30 Nisan 2015 Perşembe

4 yıl önce bugün ..!


Canım Sevgilim  , Herşeyim , En bi Sevdiğim ;

Herkesin bir “ İlk tanışma günlüğü “ vardır fakat bizim “ ilk mesajlaşmaya başladığımız “ günlüğümüz var ..Birbirimizi 6 aydır tanıyor fakat hiç konuşmuyorduk arada sırada işle ilgili birkaç bir şey soruyorduk..

30 Nisan Cumartesi günü tarihlerden 2011...O gün ikimizde hafta sonu mesaisindeydik..Sisteminin bozuk olmasından dolayı hemen arkamda ki masaya gelmiştin ve mail atmıştın.. Sonra ise ilk mesajlaşma.. Evet her ne kadar ilk zamanlar “seni  istemiyorum “ desem de şimdi “sensiz hiçbirşeyi istemiyorum “ diyorum.. Sana ilk gün ki gibi aşığım diyemiyorum çünkü ilk günkinden daha çok aşığım..

4 yıl önce bugün bana iyi ki mesaj attın , iyi ki hayatıma dahil oldun. 4 yıl önce “ Serhatla evleneceksin “ deselerdi güler geçerdim fakat şimdi seninle bir an önce evlenmek için sabırsızlanıyorum..

Geçen sene bugünlerimiz de 30 Nisan ve 30 Mayıs’ta askerdeydin sensiz geçirmiştim.. Ama şimdi yanımdasın..Bir ay sonra tam bir ay sonra da bizim ilk dışarı çıkmaya başladığımız gün..Allah’ın izniye yine Çengelköy Çınaraltına gidip o günleri yad edeceğiz..Bundan 10 yıl sonra da umarım bu günleri ilk gün ki heyecanla kutluyor oluruz..

İyi ki varsın , iyi ki seninleyim , iyi ki benimlesin.

Seni Çok Seviyorum .!

30 Nisan İlk Mesajlaşma günümüz kutlu olsun Aşkitoşkom :) 


6 yorum:

  1. Cok tatlısın taa:) nicee 4 yıllara 40 yıllara mutLulukla güzellik:)

    YanıtlaSil
  2. ayy ama sizz çookkk tatlısınız yaaa :)
    hep birlikte mutlu ve aşk dolu canımmmm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcım çok teşekkürler güzel dileklerin için :)
      Amin !!

      Sil

Share