30 Mart 2015 Pazartesi

Hafta Sonu Neler Yapıyorsunuz?



Sevgili blog arkadaşım Gri Lady ' nin " Hafta sonu neler yapıyorsunuz ? " mim'i.

Hafta sonu neler yapıyorum ; Duruma göre değişiyor açıkcası.. Hürriyet'in bir reklamı varya " ne yapalım " diye biz de Sevdiceğimle sürekli " ne yapalım hafta sonu " , " nereye gidelim " "hava soğuk olur mu " diye önce bir düşünüyoruz. Baktık hiç karar veremiyoruz hava da kötü oluyor evde cipsimizle , kolamızla birlikte film izliyoruz.

Havaların iyi olduğu dönem de daha çok geziyoruz. İstanbul'un ara sokaklarına dalıyoruz veya daha önce hiç gitmediğimiz yerlere gidip keşfe çıkıyoruz. Malum İstanbul büyük şehir. 25 yıllık ömrüm de hala daha Anadolu yakasını bitirememiş durumdayım ki Avrupa yakasını hiç sorma :) Daha gitmediğim müzeler bile var..

Şimdi yaz geliyor.. Sahile gidip çekirdek çitleriz , İstanbul'un ara sokaklarına dalarız..Ama yaz vakti. Kışın inan ki benim bile evden çıkasım gelmiyor.. Bu hafta sonu mesela Sinemaya gittik , mağaza mağaza gezdik..Eee bu arada aile ziyaretlerini de unutmayayım. İki hafta da bir Anneannem'e muhakkak yolum düşer :)

Mim için teşekkürler :)

Sevgiler..

4 yorum:

  1. Benim de tam tersi , Anadolu yakasını doğru düzgün hiç bilmem ... Ama sevgiliyle , eş ile evde film keyfi kesinlikle çok güzeldir. Teşekkürler cevabın için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım.. Avrupa yakasını da bu sene iyice bir gezmek istiyorum :)

      Sil
  2. anneanneler ihmale gelmez tabii :) :)

    YanıtlaSil

Share