4 Ağustos 2014 Pazartesi

Sevgili Günlükcüm / 15

                                                               o4.o8.2o14  / Pazartesi




      Sevgili Günlükcüm ,

     Şöyle bir etrafıma bakındım da şirketin yarısı izne çıkmış =( Bu izne çıkanların içinde arkadaşım Nuray da var.Nuray'ın olmamasından dolayı iş paylaşımı da olamayacağından tüm işler benim üzerime kaldı =( Ayın 18'ine kadar Nuraycım olmayacak işin tuhafı 16 'sında da ben izne çıkıyorum :) Yani biz birbirimizi 1 ay hiç göremeyeceğiz.Bir an önce bu hafta geçsinde sonra ki hafta gelsin diyorum.En azında öbür hafta çabuk geçer..

     Bizim tatil planımız  ; Eniştem Hatay'lı olduğundan dolayı bizde Sevgilimle birlikte Teyzemin ve Eniştem'in yazlığına İskenderun Arsuz'a gideceğiz.Bende istemez miydim Bodrum'a, Çeşme'ye, Antalya'ya gitmek ? Ne yapalım sevgilimin askerlik durumları , her an iş bulma durumuna karşın özel bir tatil planı yapamadık.Aman şu an neresi olursa olsun Deniz'e giriyim de yeter diyorum. Bunaldım yahu :) İstanbul çok sıcak çook.. ! Seneye bu kadar arayı uzatmayacağım.Allahın izniyle Ramazan biter bitmez tatile gideceğim..
                               

    Şimdi bana deli falan demeyin de ben cumartesi günü bavulumu hazırlamaya başladım bile :) Evet evet doğru duydunuz. Yine çok beklemiş halim benim bu :) geçen sene 1 ay önceden başlamıştım bavul hazırlamaya. Cumartesi günü hava Yağmur'luydu ve Sevdiceğim de daha uyuyordu benim de canım sıkıldı en azından İstanbul da giymediklerimi öyle bir kaba taslak yerleştiriyim, bakalım küçük gelirse en azından daha büyük bir bavul alırım diye düşündüm.Gördüğünüz bavulda sadece,şortlar,etekler ve elbiseler var.Yani ben daha geri kalan herşeyi nasıl sığdıracağımı bilemiyorum.Sanırım yine ayakkabılar için ayrı bir çanta hazırlıcam öyle gözüküyor :)

   Yazmam gereken daha bir kaç yazım daha var.. Mesela Bayramın 3. Günü Anadolu Kavağındaki Sevgilimin deniz macerasını , haftasonu Üsküdar sahilini turlamamızı ve kendi ellerimle yaptığım Mantar Kurabiye tarifini fotoğraflarla sizlerle paylaşacağım :)

                                       Şimdilik Hoşçakalın :)

                                        Saygılar..                

32 yorum:

  1. İyi tatiller dilerim. :)
    Deniz olsun da neresi olursa olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım bende o moddayım zaten deniz olsunda neresi olursa olsun diye.Ama insan farklı bir yerde kafa dinlemek istiyor ya sanırım ben de ki sorun bu :)

      Sil
  2. neden küçümsüyosun buranın sahilini.
    alınırım ama :))
    şaka şaka .iyi tatiller diliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım ne küçümsemesi :) Keşke burada o şekilde bir imkanım olsa da girebilsem..Benim erkek arkadaşım birazcık kıskanç olduğu için beni İstanbulda denize sokmaz :) Arsuz'uda çok severim neredeyse 8-9 yıldır gidiyorum.Kafa dinlemek için çok güzel bir yer.Ama gidipte bir otel de ultra herşey dahil tatil yapmak daha güzel ya :) Yazlık yerde malum Sabah kalkıp kahvaltı hazırla,akşam yemek için yardım et falan filan durumu olmasa neyse de sonuçta otelde hiçbirşeye el sürmüyorsun :) Daha iki haftam var bakalım nasıl geçecek =(

      Sil
    2. şaka yapmıştım zaten canım :)
      tabi ki otel daha rahat olur.takılıyorum işte :)
      umarım çok güzel geçer tatilin :))

      Sil
    3. İnşallah canım bir an önce şu tatil gelsin,beklemedeyim :)

      Sil
  3. İyi tatiller :)) Çeşmeye Bodruma herkes gidiyor, herkesin gidemediği yerlere gidip ballandıra ballandıra anlat ki biz de gitmiş kadar olalım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah şu iki hafta geçsin de gidiyim istiyorum İstanbul çok sıcak :) Aynen herkesin gittiği yerlerin dışında farklı yerlere gitmeyi seviyorum.Ama bende tam bir Ege tutkunluğu var bu yüzden gidip gezmekte çok istiyorum :) Tatilden Allahın izniyle gidip döndükten sonra dediğin gibi ballandıra ballandıra anlatırım bende :) Güzel yorumun için teşekkürler.

