10 Aralık 2015 Perşembe

Hangi Filmi İzledim ? "Kara Bela"



Filmin Konusu: Hayatını hep kurallarına göre yaşayan Kudret , art arda yaşadığı tatsız olaylardan sonra intihar girişiminde bulunur ve rüyasında Annesini görür. Annesinin Kudret'e verdiği bir görev vardır ve bu görevi yerine getirmek için İstanbulda ki hayatını bırakıp "Kara Bela " ismini verdiği arabasıyla birlikte Gaziantep'e doğru yola çıkar.Yolculuğu boyunca Kara Belanın da Kudret'in de başına gelmeyen kalmaz.Ama en sonunda Kudret hem dostluğu hem de kuralsız yaşamanın ne demek olduğunu öğrenecektir..

Filmin Oyuncuları: Cengiz Bozkurt (Kudret) , Seda Bakan (Burcu) , Erkan Kolçak Köstendil (Güven) , Cihan Ercan (Efkan)

Benim film hakkında ki yorumum: Kesinlikle sıkılmadan izleyeceğiniz Türk Komedi filmi diyebilirim :) Öyle küfürlere yer yok ne bileyim ailecek bile oturupta izleyebilirsiniz.Her yaşta insanı güldürebilecek bir potansiyele sahip.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Burak Aksak yapmıştır.Burak Aksak deyince eminim ki birçoğunuzun aklına Leyla ile Mecnun geliyordur..Oyuncular çok iyi seçilmiş öncelikle bu konuda tebrik etmek lazım. Çünkü hepsi rolünün hakkını vermiş. Cengiz Bozkurt, Seda Bakan , Erkan Kolçak Köstendil hepsi rolüne yakışmış diyebilirim.

Film güldürüyor güldürmesine de filmin ortasında sonunu düşünmeye başlıyorsunuz "kesin böyle olacak "diyorsunuz nitekim öyle de oluyor. Yani abartılacak , esrarengiz bir konusu yok sadece gülmek isteyenler için güzel bir komedi filmi,tavsiye ederim :) Yalnız iki sahneye dikkat  !  Bir tanesi " kamu spotu" sahnesi diğeri de  " barda dans ederken ki cengiz bozkurt'un halleri " :) Ay ben çok güldüm özellikle bu sahneler beni benden aldı diyebilirim :)

İyi Seyirler.
Saygılar...

10 yorum:

  1. Kamu spotu sahnesi çok komikti evet :))

    YanıtlaSil
  2. Zaten merak ediyordum iyice meral ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinema filmine gitmek nasip olmamıştı ama hep aklımda vardı..Şimdi iyi ki izlemişim diyorum bazı sahneleri gerçekten çok güldürüyor :)

      Sil
  3. Kara Bela filmini izlemedim ama hakkında hep olumlu yorumlar okudum. İnşallah bir gün bende izleyeceğim. Paylaşımınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Ben de oyuncularını çok beğendiğim için, merak ediyorum bu filmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten bu oyuncular olmasaydı galiba izlemezdim :) En kısa zamanda izlemenizi öneriyorum :)

      Sil
  5. gitmeyi düşünüyordum vazgeçmiştim en ıyısı evde seyretmekmıs demek :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım evde de izleyebilirsin çok birşey kaybetmemiş olursun . Eğlenceli komik bir film :)

      Sil

Share