15 Ocak 2015 Perşembe

Kız İsteme ve Söz Stresi


Zaman gittikçe daralıyor..Ben de ilk zamanlar heyecan vardı şimdi ise hem heyecan hem stres var.. Az kaldı sayılır artık.. Bir an önce o zaman gelsin de söz tarihini sizlerle de paylaşıyım :( Tarihi söylememe konusuna gelince daha önce ki postlarımda da sürekli bahsettim Nazar'a çok inanırım ve nazar değer diye korkuyorum. İstediğim o gün olmazsa gerçekten çok üzülürüm.Hastalık, ölüm kalım olmadığı sürece düşüncemiz o tarihe bakalım hayırlısıyla bekliyoruz :(

Bu süre içinde neler yaptım ve neler yapmaya devam ediyorum ona bakalım ;

* Elbiseyi bulmam uzun sürer diye düşünmüştüm fakat ikinci hafta da şak diye hiç düşünmeden Saks mavisi cici bir elbise aldım :) Tık Tık

* Elbisenin üzerine 2.5 yıl önce düğünlerde derneklerde giyerim diye Koton'dan aldığım siyah ceketimi giymeyi düşünüyorum eh tabi son anda bir değişiklik yapmazsam... Ceketimi Kuru Temizlemeye vermem lazım bunu da bir an önce halledeyim.

* Topuk boyu yaklaşık 5 cm olan siyah topuklu ayakkabılarımı giymeyi düşünüyorum.Bunu da yıllar yıllar önce hatta ben size söyleyeyim yaklaşık 6.5 yıl önce şu an ki çalıştığım yere girmeden önce almıştım.Genel Müdürlükte çalışıyorum ya kılık kıyafet ayakkabı klasik olur diye düşünmüştüm fakat bizim bölümümüz için geçerli değilmiş :) Bu yüzden zamanında 150 TL 'ye bayılıpta aldığım topuklu ayakkabılarımı sadece 2 kere giydim ve güzelce rafa kaldırdım kısmet bu zamanaymış :) Evde zaten aldığım 4-5 çeşit topuklu ayakkabım var fakat ben sadece bir tanesinde rahat ediyorum oda 12-13 cm Platform ayakkabılarımla. Eh onu da giyemezdim söz günü malum , kahve falan taşıcam şimdi hem rahat edemem hemde takılır düşerim falan rezillik diz boyu :)

* Eyvah eyvah ! Aklımdan çıkmıştı yazarken fark ettim İnce çorap almam lazım . Acil kısımdan Penti'ye uğramak gerek..

* Makyaj'ımı açıkcası kendim yapmayı planlıyorum. Sonuçta söz olacak abartıya gerek yok. (Böyle diyorum ama benim abartısız makyajım da nasıl oluyor onu ben bile bilmiyorum (= Malum ben yaptım mı ya tam yaparım ya hiç..Neyse bakarız artık o güne ..)

* Saç konusunda pek bir kararsızım.. Çoğu arkadaşım, önlerini kabarttırıp arkasından bir at kuyruğu yapmamı istiyorlar.. Ben de her seferinde " saçımı topladığımı nerede gördünüz siz. Benim başım ağrır " diyorum. Gerçekten de öyle yazdan yaza hattan tatilden tatile toplarsam toplarım saçımı oda alttan yani üstten de değil. Küçüklüğümden beri saçlarımla ilgili takıntım var ellenmesinden hoşlanmadığım için kuaföre bile çok çok çok özel bir gün olması lazım ki gideyim. Açık saçı seviyorum. Bu yüzden herkese , "ben dümdüz bir fön çektireyim , evlenince bile topuz yaptırmayı düşünmüyorum "diyorum :) Bizimkiler pek bir şaşırıyor.. Eh zevk ve rahatlık meselesi ne diyeyim.. Bir ara maşa da yaptırmayı düşünmedim değil tabi de söz olacağı için bence biraz da olsa doğal olmakta fayda var.

