21 Ocak 2014 Salı

Evlilik öncesi ve düğün yeri





Biz kızların en büyük hayali gelinlik giymektir..

Evet zaman daralıyor ..

Kadıköy ,Sultan hamam ,v.s. gezmediğim yer kalmadı gelinlik için.

En son da geçen gün Üsküdar'da bir gelinlikçi gördüm hemen içeri girip Bembeyaz bir gelinlik denedim. Evet oldu,çokta güzel oldu ama istediğim model değildi. Benim istediğim model üzerinde bol taşlı , altı kabarık ama uzun olmayan bir model..Maalesef yine hüsranla oradan çıktım..

İnternette gezinirken çok güzel gelinliklere rastladım ve aradığıma uygun olarak iki model buldum şimdi de hangisini alabilirim , hangisi daha çok yakışır diye düşüncelere daldım.. Bu iki model aşağıda ki resimlerde mevcuttur..
Düğün DJ / DJ Serhat Serdaroğlu - Gelinlik Modelleri 1- Temsili Resimdir.


Düğün DJ / DJ Serhat Serdaroğlu - Gelinlik Modelleri 2- Temsili Resimdir.
Benden size söylemesi, internetten bakın,bulun,çıktı alın ve gidip uygun ama güzel bir gelinlikçi bulun onlara diktirin derim bana sorarsanız daha uygun olacaktır..Hemde sizin istediğiniz gelinlik olacaktır..

Gerçekten insan yaşamadan bilemez.. Bu Evlilik stresi çok farklı bir stres.

Beyaz eşya,yatak odası,mobilyalar v.s derken bu gelinlik ve düğün olayı da eklenince insan stres altında kalıyor.

Ama şunu anladım ki önce cefasını çekiyorsun sonra sefasını sürüyorsun :)

Benim bu hayatta gerçekten çok istediğim iki şey var..güzel bir gelinlik ve çok güzel bir düğün.. Öyle güzel bir düğün olmalı ki , herkes memnun ayrılmalı , herkes o günü konuşmalı..

Aslında küçükken hayalim ya havuz başı yada kır düğünüydü.. Eee yaş büyüdükçe havuzbaşı düğünlerin maliyetlerininde büyüdüğünü görüyor insan bu durumda diğer hayalim olan Kır düğününü tercih ettik.. Evet Üsküdar Evlendirme dairesinde, kız kulesine ve o müthiş manzaraya karşı kır düğünü yapmak bence muhteşem olacaktır diye düşündük.


Büyük bir kır düğünü alanı var (tabi yazın ortasında evlenmekte fayda var yoksa Yağmur’a yakalanınca eminim düğün istediğimiz gibi gitmeyecektir.) Masalar düzenli..Konsepti yemekli veya kokteyli..Benim isteğim kokteyl tarzı olması..Çünkü verilen yemeklerin lezzeti güzel olsa da çeşidi az olduğunu düşünmekteyim (tabi bu benim fikrim ) bence kır düğününde kokteyl daha güzel olacağını düşünüyorum..Mesela kokteylde , patlamış mısır , kuruyemiş , küçük pasta çeşitleri,kurabiye,dilimlenmiş pizza, havuç salatalık kokteyli v.s. bir çok çeşit var ve doyurucu nitelikte..Hem maliyeti de yemekliye göre daha uygun olacaktır..

Düğün DJ / DJ Serhat Serdaroğlu - Üsküdar Evlendirme Dairesi



Sonuçta insan bir kere evleniyor ve istediği her şey olsun istiyor.. Haksız mıyım?.. Kader anının belirlendiği o EVET sesleri, alkışlar, danslar v.s insan bir kere yaşayacak bunu.. Seninle birlikte, ailen, arkadaşların, akrabaların, komşularında sana eşlik edecek..Bu mutlu günde seni yalnız bırakmayacak insanlarında “düğün çok güzeldi “ , “ çok memnun kaldık “ , “ bizde aynı yerde evlenmeyi düşünüyoruz “ dediklerini duyduğunda yüzünde mutlu bir tebessüm belirecek..Sen kendinin yanında diğer insanları da mutlu edebildiysen eğer EVET İŞTE BU diyeceksin ve belki bunca zaman yaptığın stresi,maliyetleri bir anda unutacaksın..

Mesela bu zamana kadar bir çok arkadaşım evlendi hepsinde de çok memnun kaldım ama bir tanesi benim gerçekten aklımda kalan , üzerinden 1 yıl geçse de hala daha hatırlayıp üzerine konuştuğum , yorum yaptığım bir düğündü; Kanlıca Paysage ..


Düğün DJ - DJ Serhat Serdaroğlu - Kanlıca Peysage 1 - Resim Temsilidir.

Düğün DJ - DJ Serhat Serdaroğlu - Kanlıca Peysage 2 - Resim Temsilidir.

Düğün DJ - DJ Serhat Serdaroğlu - Kanlıca Peysage 3 - Resim Temsilidir.
Teras katındaydık ve boğazın tüm güzelliğini izleyebiliyorduk.. Yemek menüsü; köfte , balık ve tavuk , içecekleri ; Alkollü ve alkolsüz içecekler (Maliyeti konusunda fikrim yok ama sınırsız bir içki menüsü vardı ) Masalar uzunlamasına dizilmişti.Gelin ve damadımız nikahı o gün Ümraniye evlendirme dairesinde yapmışlardı,akşam eğlencesinide Kanlıca Paysage’da..Oyun alanı aslında küçük ama yinede dans etmemize engel olmuyordu.. Çok eğlenceliydi gerçekten o manzara, o şarkılar insanın görüpte evlenesi geliyor.. Aklımda kalan bir düğündü gerçekten muhteşemdi.. Eğer ki maddi açıdan durumunuz biraz iyiyse burada yapabilirsiniz eminim çok memnun kalacaksınız. Bir kere gerçekten temiz ve güvenilir bir ortamdı,yemekleri lezzetliydi (Köftesi gerçekten çok güzel) , servisi hızlıydı, hiçbir sıkıntı yaşamadık.. Eminim sizlerde yaşamazsınız...

Normal düğün salonlarında ki düğünlere pek ısınamadım... Evet gittim , yeri geldim mi eğlendim ama ısınamadım bilmiyorum.. Kır düğünü ve bu tarz yerleri sevdiğim için belkide bana daha eğlenceli geliyor..

Normal düğün salonunda ki maaliyeti 7.000 tl ve üzeri olabiliyor.. Üzerine biraz daha para ekler en azından mis gibi bir Kır düğünü yaparsın.. Bizim de yapacağımız gibi :)

Mutlu , huzurlu ve günler geçirmeniz dileğiyle ..

Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine :)

5 yorum:

  1. Ne güzel telaşlardı bunlar, keşke yeniden evlenebilsem. Nikah tazelerken de gelinlik giysem olur mu acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok tatlı telaşlar :) Tüm isteyen kızların yaşaması gerektiği bir durum :) Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin..Nikah tazelerken de giyebilirisn gelinlik sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz bu heyecanları yaşamak gerek :)

      Sil
  2. Çok güzel bir makale olmuş.Ellerinize sağlık.konya düğün salonuolarak blogunuzu takipteyiz.

    YanıtlaSil
  3. Poli Avm Düğün Paketi Modelleri https://www.poliavm.com/

    YanıtlaSil

Share