21 Ekim 2015 Çarşamba

Doğum günü Kutlamaları / 2015

16 Ekim Cuma günü Doğumgünümdü anca fırsat buluyorum bununla ilgili post yazmaya..Yalnız size şu kadarına söyliyim bir süre pasta görmek istemiyorum :)


Cuma günü Nilüfer, Ben, Nuray, Elif , Selda öğle arasına beraber çıktık. Normalde Nilüferle ikimiz aynı işi yaptığımız için beraber çıkmamız yasak fakat Nilüferciğim izin almış. Aslı Börek'e gittik.Önce yemek yedik ardından ben baktım yanımıza orada çalışan çocuk geldi ilk başta anlamadım " neden geldi diyorum " oralı olmadım önüme döndüm  ve bir anda bir ses yükseldi" Yağmur kim " dedi ben döndüm" benim " dedim önüme tiramusuyu koydu :) Kızlar hep bir ağızdan " iyi ki doğdun Yağmur " diye söylenmeye başladılar.Diğer masalardan da söyleyenler vardı (ee şirketin bir çoğu orada yemek yediği için tanıyorlardı) Ben çok şaşırdım kızlar ayarlamış pasta yokmuş tiramusu söylemişler. " Ay inanmıyorum ya çok teşekkür ederim " dedim üfledim 5 kız tiramusundan yedik :) Çok şaşırdım gerçekten çok mutlu oldum ..


Yemekten dönüyordum muhaberattan Ahmet abi arıyor " Yağmur nerdesin güvenliğe gel " dedi. " Ne oldu Ahmet abi yemekten dönüyorum " dedim. " Gel gel sen "dedi. Neyse bir gittim anammm ne göreyim çiçek :) Sevdiceğim beni çok şaşırttı hani beklemiyordum çünkü böyle şeyleri pek sevmez. Ağzım kulağımda şirketin içine girdim ardından tekrar aradılar bir tane daha . "aa yok artık Serhat ikinciyi de yollamamıştır " dedim. Bir baktım onu da Annem yollamış.. Balonlu olan Sevgilimin , Papatyalı olan Annem'in.. Çok mutluydum şirkette ki herkeste " vayy enişteye bak double double yollamış" diyorlar " yok bir tanesi annemden diğeri nişanlıcığımdan " dedim :) Bayanları mutlu etmek hiçte zor değil valla ben bir çiçekle tüm gün ağzım kulaklarım da gezdim :)


Akşam molaya çıkıp geldim bizim takım yerinde yoktu.. Şimdi taşınma sürecinde olduğumuz için de malum her yer her yerdeydi toplantı odasına uzaktan baktım kimse yok sonra Seldayla Koray geldi " aşağıda kahve yaptık gel " dediler.Bir indim aşağıya herkes bir yandan " İyi ki doğdun Yağmur " dedi. Şimdi elbette 7 yıldır burada çalışıyorum istemdışı insan bekliyor ama biz kızlarla öğlen kutladık ve bizim katta her yer her yerde olduğu için kutlamazlar diye de düşünmedim değil ama böyle görünce çok hoşuma gitti, heyecanladım , bildiğiniz ellerim titredi.

Bu arada pasta ki yazılara dikkat ettiniz mi ?
Bir tanesin de : Bir daha ki yaşına evli girmen dileğiyle..Diğerinde de : İyi ki doğdun Yağmuş yazıyordu.. Aldım peçeteye sardım saklıyorum :)


Yine gözlerim kısık çıkmış ya :) 
Dileğimi tuttum , çikolatalı pastayı üfledim yalnız üçüncü de anca söndü, diğerine de tabana kuvvet bir üfledim üstünde ki saçakları döküldü :)
Konuşma yaptım "burada 7. doğumgünüm her ne kadar bir tanesini unutmuş olsanız da yine de çok mutluyum umarım bundan sonra ki senelerde de kutlamak nasip olur " dedim.
Tıka basa doluydum zaten ama yine de profiterollü olandan yedim :)