      Sil
  4. Merhabalar bloğunuzu blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve hemen takibe aldım :) Gerçekten çok güzel bir blog :) Bu etkinlik sayesinde birçok blogu tanıma fırsatı buldum çok faydalı bir etkinlik olmuş :) Bana da beklerim :D
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun bu güzel yorum için :) Bende takibe aldım sizi.
      Bu arada 100. üyem siz oldunuz. Tebrikler :)

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Bir an önce şu iki hafta geçsin istiyorum :)))

      Sil
  6. iyi tatiller :)

    Keşif etkinliğinde gördüm blogunuzu ben de beklerim :)

    http://ebrununatolyesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Arsuz benim çocukluk tatillerimin geçtiği yer.
    tüylerim diken diken oldu, yüzüme bi gülümseme oturdu.
    benden selam götür Arsuza.
    iyi tatiller..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ,
      Arsuz'u bilmeniz beni çok sevindirdi.Etrafımda bir çok insan bilmediği için böyle bilen birilerini görünce çok mutlu oluyorum.Elbette selamınızı götürürüm.Döndükten sonra Arsuz yazımı paylaştığımda sizlerde okursunuz ve geçmişinize dönersiniz.
      Teşekkürler.

      Sil
  8. Merhaba.Bir fincan kahvemle bende ziyaretinize geldim.Sizleri tanımak büyük mutluluk.Müsadeniz olursa Google + hesabımdada ziyaret ettiğim blogger arkadaşlarımın sitelerini paylaşacağım.Sevgiler..
    http://prettythingscute.blogspot.com.tr/
    https://plus.google.com/u/0/105518931200782307179/posts

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar bende iade-i ziyarete gelenlerdenim :) bloğunuz çok şirin samimi ve sıcak .çok memnun oldum bu güzel blog keşif etkinliğinde sizi ve bir çok arkadaşı tanıyabildiğim için,bu arada iyi tatiller,sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :) bende sizlerle tanıştığım için çok mutluyum. Sevgiler.

      Sil
  10. Merhaba iade-i ziyarete geldim ve bayıldım blogunuza :) Takipteyim. İyi tatiller :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim :)
      Teşekkürler. Sevgiler..

      Sil
  11. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.İyi eğlenceler:)

    YanıtlaSil
  12. Aynı bunaltı bende de vardı.Gittim geldim.Şimdi mutluyum. Blogunuzu keşfettim geldim..Takipteyim Bana da beklerim sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir gidiyim geliyim Allahın izniyle de rahatlıyım :)
      Bende takibe aldım sizi.
      Sevgiler.

      Sil
  13. Canımm olsun yaa İskenderun da güzel kii :) Deli kız 1 hafta onceden mii benziyoruz ciddi bak. bende de var onceden hazırlık sendromu :))

    yalnız sen bır daha al sadece sortlar doldurmuş bunu ^_^

    Çok çok sevgiler kiii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen zaten kara kara düşünüyorum daha büyük bir bavul mu alsam yedek mi alsam diye :) Eee uçakta da malum iki kişi toplam 30 kilo olmamız gerekiyor. Bakıcam artık. Gitmeden önce ki son günlerimde ayarlama tekrar yapıcam :)
      Sevgiler canım.

      Sil
  14. merhaba takipçi oldum bana da beklerim

    YanıtlaSil
  15. Muhtemelen tatilden dönmüşündür ama musmutlu geçmiştir umarım :)

    YanıtlaSil
  16. Pazar günü başladı canım tatil daha :) 1 eylülde mesai başlangıcı olacak o güne kadar bol bol keyfini çıkarıyorum :)

    YanıtlaSil

Share