11 Ağustos 2014 Pazartesi

Sevgili Günlükcüm / 16

                                                                       11.o8.2o14  / Pazartesi

Sevgili Günlükcüm ,

    Allahın izniyle şu haftayı da bir bitireyim haftaya bugün bu saatlerde Arsuzda mışıl mışıl uyuyor olayım :)
Beklenen gün bir türlü gelmedi gitti ya ama şu da var tatile gidiyorsun oradayken de zaman çabucak geçiyor anlamıyorsun :( bir bakmışsın tekrar kürkçü dükkanına geri dönmüşsün.Ben öğretmen olmalıymışım.Kışın çalışıcam,yazın tatil yapcam.Tam benlik.Ah ah insan zaman geçtikte anlıyor bazı şeylerin değerini..!

     Geçen haftanın ortalarında  Bumerang ' da ki Altın üyeliğim Platin üyelik olarak yükseldi :) Evet,evet doğru duydunuz.Artık karşınızda Yazar Kafe yazarı var =P Burada paylaştığım bir çok yazımı yazarkafede de paylaşacağım.Darısı tüm bekleyenlerin başına arkadaşlar inanın benimki de hiç kolay olmadı :) Malum şirketimiz bir çok siteyi yasakladığı için yazar kafeye yazılarımı ancak akşamdan akşama veya haftasonundan haftasonuna paylaşacağım. Çok şükür ki blogger sayfası yasaklı değil..! Alıştım artık blog yazmaya,hayatımın bir parçası haline geldiği için yasaklanması benim bittiğim an olur :)

    1o Ağustos Pazar günü kendi vatandaşlık görevimi yaptım ve oyumu kullandım.Siyaset konusunda tartışmayı sevmem.Siyaset farklı birşey ya.Ne kimseyle bu konuda diyaloga girerim nede kimsenin benimle siyasetle ilgili diyaloga girmesini isterim. Herkesin görüşüne saygım var bu yüzden ben kendi dinimi , kendi siyasi görüşümü ön plana çıkartmam.Boşuna dememişler tartışmayacağın üç şey ; Futbol , Siyaset ve Din.

Dönüş yolundaydık eh karıncıklar biraz acıkmaya başlamıştı. Çengelköyde yemek yeriz diye düşündük ve Üsküdardan bindik otobüse :)


 Çengelköy'e geldiğimizde hemen merkezinde bulunan Gratis'e uğradım. Önce almam gereken bir kaç parça şeyi aldım :)

1) Golden Rose Dipliner  
2)  Maybelline Hydra Extreme Ruj - Kırmızı
3) Maybelline The Colossal Go Extreme Mascara

Eh bir de Gratis kartım oldu artık :)

Golden Rose Dipliner sürekli kullandığım bir ürün ve ben memnunum. Ruj'u ve Mascara'yı daha ilk defa kullanıcam bakalım memnun kalırsam sürekli alırım ..

                               

Gratis alışverişinden sonra Çengelköy Kuğu Kebap'a gittik..Lahmacun ve Ayran söyleyerek beklemeye başladık.Daha öncesinden Çengelköyde Gidilebilecek Mekanlar başlığı adı altında özellikle Lahmacununu önererek tavsiyede bulunmuştum.Yemekler geldi , Annem Lahmacunu ağzına attı" bu benim yediğim lahmacuna benzemiyor kesin ustaları değişmiş " dedi.Ben en son burada Haziran da yemiştim evet biraz farklılık vardı ama acıktığım için o an hiçbirşeyi düşünmeden yedim.Annem benden önce kalktı ben de yemeği bitirip çıktım.Annem kasadakilere sormuş ," ustanız mı değişti " diye , onlarda  "Evet efendim yeni usta aldık" demişler. Kadında ki damak tadına bakın ya  Gurme olacak kadınmış :)

Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Malum iş beni bekler ve o kadar yoğun ki bu yazıyı bile 4 saate anca yazabildim.Ayrıca aynı gün sevgiliyle Kuzguncuk gezimiz ve beraber film izleme keyfini daha sonra ki bir yazımda anlatacağım :)
                                                                  Saygılar.

6 yorum:

  1. Platin üyeliğin hayırlı olsun:) Bizim kurumda da öyle yaa biçok site engelli,Allahtan blogları engellemiyolar yoksa napardııkk:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)
      Bazen net gidiyor,sistemlerde çalışma oluyor o zaman bile dayanamıyorken herhalde tamamen engelleseler ne yaparım bilmiyorum :)
      Sevgiler.

      Sil
  2. Bende iş yerinde bazen 1 saatlik yazıyı 4 saate anca yazıyorum. Bizimde bir çok site engelli,sinir bozucu! Ruju merak ettim
    Kelime düzenlemeyi de kaldırır lütfen yorumlardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha çok blog yazıyorum teknik detayları erkek arkadaşıma paslıyorum :) Ona söyliyim de halletsin. Önerim için teşekkürler.
      Sevgiler.

      Sil
  3. Gratis burada yok ama aldigin mascarayi bende kullaniyorum.Güzeldir. Lahmacun da of yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kullanmaya başladım memnunum :)
      Lahmacunu eskiden güzeldi şu anda o kadar da lezzetli değil ama yinede iştah kabartıyor :)

      Sil

Share