Eve gittim ailem haftasonu kutlayacaktı.Evde yani yemek yedim mi yemedim mi ne siz sorun ne ben söyleyeyim o kadar doluydum ki çok az bir çorba içtim o kadar..
Serhat'ı bekliyordum , canım aşkım onun da farklı bir planı varmış da maalesef işler yolunda gitmemiş bu yüzden " gel dayıma gidelim " dedi bende uzatmadım zaten ertesi gün Anneannemde kutlama yapacaktık. Neyse ben dayısının ikizleriyle uğraşırken ışıklar kapandı elinde pastayla içeri girdi :)Şaşırdım "teşekkür ederim " dedim. Mumları üfledim. Daha doğrusu üfleyemedim..Mum'u üflüyorum sönüyor tekrar yanıyor , üflüyorum sönüyor tekrar yanıyor kafayı yedim . Serhatta üfledi. Onunki de tekrar yanınca gülay yenge " ben onu çocuklar için özel sipariş ettim " dedi :) Ben de " herhalde gücüm kalmadı üflemeye " diyordum .. O güne dair hiç fotoğrafta çekmedik :(

Tiramusu yedim , ardından bir tane pasta yemiştim yine ardından ikinci pastayı yiyecek midem kalmamıştı.Yine de kırmak istemedim küçük bir dilim yedim ama eve geldiğim de patladım patlayacaktım.


17 Ekim cumartesi günü ben o gün yarım gün çalıştım. Nişanlıcığım beni aldı anneanneme gittik.


Bi dayım , iki yengem bir de kuzenim haricinde tüm kadro oradaydık. Menümüz pizza,kısır,patates salatası bol keseden yedik içtik :)



Elif Teyzemin , Muhammetin ve Benim doğumgünümü aradan çıkarttık :) Muhammet'in 6 Ekimdi , Elif Teyzemin 15 Ekim , Benim ki 16 Ekim.. 


Hepimiz teker teker pastayı üfledik. Bende pek solgun gözüküyorum ee tabi yorgundum çalışmıştım da..



Bu da benim canım ailem :) Eksiklerimiz var ama olsun çok güzel bir fotoğraf oldu..

Evet bir doğumgününü daha bitirmiş olduk.
Seneye ki doğumgünüm de Allah nasip ederse evli bir bayan olarak girerim :) İnşallah !

Saygılar..

16 yorum:

  1. Nice güzel yaşlara inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hep beraber inşallah :)
      Sevgiler..

      Sil
  2. Dolu dolu bir doğum günü olmuş, mutlu seneler dilerim :) Seneye inşallah eşinle çok daha özel bir kutlama ile girersin yeni yaşına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle dolu dolu bir doğum günü oldu teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) Amin !
      Sevgiler..

      Sil
  3. Mutlu yıllar canım. İyi ki doğdun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım hep beraber mutlu yıllarımız olsun :)

      Sil
  4. Mutlu mutlu yıllar Yağmur^^ Evliyken, yıl dönümlerini kutlarken ve bir sürü güzel anı biriktirirken harika doğum günlerin olsun^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım . Nice güzel senelerimiz olsun :) iyi dileklerin içimin çok teşekkürler :)

      Sil
  5. Nice güzel yaşlara:) Doğum gününü hatırlayan bu kadar indsan olduğuna göre seviliyorsun ne mutlu sana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba öyle :) insan böyle zamanlar da kendini değerli hissediyor , mutlu oluyor .. Teşekkür ederim . Umarım blog dünyasında her daim olurum..Allah'ın izniyle nice doğumgünlerini yazmakta nasip olur inşallah :)

      Sil
  6. Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere :)

    YanıtlaSil
  7. Yaa çokk eğlenceli süperli olmuş resmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Aslıcım :) Artık pasta görmek istemiyorum en azından bir süre ..
      Daha güzel doğumgünleri beraber olsun inşallah :)

      Sil
  8. Yeni yaşın kutlu olsun tatlım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm tatlım hep beraber inşallah :)

      Sil

Share