11 Haziran 2014 Çarşamba

Sürpriz ve Sevgiliye Kavuşma =)

    

                      Sürprizzzz..! :)

     Hayatımın anlamı , Bitanem , Sevgilim bana sürpriz yaptı.Evet, evet doğru duydunuz Sevgilim bana sürpriz yaptı =)  Beklenen tarihten bir gün önce İstanbuldaydı.

    Sevgilimin  bu zamana kadar bana gönderdiği çiçeklerden , çikolatalardan hatta nitekim aldığı hediyelerden bile daha değerliydi bu sürprizi benim için..

    18.30 'da iş çıkışı Sevgili Arkadaşlarım ; Nuray , Nilüfer ve ben özellikle de ben bir heyecanla şirket kapısından çıktık :) Hani içimde bir his vardı ,  6.hissimde kuvvetlidir ve diyorum ki bizimkilere " bugün gelmiş olabilir , içimden bir ses öyle diyor ". Hatta Nuraycım sağolsun beni videoya çekiyordu. Benle Nilüfer önden yürüyorduk , Nuray arkadan videoya çekiyordu. Ben etrafa bakıyorum, Nilüfer etrafa bakıyor yok adam yok..! Ben bir üzüldüm videoda da belliydi gözlerim nasıl dolmuş bugün izleyince fark ettim " ben bugün gelir sanıyordum ama gelmemiş ya gelmemiş " diyordum.Moralim o kadar bozuktu ki. Bizimkilere “ Hadi yarın görüşürüz “ dedim ve üzgün üzgün karşıdan karşıya geçtim.Tam kaldırıma çıkıyordum ki Sevgilim Banka'nın önündeki merdivenlerin orada..Ben nasıl koşuyorum anlatamam..Etraftakiler,bizim şirketin önündekiler arkama doğru baktığımda gördüm hepsi bizi izliyordu.. Sevgilimin boynuna bir atladım, bırakmıyorum , bırakamıyordum.." Aşkım dur bir " diyor Sevgilim ben bırakıyorum sonra tekrar sarılıyorum o kadar da özlemiştim kii..



Önce bizim eve gidip Annemlere sürpriz yaptık , beraber yemek yedik sonrasında Çengelköy Allegria'ya gittik :) Özlediğimiz herşeyi yapmak istedik. Mesela dondurma yedik beraber.. Ben Karamel- Kakao , Sevgilim Çilek-Vanilya..Dondurma yerken bir yandan da tavla oynadık ve Sevgilim bana " Bayağı geliştirmişsin aşkım sen kendini " dedi. Ben bir sevindim bir sevindim ki görmeyin ,havalar 1500 :) Dondurmamız sonrasında iki güzel demli çay. Bu arada 5 Mayısta başladığım diyet dün itibariyle birazcık bozuldu diyebilirim :) Ama birazcık sadece. 36 günde 53.7 ile başladım şuanda 49.0 yani 4 ,5 kilo vermişim.İstediğim ideal kilomdayım hatta ideal kilomdan da az. Benim sınırım 50 :) üstü beni aşıyor. He bu arada Sevgilimde kilo almamış , 57.9 çıktı. Tek bir sözüm var kendime, evlenince ona kilo aldırıcam :)

Malum Aşkım'ın ilk günüydü ve ister istemez telefonları susmuyordu ayrıca daha dayısının biricik kızlarını görmemişti. Beni eve bıraktı ve sonrasında da gitti onları görmeyi.

Hala daha inanamıyorum Aşkımın geldiğine.. Şu anda İstanbulda ve uyuyor. Bunu bilmek bunu hissetmek o kadar farklı bir duygu ki.. İnsan anlatamıyor , kelimeler yetmiyor..

        Allah tüm asker yolu bekleyenlere, bekleyeceklere sabır versin. Size önerebileceğim tek şey ; Sabırla beklemek..

                                                      Saygılar..
  



2 yorum:

  1. E hadi geçmiş olsun.Kazasız belasız bitirmiş gelmiş çok şükür.
    Eeee bundan sonra evlilik hazırlıklarını okumaya başlayalım bir an evvel ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çok şükür geldi , kavuştuk birbirimize :)
      Bakalım artık Evlilikle ilgili yazıları bende en kısa zamanda paylaşmak isterim :)

      Sil

Share