3 Haziran 2014 Salı

Ece Ada Takı Tasarım Satışları

   

       Merhaba ,


         İnstagramda ve Çengelköyde satış yeri olan Ece Ada Takı Tasarımın ürünleri hakkında bilgi vermek istiyorum..

          Biz bayanların olmazsa olmazlarıdır Takılar.Özel günlerde giydiğimiz kıyafeti gösterecek inciler , gümüş kolyeler , altın kolyeler , ince veya kalın bileklikler , bilezikler ,  bazen sade bazense abartılı küpeler ve yüzükler bizim vazgeçilmezlerimizden biridir. Nitekim , günlük hayatımızda bile sadece bir kolye veya sade bir bileklikle bile geçiştirdiğimiz oluyor. Benim en çok sevdiğim bilekliklerdir. İnce bileklikler üzerinde sonsuzluk işareti , hayat ağacı veya sade bir bilektikte benim için olmazsa olmazlardandır.




         Ece Ada Takı Tasarımı birbirinden farklı kolye ve bilekliklerden , modaya uygun yeni trendleri oluşturan bir takı tasarım firmasıdır. Bir çok İnternet sitesinde de ismini duyurmuştur ; Markafoni ,Limango , Markavip v.s. ayrıca önemli Markalara da bir dönem takı tasarımı yapmıştır.(Firma ismini gizlilikten dolayı belirtemiyorum.Ama şuna inanın ki pahalı bir firmanın takı tasarımcısıydı. Bana güvenebilirsiniz :) )Tamamen kendi tasarım olan ürünler hem çok şık hemde çok zariftir. Her yaşa uygun takıları bir arada bulabilirsiniz.


                                  


       Çengelköy Tarihi Çınaraltı Aile Çay bahçesinin solunda , " Çınaraltı Kahvesi"nin hemen yan tarafındadır veya Çengelköy Kahverengi Cafenin sağ tarafı değil sol tarafının hemen yanında. Küçük bir tezgah açılmış , cicili bicili takılar sizi cezbediyor ve aldıkça alasınız geliyor :) Hem çeşit çeşit bileklikleri ,halhalları , kolyeleri bulabilir hemde uygun fiyatlarla takınızı alabilirsiniz. Benden söylemesi :) Çengelköye yolunuz düşerse haftaiçi veya haftasonu muhakkak bu takıcıya uğramanızı tavsiye ederim.Hafta içi 14.00-15.00 ile  22.00-22.30 'a kadar (duruma göre değişiklikte gösterebiliyor), Haftasonu 09.00-10.00 ile 23.00-23.30'a kadar yerlerinde bulabilirsiniz.(Yine duruma göre değişiklik gösterebiliyor. )


İnstagram üzerinden ; eceadatakitasarim olarak bakabilirsiniz.Dileyenler linke tıklayarak  http://instagram.com/eceadatakitasarim giriş yapabilirler. Ürünleri inceleyip bilgi alabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden (instagramdan ) verilen siparişlerde Tüm Türkiyeye KARGO ÜCRETSİZ.!! Bana sorarsanız bence bir bakmanızda fayda var derim.Ürünler tasarım olduğu için öncelikle el emeği var ve Kargo Ücretsiz olduğu için uygun fiyatlarla ürünleri temin edebilirsiniz :)


     Güzel günler geçirmeniz dileğiyle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Share