23 Haziran 2015 Salı

Beni Tanıyın ?

Sevgili arkadaşım Tuğçe Diyor ki ; 'ye bu güzel sorular için teşekkürler :)

89 Ekim'inin Yağmurlu bir gününde İstanbul /Aksaray'da dünyaya gözlerimi açmışım. Rahmet , bereket diye Yağmur ismi verilmiş..20 yıl boyunca Anadolu Yakasının en güzel , en gözde , en elit yerlerinden birinde Suadiyede büyüdüm. Çocukluğum , genç kızlığım hep burada geçmiştir.. Kazandığım üniversiteye gitmedim bunun için çok pişman oldum fakat erken yaşta yani 18 yaşında kendi isteğimle çalışmaya başladım. Hala daha aynı yerde çalışmaya devam ediyorum.. İş yerinin bana kattığı en güzel şeylerin başında Sevgilimle burada tanışmış olmam ve Allah'ın izniyle ömrümü onunla birleştirecek olmam ..

En sevdiğim insan tipi: Kesinlikle pozitif enerjisini yansıtan insanlar..

Anlaşamadığım insan tipi: Halinden memnun olması gerekirken sürekli isyan eden insanlar.. Şükretmeleri gerektiğini bilmiyorlar.. Bazen bende isyan ediyorum , etmiyorum diye yalan söyleyemem . Ama sonrasında "Şükrediyorum , yaşıyorum " diyorum..

Hayatta Keşke dediğim şeyler: Kazandığım Üniversiteye gitmemek.. Herhalde hayatımda ki ilk ve son pişmanlığımdır..(umarım son olur :))

En büyük iyi kim: Önce Allah , Annem ve Sevgilim..

Kendimi en şanslı hissettiğim şey: Yaşadığıma şükrediyorum.. Daha demin de belirttiğim gibi. Bazen bunalıyorum , daralıyorum, başıma birşey geldiğinde "neden ben"  diyorum..Sonrada kendime kızıyorum ve " Halime binlerce kez şükürler olsun , elim ayağım tutuyor vicdanım var , ailem , nişanlım  ve Sevdiğim tüm insanlar hayatta , " diyorum..Hayatta olmak ve Sevdiğin tüm insanların yanında olmasını bilmek kadar şanslı hissettiren hiçbirşey yok bence bu hayatta..

En nefret ettiğim insan özelliği:Haksız olduğu halde haklı çıkmaya çalışmak ve iftira atmak.. Gerçekten çok fena uyuz oluyorum :) Haksız ama haklı çıkmaya çalışıyorlar .. bir de yapmadığın birşey için sana " yapmışsın " diyenler..

En sevdiğim yazar:  Canan Tan.. Yazdığı kitapların bir çoğunda çok duygulanmışımdır..

En sevdiğim Şarkı:  Cem Adrian - Yağmur şarkısı..Kesinlikle hayatımın şarkısı dediğim şarkıdır..Adımı taşıdığından ötürü de olabilir :P

Yemekler? Valla ben yemek ayırt ederim ya :( Bu yüzden de kendime çok kızarım ama olmuyor yani denedim yine de yiyemiyorum... Patlıcan yemem , Biberli hiçbirşeyi yemem , Balığın uzaktan yakınından geçemem o kokusu bile benim evden gitmeme sebep olur.
Şerbetli tatlılardan şekerpare severim diğerlerini sevmem, daha çok çikolatalı tatlıları seviyorum.. Sufle, profiterol daha da var
:)
Beni en çok rahatlatan şey: Sevgilimle geçirdiğim her an beni çok rahatlatır çok mutlu eder..

Unutamayacağım anılarım:  Çocukluk yıllarım. Kesinlikle unutamayacağım şeylerin başında gelir.. İstop , yakar top oynadığımız , arkadaşlarımızla zile basıp kaçtığımız , istiklal marşı eşliğinde arkadaşlarımızı evlerine bıraktığımız .. 3 kez kolumu kırmama rağmen harika bir çocukluk geçirdim.. Bir de herhalde Altınoluk'ta yaptığım tatilleri unutamıyorum. Daha doğrusu Altınoluk'u çok özlediğim için olabilir..Bir de bir de Sevgilimle geçirdiğim hiç bir anı unutmuyorum :)

Hobilerim : Blog yazmak , fotoğraf çekmek, yüzmek , kitap okumak , yeni yerler keşfetmek ..Sevgilimle bol bol gezmek :)

Fobilerim : Fare ( yazarken bile bir tuhaf oluyorum )

Hayatının en güzel yılı: Aslında şu yıl diyebileceğim bir yıl yok ama 2014 Ekim ile 2015 Şubat benim unutulmazlarım :) 16 ekim 2014'de Evlenme teklifi aldım , 14 Şubat 2015 'de Nişanlandım :)

Sevmediğim şeyler : Bende küfür edilmesinden asla hoşlanmam ve sinirlenince etrafa zarar veren insanlardan.. Boşuna dememişler " Öfkeyle kalkan zararla oturur" diye..

10 Yıl sonra kendimi nerde görmek isterim :  Evli , mutlu , çocuklu :)

En sevdiğim cümle: Bir kalıbım yok ama her zaman şunu söylerim .. " Allah inşallah herşeyin hayırlısını versin " , " herşeyin hayırlısı" , "demek ki hayırlısı buymuş " ..

6 yorum:

  1. Nasıl güzel cevaplar bunlar böyle.. Umarım hayırlısı ve güzeli hep seninle olur Yağmur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Aslıcım.. Daha güzelleri seninle olsun inşallah :)

      Sil
  2. Hep yüzün böyle gülsün Yağmur:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)
      Siz de herşeye rağmen bol bol gülün :) Allah ağlatmasın..
      Sevgiler..

      Sil
  3. Cem Adrian dedin, biber yemem dedin, şerbetli sevmem dedin, çocukluğumu unutamam dedin daha okurken tamam dedim yeaa iyiki böyl güzel insanlar hala var. Bende blogu böyle nedenlerle açmıştım ve buldum. Mutluyum :) Ve sen hep mutlu kal tamam mı hep gülümse ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadaar ortak özelliklerimiz varmış canım benim :) bende iyi ki tanımışım sizleri diyorum . Iyi ki de blog açmışız.. Sende çok çok mutlu ol canım :)

      Sil

Share