* Saç için kuaföre gittik ee French oje sürdürmeden eve dönmek olur mu.? Olmaz. Biz bayanların vazgeçilmezi French ojelerden de sürdürdük mü tamamdır. Bence o güne hazırım :)

* Kılık kıyafet, saç baş mevzusunu bitirdik. Planlarım bu yönde inşallah bir aksilik çıkmaz..
İnternette süslü , püslü tepsilerden bakıyorum kimilerini pek bir beğendim ama 100.00 TL'den aşağı değil :) Canım söz yapıyorum , evlenmiyorum ya. Bu kadar masrafa gerek yok. En fazla 50 TL veririm diyerekten çok beğendiğim bir tepsi buldum. Fakat karşı tarafa bir kaç tane soru sordum bana geri dönüşü neredeyse bir gün sonrası oldu ee beni de üründen soğuttu resmen.Sonrasında geri döndüklerinde , ürünü bulamadıklarını , şimdi güncelleme yaptıklarını ama fiyatın 55 TL'ye çıktığını söylediler. Neee.! 5 TL'nin lafını yapacak değilim fakat müşteri memnuniyetinin sıfır olduğunu gördüğüm için başka bir yerden farklı bir model tepsi aldım.Bunu da beğendim :)

* Ay tuhafiyeye uğrayıp kırmızı kurdele almam lazım ay pek bir heyecanlandım unutuyorum resmen :)

                       

* Eee en önemlisi geriye ne kaldı ? Yüzüklerimiz ..Biz aslında kasım sonu , aralık başı gibi Sevgilimle birlikte bir , iki kuyumcuya girdik..Beğendiklerimizin fotoğrafını çekeriz en azından kafamızda birşeyleri de belirlemiş oluruz diye düşündük..Sevgilim tutturdu " evli olduğumuzun belli olması için sarı altın almamız gerekiyor " dedi. Hayatım boyunca sarı renginden pek hazetmediğim için taktığım hiç bir yüzüğü kendime yakıştıramıyordum. Klasik bombelilerden düşündük. Belki benimkisinin üzerinde taşlar olur. .Ama ne bileyim. Evli olduğumuzun belli olması için illa sarı yüzük mü lazım ? =( Ben beyaz altın istiyordum ki şimdi herkeste çeşit çeşit yüzükler var..Bu konuda nasıl bir anlaşma yoluna gideceğiz inanın ki çok merak ediyorum. Yavaştan bu hafta sonu aslında baksak ne güzel olur.. Bir de kuyumcu demişti ki " Beyaz altın alın , sarı altın alan herkes evlendikten sonra geliyor beyaz altınla değiştiriyorlar. Daha zarif birşey alıyorlar " dedi. Bakalım neler olacak göreceğiz..

 Benim unuttuğum , eklemek istediğiniz veya öneri de bulunacağız şeyler varsa muhakkak yorumlarınızı bekliyorum.

                                                 Sevgiler...

32 yorum:

  1. Hayırlı olsun. Elbisene bayıldım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim :)
      Sevgiler.

      Sil
  2. hayırlı olsun, madame coco'ya bakmanı tavsiye ederim tepsi için :)

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun canım. Bir ömür boyu mutlu olun inşallah. Allah mutluluğunuzu kem gözlerden korusun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ..
      Sevgiler..

      Sil
  4. ben tepsimi kanedim yapmıştım. bi baktım sonra benim tepsimi 150 tl ye satıyorlar.
    fiyatları daha evlilik alışverişinde göreceksin.
    düğün dedin mi, gelin dedin mi fiyatlar hooopp 10 katına çıkıyor.
    tebrik ediyorum şimdiden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkürler.
      Zaten gözümde şimdiden çok büyütüyorum oysa ki daha yolun başındayım daha ne stresler olacak kim bilir daha ne paralar gidecek oo.. Valla Allah evlenenlere yardım etsin..

