menüsü istedik.Ben işten çıkmıştım hafif acıkmıştım.Bi tost bile yesem doyardım ama Sevgilim " adam akıllı birşey yermisin sonra oram ağrıyor buram ağrıyor diyorsun " demez mi :) Şirkette saat 17.00'a doğru arkadaşlarımızın doğumgününü kutlamıştık.Kocaman bir dilim çikolatalı pasta ve susamlı çubuklardan yediğim için doluydum.Ama Sevgili öyle diyince menüye uzuuunca bir baktım.

Serhat ; Köri Soslu Tavuk - Kola
Damla Abla ; Şinitzel- Kola
İzzet Abi- Kaşarlı Köfte- Kola
Ben-Hamburger - Sprite

Siparişin gelmesi biraz uzun sürdü.Hani etrafa baktım çokta kalabalık değildi hatta biz siparişi verdikten bir süre sonra daha yeni yeni bir çok kişi geliyordu. Sonradan sipariş geldiğinde anladım hepsini aynı anda getirdiler.Yani önceden Tavuk'u daha sonra Hamburgeri getirmediler bu yüzden biraz uzun sürdüğünü tahmin ediyorum.
Yemeklerin sunum şekli çok başarılıydı. Yemeklerin lezzeti de güzeldi..
Sohbet muhabbet ettiğimiz esnada , çaylar içildi , limonata içildi , çocuklar birşeyler içti derken hesap 97 TL tuttu.O kadar yemeğe içmeye bence iyi tuttu.

Eveeet..! Bugün son dedim ya bugün de bana bitmez şimdi ..Şu 18.30 olsun da şuradan bir çıkayım rahatlıcam.Yarın daha halletmem gereken bir sürü işim var..


İzin dönüşü görüşmek üzere.


Saygılar ... 

16 yorum:

  1. Ahh bayagi uzaklara gidiyormussun sen. Ama hep egeye de inilmez tabi :) Degisik bir yermis. Iyi tatiller ve iyi eglenceler! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru dedin biraz da Akdeniz'e inelim :) Biraz uzak bir yer ama bu gerçekten iyi gelecek..
      Teşekkür ederim.Umarım güzel ve umduğumdan çok daha fazla eğlenceli geçer.
      Sevgiler.

      Sil
  2. iyi tatiller. aldım takibe

    YanıtlaSil
  3. iyi tatiller. Ben de bloğuma beklerim.

    http://www.bakbuharika.com/

    YanıtlaSil
  4. Merhaba
    blogunuzu etkinlik sayesinde keşfettim, postlarınız çok tatlı
    Aynı süreli benim de bir ilişkim var 4. yıla girdik biz de, maşallah size de
    Severek takibe aldım

    Bana da beklerim

    http://miacahayat.blogspot.com.tr/

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzel yorumunuz için . Takipteyim :)

      Sil
  5. yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle güzel yorumlar okumak çok güzel .. Çok teşekkür ederim ilginize :))

      Sil
  6. Yaa İnşaallah cok eglenırsın ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayağı eğlendim canım ama tatilin son günlerii stres başlıyor yine pazartesi günü :)

      Sil
  7. Arsuz'u hic duymadim ama eminim güzeldir oralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 10 yıl öncesine kadar bilmiyordum :) Gittikten sonra keşfettim . Zamanla gelişiyor hatta ilçe bile oldu. Bir kaç seneye kadar adını yavaş yavaş duyurur diye tahmin ediyorum :)

      Sil

Share