13 Ocak 2017 Cuma

Kaya Artemis Resort & Casino - Kıbrıs Balayı / Part 3

27 Nisan Çarşamba günü eşimle ikimiz bir gün önce rahatsızlanmıştık hatta uyuyup uyandıktan sonra bende kulak ağrısı var demiştim ya heh işte geçici bir şey sandığım o ağrı bugün itibariyle inanılmaz zonklamalara ve şiddetli ağrılara yol açtı diyebilirim hatta o ki yutkunmakta bile zorlanıyordum.


Şansa bugün hava biraz daha iyiydi. Aşırı sıcak var diyemem elbette ama en azından pırıl pırıl bir gündü.


Biraz geç kalktığımız için bugün geç kahvaltıya kaldık hoş bir değişiklik yok aynı şeyler yine vardı sadece restaurant kısmında yiyemiyorduk oda öğle yemeğine hazırlandıkları için o kadar.


Odaya gittik eşimi güç bela ikna ettim havuz kenarına indik :) Önce bir oturayım kendimi iyi hissedene kadar havuza girmeyeceğim belki de girmem diye düşündüm. Sonra kendi kendime "sırf yemek yiyip uyumak için o kadar para mı vermiş olacağız " dedim. Daha saat erkendi canım kahve istedi kahve aldım fakat aşırı acı geldi bana. Nescafeye falan bayılırım ama bu kadar da acısına değil bu yüzden değiştirip sütlü çikolata aldım bunun tadını beğendim ☺



Artık kendimi hazır hissediyordum havuza girdim yine kafamı sokmadım biraz yüzdüm ve çıktım.
Kulağım inanılmaz ağrıyordu yemek yemek istiyordum fakat yutkunmakta zorlandığım için adam akıllı birşeyler yiyemiyordum :( Hadi ben girdim ama eşim hiç girmedi o beni kenardan izledi ☺



Akşam yemeğine giderken biraz fotoğraf çekelim dedik. Saçlarım ne kadar uzunmuş , uçlarına doğruda rengi bayağı açıkmış o zamanlar pek fark etmemiştim fotoğraflara bakarken fark ettim ☺




Bakmayın böyle güldüğüme kulağım kan ağlıyor kan ☺

Bu arada biz fotoğrafları çekerken otelin fotoğrafçısı geldi "otelde fotoğraflarınızı çekiyoruz iki tanesini ücretsiz veriyoruz diğerlerinden beğendiğiniz olursa da ücreti karşılığında alabilirsiniz " dedi. Biz bu hastalıklı durumda olmasaydık çektirmeyi düşünüyorduk fakat çektiremedik siz gidince muhakkak çektirin.


Akşam yemeğinde daha aperatif kolay yutulabilecek şeyler yemeği tercih ettim lakin çok zorlandım diyebilirim. Düşünsenize çok açsınız ama yutkunamadığınız için yiyemiyorsunuz yeseniz bile yediğinizden zevk almıyorsunuz , tadına varamıyorsunuz.

Aklımdayken söyleyeyim otelin marketi var hemen havuz kenarında. Eşim sigara almak istedi Türkiye'de sigarası 9 TL iken orada 15 TL ödedi ☺ Yani şöyle söyleyeyim 9 TL'lik sigaranın da 12 TL'lik sigaranın da fiyatı aynı 15 TL. Eşim de markette ki adama diyor ki " Millet Kıbrıs'tan Türkiye'ye sigara götürüyor bizde Türkiye'den mi getirseydik abi " diye. Adam da " Hava alanlarında uygun fiyatla bulabilirsiniz maalesef burada fiyat bu şekilde" dedi.Bunu da özellikle belirteyim de otelde kazıklanmayın.Ya yanınızda götürün yada vaktiniz olursa hava alanından alın derim.



Bugün Temple Bar'ın açılışı vardı şansa biz oradayken açıldı biz eşimle normalde yemek yiyip odaya çekildik akşamda bir dışarı çıkalım dedik geldiğimizden beri hiç çıkmaya fırsat bulamamıştık. Baktık sesler geliyor girdik bizde.


İki sprite söyledik onlar kuruyemiş de verdiler. Kuru yemişleri tazeydi gerçekten ama ben yutkunmakta zorlandığım için zar zor yiyordum. Güzel müzikler çalıyordu biz yerimizde oynadık duyan geliyordu ve kalabalıklaşıyordu aklıma Bodrum tatilinde disco da kimsenin olmayışı geldi alt tarafı bir kaç kişi oluyordu herkes tabii merkeze iniyordu ☺

Yine aklımdayken söyleyeyim size. Kıbrıs'ı gezmek isteyenler için otelde iki gün tur düzenliyorlar günlerini çok hatırlamıyorum kişi başı 60 TL istiyorlar.Biz hastalanmasaydık gidecektik biz gidemedik siz gidin ☺

6 yorum:

  1. Ay ay ay balayı yazılarını zevkle okudum canımcım :) Bende iple çekiyorum balayımızı inşallah ertelediğimize değer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende zaten bu kadar sıkıntı yaşayacağımızı bilseydim canım ertelerdim en azından bir ay daha :) daha sıcak bir zaman'da gitmenin gerçekten çok faydası var .

      Sil
    2. Ekimde düğün oldu ama ne olursa gitmek istedim kuzu kışında güzel olan yerler vardı ama tamamen eşimin sadece 3 günlük evlilik izninden dolayı kıpırdayamadık :/ Kısmet böyleymiş. Sizde ne tatiller yaparsınız artık kuzucum sırası geldikçe :)

      Sil
    3. İnşallah canım bu sene balayından başka tatil de yapamadık oda beni üzdü Allah büyük bakalım artık :)

      Sil
  2. Merhabalar,İki yıl önce Kıbrıs'ta villa kiralamıştık.Bu oteli ve plajını görmüştüm iyi bir seçim olmuş.Mutluluklarınız daim olsun.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim gerçekten otel çok güzel otelden yana hiç bir sıkıntı yaşamadık tek sıkıntı bizim hastalanmamız oldu o kadar :)

      Sil

Share