30 Ağustos 2016 Salı

Evlenecek Çiftlere Düğün Mekanı Önerileri-Tavsiyeleri / dugunbuketi.com


Biz çiftler özellikle bayanlar düğün konusunda hep ince eler sık dokuruz. O özel günde sorun yaşamamak için koşturur dururuz..Hepimizin illa ki bir düğün hayali vardır. Benim mesela Kır Düğünüydü.Ben bu hayalimi gerçekleştiremedim.Size tavsiyem nasıl bir düğün istiyorsanız yapın.

Evet Kır düğünü ve Havuz başı düğün fiyatları düğün salonlarına göre biraz daha pahalı.Ben bu konuda zamanında çok araştırma yapmıştım sonunda Nikah yapmaya karar verdim sonrasında ise eğlence.Evet böylede güzel oldu ama içimde o Kır Düğünü kaldı diyebilirim.Bir de şunu unutmayın insanlar siz sadece "Nikah " yapıyorsunuz diye gelmeye de biliyorlar. Eskiden duyardım da inanmazdım şimdi inandım. Kimisi uzak diye gelmemiş , (ki uzak dediği en fazla bir vesaitle gelinebilecek çokta merkezi bir yerdi ) kimisi "10-15 dakika için o kadar yola gidemeyiz "demiş falan filan. Valla ben size şunu söyleyeyim İstanbul'da yaşayanlar bilir sade bir nikah için Kurtköy'den ( Sabiha Gökçenin orası) Üsküdar'a gelen arkadaşım Demet'i o zaman tebrik etmeliyim üç vesaitle gelmiştir herhalde. Önemli olan aradaki bağ. Bana sorarsanız hepsi bir bahane gelmek isteyen insan Kurtköyden 'de kalkar gelir gelmek istemeyen insan Üsküdar'da bile olsa gelmez...

Evet Kır düğününe veya düğün salonlarına insanların gitmesi Nikah'a gitmesinden daha cazip gelebiliyor. En azından saatlerce oturabiliyorsun veya takını takıp gidiyorsun.Oynamayı seviyorsan geçip ortaya bir göbek atıyorsun yada halay başı oluyorsun :) Şimdi ki aklım olsa Kır düğünü konusunda inatlaşırdım veya güzel bir düğün salonunda evlenirdim .


Ayağım uğurlu geldi :) Bakın gerçekten AYAĞIM uğurlu geldi diyorum çünkü gelin ayakkabımdan silinen bir çok kişiden biri olan canım Kuzenim evleniyor.Gerçi onun daha seneye ama şimdiden biz araştırma yapmak istedik. 

Hem Sivas'da düğün olacak hem de İstanbul'da.Şu anlık böyle düşünülüyor ilerde ne olur bilmiyorum. Ben İstanbul'da ki ayağı devraldığım için internetten bir bakınayım dedim çok güzel bir siteye denk geldim: Düğün BuketiKır düğünü,düğün salonları,Otelde düğün ,nikah sonrası yemek , tarihi mekanlar , kına gecesi ve bekarlığa veda v.s. birbirinden güzel yerleri gözler önüne seriyor. Hemde kullanımı çok basit sadece il ve ilçe seçiyorsunuz sonrasında gelsin mekanlar, gelsin düğün fiyatları :) Ben bu siteyi çok beğendim. Artık çok geç biliyorum ama gezinirken bir an tekrar evlenesim geldi :( Çok güzel mekanlar var diyorum ya tekrar evlenesim geldi acaba eşimi kandırıp evliliğimizi tazelesek mi :) tazelemek için biraz erken galiba daha 4 aylık evliyiz.. Ben kuzenim için bir kaç yer buldum ama  o kadar güzel mekanlar var ki insan seçmekte zorlanıyor.Bakalım kuzenimden haber bekliyorum :)

  Kapı kapı dolaşıp düğün salonlarına bakmayı artık bir kenara atın bu güzel internet sitesinden beğendiklerinizi seçin sonrasında gidip keşfe çıkın hem daha az yorulmuş olursunuz hemde karar vermeniz minimum seviyeye inmiş olur.


Evlilik güzel şey..Tarif edilemez bir duygu. Gün içinde bile özlüyorum Eşimi..Evlililk öncesinde yaşanan  tartışmalar, anlaşmazlıklar sakın canınızı sıkmasın. Evlendikten sonra hepsi unutulup gidiyor.Önemli olan bu sürede birbirinize karşı olan saygınızı ve sevginizi kaybetmemeniz.Bu gerçekten çok önemli çünkü her kafadan bir ses çıkıyor . Siz sakinliğinizi koruyun yeter.  

Şimdiden evlenmek isteyen ve evlenen herkese mutluluklar dilerim.
Saygılarımla...

11 yorum:

  1. Biz sadece nikah istemiştik ama nişanlımın ailesi bi kere oluyor diye karşı çıkmıştı şimdi herşeyi organize ettik sayılır gün bekliyoruz inşallah hakkını veririz diyoruz ve keşke bi nikah yapsaydık demeyiz. Stres çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende kır düğünü özellikle çok istemiştik olmadı. Sadece nikahta gerçekten anlamıyorsun birşey oluyor bitiyor sonrasında eğlence yapmasaydık evlendiğime inanmayacaktım :)

      Sil
  2. bizde masrafları eşimle ben ödeyeceğimiz için düğün yapmak istemedik ama ne yalan söyliyim içimde kaldı hemde fena kaldı :) Şimdi diyorum keşke biraz geç evlenseymişsekte düğün özellikle kır düğünü yapsaydık.Bu postu görünce bir ah dedim içimden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şeyleri yaşamışız bizde masrafları eşimle ikimiz karşıladık bu yüzden bizde düğün yapmaktan vazgeçtik :( biraz içimde kaldı benim de ama olanla ölene çare ne yazık ki olmuyor :( ne yapalım sağlık huzur olsun yeter diyorum :)

      Sil
  3. Evliliği sürekli kötüleyen arkadaşlarıma okutasım geldi yazıyı. Çok şükür güzel olduğunu söyleyen biri buldum, umutla doldum. Mutlu çook uzun yıllarınız olur umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende etrafımda çok duymuştum evliliği kötüleyenleri :) bir ara o kadar sinirlenmiştim ki , evlenmeseydin o zaman demiştim .. Evlilik güzel şey gerçekten , anlaşmak çok daha önemli . Anlaştığın biriyle evlendikten sonra ömür boyu mutluluğun daim olur :) güzel Dilek'lerin içinde çok teşekkürler ..

      Sil
  4. Merhaba kesif etkinliginden geliyorum banda beklerim takibe aldimm 😊

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Ben nikah yapıp daha az kişiyle gençlerin katılacağı bir eğlence yapalım dedim. Eşim nikahımıza kimse gelmez dedi. Yemekli restaurantta düğün yaptık. Ki ulaşımı oldukça kolay olan bir yerde gelmeyen yine gelmedi. Gelip takı takmayıp yemek yeyip giden olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ya :) gelmeyen insan gelmiyor gerçekten ben bunu bilir bunu söylerim . Biz nikah sonrası eğlence yaptık benim beklediğim tüm arkadaşlarım geldi bi iki kişi hariç onlarda sebeplerini önceden söylemişlerdi zaten. Ama eşimin bir çok arkadaşı gelmemişti üstüne üstlük nikaha gelmeyip yemeği bedava sanıp gelmek isteyen bi akrabası da oldu fakat eşim biraz terslediği için gelmediler :)

      Sil

Share