2 Mart 2015 Pazartesi

Beni Böyle Sev Final

İzlediğim diziler hakkında pek fazla yorumda bulunmuyorum.Fakat Trt 1 ekranlarında yayınlanan Beni Böyle Sev dizisi hakkında yorumda bulunmamak elde değil..

Çok severek izlediğim bir diziydi ne yazık ki final yaptı.Sevgilimle hiçbir ortak dizimiz yoktur bizim ( gerçi Sevgilim pek fazla dizi izlemez) ama bu dizi ikimizinde ortak dizisiydi.


Ömer'le (Alper Saldıran ) Ayşem'in (Zeynep Çamcı )sevgi ve saygı çerçevesinde yürütttükleri evlilikleri ,


Reyhan'la (Burcu Altın) Mazhar'ın (Umut Kurt) deli dolu aşkları.( ki benim diziyi izleme sebebim Reyhandır ) Onlar birlikte olmak için çok uğraştılar..Sonunda da nişanlandılar hatta Reyhan'ın "Nişanlıcığım " demesi benim de dilime dolandı :)

 Fahriye'nin (Bala atabek) mimikleri ve yorumları ,


 Haluk abi'nin (Erdem Akakçe) hem hızlı konuşması hem söylediğinden birşey anlaşılmaması hemde deli deli hareketleri..

Finali de güzel yaptılar Metin'in annesine kavuştuğu sahne ay nasıl ağlattı beni anlatamam :( Bazı eksiklikler vardı.Mesela Reyhan'la Mazhar'ı evlendirebilirlerdi , Ayşem hamileydi çocuğu doğabilirdi, Fahriye bekardı onu biriyle birlikte yapabilirlerdi...Orhan Gencebay'ın şarkıları hep çalınıyordu konuk oyuncu olarak final bölümünde gelebilirdi..

Bu diziyi çok özlicem hem diziyi hemde şarkılarını.Şarkıları da pek bir duygusal oluyordu insanın ağlamayacağı varsa da ağlıyordu ya :)

Umarım böyle bir ekip yine bir araya gelir :)

                                                                   Saygılar

8 yorum:

  1. Ben de çok üzüldüm bitmesine :( Severek izlediğim nadir dizilerdendi. Final hakkındaki fikirlerine de katılıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok severek izlediğim bir diziydi bittiğine gerçekten çok üzüldüm :( Diğer dizilere nazaran hem seviyeli hemde komikti..
      Sevgiler..

      Sil
  2. Ben de suan netten ızlemeye basladım henüz 50. Bölümdeyim dizi seyrrtmeyi pek sevmem ama bu dizi mükemmel gercekten cok keyf alıyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bi ara tekrar en başından açıp izlemeyi düşünüyorum :) arada kaçırdığım bölümler vardı. Bence izlenmesi en güzel ve en keyif verici dizilerden biriydi ne yapalım her güzel şeyin bir sonu oluyor ..
      Sevgiler..

      Sil
  3. Merhaba blogunuzu cok begendim.Ben ve arkadasim blog uzerinden 8 Mart Dunya Kadinlar Gunune ozel blog tanitim etkinligi duzenliyoruz bir cok kategoriler var hangisi size uyarsa ona yazilip diger bloglar tarafindan kesfediliyorsunuz.Katilirsaniz cok sevinirim daha dogrusu bu blogu okuyan herkes katilirsa cok mutlu olurum,gelin blogunuzu tanitalim :) http://izmirleydisi.blogspot.com.tr/2015/03/8-mart-blogger-bulusmas-8-march.html#comment-form

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir etkinlik olmuş inceleyeceğim teşekkürler :)
      Sevgiler..

      Sil
  4. Ben diziyi bilmiyorum, tv ile aramız pek iyi değil... Geldim, gördüm, takipteyim... Sevgiler...

    YanıtlaSil

Share