18 Haziran 2015 Perşembe

Hangi Filmi İzledim ? "Kingsman: Gizli Servis/Kingsman: The Secret Service"

Öncelikle 11 ayın Sultanı Ramazan geldi Hoşgeldi diyorum.Allah oruç tutanlara dirayet ve sabır versin.. Yazacaklarımın içinde yemekli postlar var ise bu tarz postları iftardan sonra yayınlamayı planlıyorum..Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.


Filmin Konusu : Gary “Eggsy” Price (Taron Egerton), çok küçük yaşta babasını bir askeri görevde yitirir. Bu gizli görev neticesinde ailesine bir madalya takdim edilir ve aileye bir kereye mahsus olmak üzere yardım istemeleri için bir telefon numarası verilir. Aradan 17 yıl geçer, işsiz Eggsy annesinin evinde yaşamaktadır. Bir gün trafikte kargaşaya neden olur ve tutuklanınca karakoldan kurtulmak için madalyayı kullanır. Onu bu olaydan kurtaran ajan Harry Hart (Colin Firth) ise hayatını Eggsy’nin babasına borçludur. Şimdi Harry, bu sıradan gibi görünen gence, gizli bir bağımsız istihbarat servisi ajanı olmanın yollarını öğretecektir. Eggsy’yi bu yeni hayatında ciddi bir sınav beklemektedir.

Filmin Oyuncuları :Colin Firth( Harry Hart / Galahad ) , Samuel L. Jackson (Richmond Valentine ) , Taron Egerton (Gary 'Eggsy' Unwin ), Mark Strong ( Merlin) , Michael Caine (Arthur)

Benim film hakkında ki yorumum ;

Aksiyon içerikli bu filmi Sevgilim ilk açtığında " bunu mu izlicez ya ? " moduna girdim.Sonrasında ise inanın tüm işi gücü bıraktım hiç başından kalkmadan filme odaklandım :)

Film başından sonuna kadar sürekli bir aksiyon içinde bu yüzden insanı etkiliyor ve izledikçe izleyesin geliyor..Gizli ajanlıkla ilgili bir film ama sadece bunun üzerine durulmamış araya ince esprilerde katılmış.Bu şekilde hem aksiyon hemde komedi tarzında bir film olmuş..

Klise de bir sahne var. Dövüşüyorlar kim kimi öldürüyor belli değil. O kadar gerçekçi yapmışlar ki , tırnaklarımı yemeye başlayacaktım...Görsel efektlerde gayet başarılı.. Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmlerinin başında geliyor diyebilirim.Colin Firth'i ilk Bridget Jones filminde tanımıştım.Burada da oyunculuğun hakkını fazlasıyla vermiş.. Devam filmi de gelebilir diye düşünüyorum.. Kısacası kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim hiç sıkılmazsınız..

Saygılar..

4 yorum:

  1. Colin Firth mi :O aa ben bu filmi ilk defa duydum amaa Yoldaşımda sever böyle şeyleri izlemeliyim :)) bu araa mimledim seni canım

    http://cam-misket.blogspot.com.tr/2015/06/blog-yazmaya-nasl-basladm-mim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Izlemeni tavsiye ederim canım sarıyor valla :) en kısa zaman da mim i yapacağım .

      Sil
  2. Ben bu filmi sevmiştim :) Ölümsüz Aşk The Age Of Adaline filmini tavsiye ederim sana blogda yorumu var muhakkak oku ve izle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film önerilerini severim hemen yazıyorum kenara en kısa zaman da izlemek nasip olur inşallah :)
      Sevgiler..

      Sil

Share