22 Temmuz 2014 Salı

Blog Yazarak Bumerang'dan Kazandığım İlk Param :)


Herkese Merhaba :)

Blog yazmayı , Sevgilim sayesinde keşfettim. 
Sevgilim , 2012 yılından beri blog yazar bana da o dönemler "sen de yaz istersen hayatım " dediyse de ben pek oralı olmadım :) Ah keşke oralı olsaydım diyorum. Ara ara çok nadir girer bakardım tek tük yazı ya paylaşırdım ya paylaşmazdım. Ne zaman ki Sevgilim Askere gitti ben o zaman tam anlamıyla blog yazmaya başladım.. Sevgilimin yokluğunda can sıkıntısından internette gezinirken seyahat edenleri, gezip görenleri gördükçe canım çekti :) Neredeyse 7 aydır yazıyorum. Yazılarımın çoğu Sevgiliyle geçirilen zamanı kapsıyor. Ben de yazmak isterim yemek blogları , dikiş nakış blogları ama bu konuda pek becerikli değilim. Elbette becerebilen bir çok insan var ve onları yürekten tebrik ediyorum :) Dikiş,nakış işlerine zaten el becerim yok ama yemek işi de herhalde ilerde evleninceye kaldı =)

İnternetten bloglarla ilgili çok fazlasıyla araştırma yaptım. Blogdan para kazanmak mümkün olur mu, blog yazdığımda insanlara faydam ne olabilir , bir çok insanın işine yarar fikirlerim olabilir mi v.s diye sürekli araştırma yaptım. Evet işin maddi tarafı bir yana , insan yazarken eğleniyor ve güzel yorumlar okuyunca da biraz utanıyor,"ay ne yazsam acaba" diye içi içine sığmıyor, kısaca mutlu oluyor :)

Benim bir listem var. "Ölmeden önce yapılacaklar listesi" şaka yapmıyorum bu konuda gayet ciddiyim..! :) ve ben o listeye " Blogumdan para kazanmak"bile yazdım..Listem de çoook uçuk şeyler de var yapılabilecek şeyler de var. Ortalama bir hesap çıkardım da 1 Trilyonu geçmiştir =P Mesela o listeden iki şeyi gerçekleştirdim. 1.Sevgilimle Büyükadaya gitmek ve en son seferle dönmek :) (geceleri adayı çok merak ediyordum ve bunu gerçekleştirdim)   2.Blogumdan para kazanmak (çok az bir ücreti olmasına rağmen yinede o parayı orada gördüm)  Mantıklı değil mi ölmeden önce yapılacaklar listesi yapmak :) ? Elbette yazdığınız listenin hepsini gerçekleştirmeniz çok zor (benim gibi uçuk fikirleriniz varsa daha da zor) ama en azından " ya bunu yaptım " , "bunu çok yapmak istiyordum sonunda bu da " diye sevinebiliyorsunuz :)

Gelelim Bumerang sayesinde ilk kazandığım paraya :)
Bumerang'a Mart ayında üye olmuştum ve üyeliğim kabul edildikten sonra Bronz üyelik tipiyle başlamıştım.Aradan 3-4 ay geçti hala daha Bronz üyelikte kalmıştım :) Bir yandan da üzülüyordum " o kadar yazı paylaşıyorum , özgün içerikler giriyorum , Altın üyelik tipine bile geçemedim " diye Sevgiliye söylenip durdum. Sağolsun Sevgilim  iki gün boyunca blogum da bir çok değişiklik yaptı. Daha sonra da Bumerang'da ki üyeliğimi yeniledi. Ertesi gün bir baktım mail gelmiş " Altın üye olmuşum". Buna da şükür dedim. Sevgilime çook çook çook teşekkür ettim. Canım Aşkım yardımların, desteğin için BİNLERCE kez TEŞEKKÜRLER :)" Kapalı Mekan " Aaa bir de ne oldu derseniz aynı gün Bumerang'dan teklifimi de aldım :) Sevgilime de " Benim gelmemi bekliyorlarmış " dedim :) Şimdi ki hedefim Platin üye olmak :) Darısı hepinizin başına diyorum :)
                                      Teşekkürler Sevgilim
                                      Teşekkürler Bumerang 

23 yorum:

  1. O zaman kazancın bol ve devamlı olsun! :))

    YanıtlaSil
  2. kazancın bol olsun.
    bende 1 senedir üyeyim ve hala bronzum :( ne yapsam ki acep ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevap biraz geç oldu kusura bakmayın. Benim klasik tasarımlı bir blogum vardı erkek arkadaşım değiştirdi resmimizi ekledi. Sizin blogunuzun tasarımı gayet güzel. Bumerang ayarlarından tekrardan düzenleyin ve onaya sunun. Onay cevabı bir gün sonrasında geliyor. Bu sefer bence altın veya platin olarak kabul edeceklerdir :))

      Sil
    2. çok zarifsin saol bilgi için teşekkürler.

      Sil
  3. Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim :) Darısı başımıza diyelim bizde napalım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.. Darısı sizin de başınıza hatta tüm bekleyenlerin :))

      Sil
  4. öncelikle çok yakışan bir çiftsiniz çocum, hep mutlu olun inşallah. Kazançlarınız da bol olsun, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin..İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim =)

      Sil
  5. Oyy Maşaallah, devamı gelir İnşaallah canım. Bende istereeeeemm araştırmalara hemen başlıyorumm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım.. Darısı sizlerin başına :)

      Sil
  6. Merhaba hem blog alemine hos gelmissin hem de bumerangtan kazandiklarini gule gule harca :) bende geldim ;) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) İyi dilekleriniz için çok teşekkürler..Sevgiler.

      Sil
  7. Bol kazançlar ve keyifle harcamalar dilerim :) Veee mutluluğunuz daim olsun inşallah, sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok ama çok sağolun :)
      Sevgiler..

      Sil
  8. Merhabalar. Iade-i ziyarete geldim :) Blogunuz cok seker :) Sevgilinizle cok yakisiyosunuz, Allah mutlulugunuzu daim etsin... Beraber nice guzel gunleriniz olsun :) Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :)
      Amin çok sağolun iyi dilekleriniz için.
      Sevgiler..

      Sil
  9. blogger olmak çok keyifli ve zaman ile emek istiyor ve gösterilen sabrın sonunda para kazanmak ama en güzeli muhteşem insanları tanımak dostlar edinmek oluyor.sana bol kazançlar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dilekleriniz için teşekkürler :) evet hem yeni yazılar okuyup yeni şeyler öğreniyoruz hemde çok güzel dostluklar kuruyoruz.
      Sevgiler

      Sil
  10. Ne güzel...Başarılarınız ve mutluluğunuz daim olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler darısı tüm bekleyenlerin başına :)
      Sevgiler..

      Sil

Share