6 Mart 2015 Cuma

Dünürlerimize Ailecek İlk Ev Ziyareti

           14 Şubat'a iki hafta kala Sevgilimin ailesi bizim eve tanışmaya gelmişti ( TIK TIK ) Ardından Nişan törenimiz oldu ve sıra bizim onlara gitmemiz kalmıştı :)  Sevgilim bana (hala daha Nişanlım diyemiyorum :)) "Aşkım pazar günü müsait misiniz Annemler sizi bize davet ediyor " dedi. " Aşkım annemin izni perşembe hafta sonu gelmemiz çok zor olur " dedim. Konuştuk ve kararımızı perşembeden (dün) yana kullandık.
           O günü bir heyecan bir sabırsızlıkla beklemeye başladım..Salı günü öğleden sonra durduk yere boğazım ağrımaya başladı gelip geçicidir diye düşündüm. Ne gelip geçicisi bildiğiniz grip oldum. Salı günü eve gittim , ilaç içtim , nane limon yaptım , boğazım ağrıyor diye bal limon yaptım ve saat 21.30 da uyuyakaldım. Ertesi gün gözümü açtığımda baktım hala daha boğazım yanıyor " şifayı kapmışım " dedim. İş yerine gittim halsizlik yok diye şükrediyordum bu sefer boğaz ağrısı yerini gribal enfeksiyona bırakmaz mı? Sürekli hapşırıyorum , hapşırdıkça gözlerimden yaş geliyor.İnatta ettim eve gitmeye gerek yok diye. Şu an nasılsın diye bir sorun :) Hala daha aynıyım bir değişiklik yok. Millet iyileşmeye doğru gider ben kötüleşmeye doğru..Bir de benim test edilmiş onaylanmış bir allerjim var hem de toza karşı. Bizim iş yeride ne kadar temizlenirse temizlensin sürekli toz kalkıyor :(

          Perşembe günü iş çıkışı eve gittim hazırlandım ve Dünürlerimizin evine doğru ilerledik :)
Evlerine gittiğimiz de sıcak bir karşılama yaşadık.Ben kimseyi öpmiyim dedim ama İlhan amca ve Kayınpeder haricinde ki hepimiz hastaydık =)

Önce salonda biraz oturduk sonrasında çok vakit kaybetmeden sofraya geçtik.Sevgi Teyzenin Menüsü ; Yoğurt Çorbası , Bezelye , Pilav , Fırında Patates Tavuk , Zeytinyağlı Yaprak Sarması , Yoğurtlu kırmızı biber , Salata ve asitli asitsiz içecekler :) Valla Sevgi Teyze Annemden iyi olmasın el lezzeti çok güzel . Gerçekten çok iyi yemek yapıyor ya. Hemde hasta haliyle bu kadar çok şey yapmış " biz bu kadar alışık değiliz yemeye " desekte Sevgi teyze dolduruyorda dolduruyordu tabaklarımızı :) Eee ben gelin kızım yardım da ediyordum hani :) bende hasta halimle boş boş oturmadım.

Tabii yiyeceklerimiz bunla sınırlı değildi. Biz giderken Pasta almıştık Sevgi Teyze ' de Revani yapmış. Üzerine kuruyemiş ve meyve de yedik.Artık şiştikçe şiştik tabi ben o kadar çok yiyemedim bir de hastalığım coştu :( Benim böyle tüylü , halılı yerlerde allerjim fena halde coşuyor. Bizim evde kilim falan var onlarda küçük ama Sevgilimin evlerinde halılar olduğu için benim burnum tıkanmaya , başım ağrımaya , gözlerimden yaşlar gelmeye başladı :( Saat 20.00 gibi gitmiştik 23.00'a doğru kalktık iyi olsam daha dururdukta ben pek iyi değildim.



O güne dair tek fotoğrafımız baksanıza hastalıktan betim benzim atmış :(

Nişanımdan konuştuk , ailelerden konuştuk . Kısacası şu ki biz dünürlerimizi çok sevdik onlar da bizi. Ailelerin anlaşması bana göre herşeyden önemlisi..İki insanın birbirini sevmesi ve anlaşması evet çok güzel bir duygu ama iki insanın ailelerinin anlaşması bence daha da güzel bir duygu. Anlaşmazlıklar olduğunda bu ayrılığa kadar gidebiliyor çok şahit oldum. Bu yüzden Allah'a şükrediyorum , gönlümüze göre verdiği için. Umarım hep böyle devam eder.

                                                    Saygılar...



9 yorum:

  1. Allah muhabbetlerinizi artirsin :)

    YanıtlaSil
  2. Allah nazardan saklasın herseyden önce :)

    YanıtlaSil
  3. Canım ailelerin anlasması pek hos gercekten hastalıgın da nazarın olsun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel cümlelerin için teşekkürler canım benim . Hala daha düzelemedim fena bir Salgın var :(
      Sevgiler..

      Sil
  4. Hayirli olsun canim.Allah tamamina erdirsin

    YanıtlaSil
  5. Amin çok ama çok teşekkürler :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Share