27 Mart 2015 Cuma

Sevgili Günlükcüm / 20

                                          27.o3.2o15  / Cuma


Sevgili Günlükcüm ,

İstanbul dün ki günlük gülistanlık havasını geri de bırakmış her ne kadar hava sıcak olsa da Yağmur yağmaya şu an itibariyle başlamıştır...Hatta bir ara Yağmur değil de çamur yağacak diyorlardı  =/ Hadi hayırlısı ..

O kadar özlemişim ki güneşli havaları.. İnsanın içini ısıtmasını , kuşların ötmesini , ağaçların çiçek açmasını hatta dondurmayı ve erik'i  :) Yazın gelmesini her ne kadar tatil planım olmasa pek bir dört gözle bekliyorum.. Şu montlardan, atkılardan , berelerden kurtulmak , tişortlara , sandaletlere , kaprilere kavuşmak istiyorum :) Bu sene İstanbul ciddi anlamda kar kış gördü artık yeter :) Bari Nisan Yağmurlarını da atlatalım da sonra hiç Yağmur da yağmasın yazı yaz da , kışı kışta yaşayalım dimi ya ?


Bu aralar bahar yorgunluğumu ne vurdu bana . Pek bir halsiz pek bir keyifsizim üzerine bir de diş olayım çıkmaz mı :( Allahtan pekte korkulacak bir durum yokmuş. Cumartesi günü Sevgilimle film izleyip bir yandan da cips yiyorduk. Kendimi o kadar kaptırmışım ki bayağı bildiğiniz sesli yemeye başlamışım Sevgilim  " Hayatım düzgün yermisin " dedi " Ay aşkım pek kaptırdım kendimi " dedim ve hemen ardından çok sert bir cips yiyerek sol arka dişimin ağrıdığını hissettim.(Bu arada sağ ve sol alttaki 20 lik dişlerimi çektirmiştim.) " Gitti aşkım kesin dolgu düştü canım çok acıyor " dedim . Yemek yerken sızlama yaşıyordum Allahtan gün içinde işime engel olmuyordu ama doktora gitmekte fayda vardı herkeste ki o diş korkusu bende de var :)


Çarşamba günü yıllık iznimden bir günümü düşürdüm ve bütün gün izinli olmuş oldum. Randevum 17.30'daydı fakat yol biraz uzun süreceğinden saat 16.00 olmadan evden çıktım. Son 15 dk da yetiştim. İstanbul trafiği malum ! Daha önceden de gittiğim doktor olduğu için rahattım " Dişlerin bence gayet güzel , iyi bakmışsın , dolguya gerektirecek bir durum yok sadece temizlik yaptırman ve kesinlikle üstteki iki 20 lik dişini çektirmen gerekiyor " dedi. Ben "şeyyy sonra çektirsem " dedim. " Onu sonra çekeriz temizlik yapalım diş taşların var galiba dişlerini çok sıkıyorsun hep aşınmış " dedi. Ne yalan söyleyeyim o kadar çok dişlerimi sıkıyorum ki bazen başım bile ağrıyor o derece.. Ben diş temizliğini yaptırdım naneli falan birşey sürüyor sonra cızzzzz diye bir ses içim gıcır gıcır oldu ya 20 dk sonunda bitmişti. Fark da ediliyor . Öneririm.! Ben size şöyle diyeyim kuzenlerim olsun veya etrafımda ki arkadaşlarımın çocukları olsun daha 7-8 yaşındayken çürükleri için diş doktoruna gitmeye başlıyorlar. İnanın ben diş doktoruna çürüğüm için gittiğimi bilmem taaa ki diş teli takılana (Ortodonti tedavisi) kadar :) Evet 12 ile 14 yaş arasında 2 sene diş teli taktım iyi ki de taktım diyorum. Diş teli olduğu zaman dişlerinin bakımı çok önemli sürekli dişlerini fırçalaman lazım ve fırçayla çok kıyı köşe giremediğin için dişlerin çürümeye kadar gidebiliyor. Benim diş tellerimden sonra dişim çürüdü o da iki tane falan.Onların dolgusunu yaptırmıştım 10-11 yıl geçmiştir. En son diş doktoruna bile 2009'da 20'likler için gittim :) Hala daha bir sıkıntımın olmamasına sevindim. Ama 20'likleri çektirmekte pek bir sıkıntı ya :( Dişi çektirdikten sonra benim kulağıma fena bir ağrı giriyor ilginç ama gerçek :)


Geldi yine bir hafta sonu :) Şu anlık herhangi bir planımız yok umarım cumartesi günü hiç yağmaz da yine birşeyler yapabiliriz Sevdiceğimle :)
     
                                               İyi haftasonları

                                                 Saygılar..

2 yorum:

  1. Ben isim Irrua Uzmanı Hastanesi doktor biri tarafından Dr Rex Kelvin değilim, ben nasıl çalıştığını ve biz satın alma ve örneğin insan organlarının satış için yıl için yeniden başladığını internette reklamı için hastane yönetimi tarafından fırsatı verilecektir var Eğer orada bu teklifi ilgilenen varsa böbrek, aşağıda e-posta adresinden hastane irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz: irrua uzman hastane organları Cerrahi uzman olan ve bir donör olarak o riski yoktur.
    Ve bu bizim e-posta:
    irruaspecialisthospital20@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. ISKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ

     Şu anda 1 ila 15 yıllık bir süre için% 1 ila% 1,60 faiz oranı için gerekli teminat olmaksızın teminatsız bir kredi sunuyoruz. Yatırımlar Fonları, ticaret finansmanı, inşaatlar, kredi geliştirme, devlet finansmanı, mülk yatırımı ve her türlü finansman için kullanılabilir. Girişimlere, erken aşamaya, Proje finansmanı, işletme finansmanı, kredi limiti ve fonlamaya ihtiyaç duyan tüm yatırım çeşitlerine odaklanıyoruz. Sizin gibi 17.000'den fazla işletme sahibine 1 milyar dolarlık işletme kredisi sağladık.

    ŞARTLAR:

    % 1 ila% 1,60 INTEREST ORANI
    1 ila 15 yıl YIL DURUM
    50.000,00 $ (Elli Bin USD) ile 500 Milyon USD / EUR GEREKSİNİMİ:

    İşletmenizi büyütmeniz için size doğru ticari krediyi sağlamak üzere kendi belirlediğimiz risk teknolojimizi kullanıyoruz. Hizmetlerimiz hızlı ve güvenilir, krediler başarılı uygulama 24 saat içinde onaylanır. Minimum 50.000,00 $ 'dan en fazla 500 milyon $' a kadar krediler sunuyoruz.

    Daha fazla bilgi sağlamak için hizmetlerimizle ilgileniyorsanız lütfen bize bildirin.

    İLGİLENMİYORSANIZ LÜTFEN YAZINIZ.

    Senin Hizmetin.
    Bayan Iskandar Lestari
    Iskandar Lestari Kredi Şirketi
    Sadece Aramalar :: {+ 16264653418}
    Sadece WhatsApp :: {+ 33753893351}
    Email: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil

Share