      Sil
  5. Şimdiden tebrik ederim.Elbise de çok şıkmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim , heyecanla bekliyorum :)
      Sevgiler..

      Sil
  6. Şimdiden tebrikler allah tamamına erdirsin. Mutluluklar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
      Sevgiler..

      Sil
  7. Allah tamamına erdirsin :) yüzüklerin rengini de modelini de kız seçer, daha şimdiden damat bey karışmaya başlamış, yüzük yüzüktür sarısından mı anlayacaklar evli olanı. Evlilik ve evli gibi davranmak önce şurada (kalbini gösteriyor) başlar :)) Bence ipleri onun eline verme Yağmurcum, inan ilerde bin pişman olursun, etrafımda çok görüyorum. Ben mi? Ben akıllılardanım, ipleri nasıl kullanacağımı biliyorum ve mutluyuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel yazmışsın :) Bende öyle diyorum zaten yüzüğün rengi önemli değil ki.. Hatta kimi evlililer takmıyor bile. Gönüller bir olsun yeter diyorum ama işte bakalım ne olacak bende pek bir meraktayım. Yorumunuz için teşekkürler.
      Sevgiler..

      Sil
  8. Merhaba iade-i ziyarete geldim.Bloğuma hoşgeldiniz.ben de takibe alıyorum size mutluluklar diliyorum .Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de bloguma hoşgeldiniz..
      Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.
      Sevgiler..

      Sil
  9. Fotoğrafları çekecek birisini ayarlamayı unutma, bir de çok çok ama çok mutlu olmayı..Hiç bir şey, hiç bir aksilik olayın asıl amacını unutmanıza sebep olamasın, aşkınla bir ömür geçirmeye hazırlanıyorsun, bundan başka her şey teferruat..Çok mutluluklar diliyorum şimdiden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Hatırlattığınız iyi oldu, makineyi bir gün öncesinden şarja koyayım bir de bir arkadaşımı ayarlıyım da tüm gün o çeksin o an ki heyecanla herşeyi unuturum ben teşekkürler :)
      Sevgiler.

      Sil
  10. bir ömür boyu mutlu kalın! sevginiz hep ilk günki gibi yaşasın..ne tatlı heyecanlar bunlar..
    sevgiler, mutluluklar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için.. Çok sağolun.
      Sevgiler.

      Sil
  11. Merhaba! Hayırlı olsun. Umarım birlikte uzuuun, mutlu ve sağlıklı yıllar geçirirsiniz. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz..
      İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Amin !
      Sevgiler..

      Sil
  12. Hayırlı olsun, Allah sağlıcakla tamamına erdirsin :)

    Ben de sizi ekledim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz..
      Teşekkür ederim bir an önce istenilen tarih gelsin de şu stresi atlatayım istiyorum :)
      Sevgiler.

      Sil
  13. hadi hayırlı olsun yağmur,
    Allah hep birlikte güzel güler yaşatsın
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için .
      Sevgiler..

      Sil
  14. aa tepsi de olur yastık da. üstüne midye kabuklu yastıklarda pek bir modaydı bu aralar :)) yüzük konusunda İnşaallah anlaşmaya varırsınız ya ama sarı bende hiç yakıştıramıyorum ne kendime ne hiç kimseye. beyaz parıl parıl bişi alsan bellı olur aslında evli oldugun enişte sıkıntı etmesin bosuna :)))) çok çok hayırlı olsun şimdiden canımm ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tepsiyi ayarladım canım bakalım internetten sipariş verdim beklemedeyim :)
      Bakalım yüzükler konusunda nasıl bir yol izlicez bende bilmiyorum. Önümüzde ki hafta bakmaya başlıcaz :)

      Sil
  15. bende geldm sizin kervana......sizde bana hoşgeldiniz. hayrılı olsun

    YanıtlaSil
  16. İade-i ziyaretinize geldim..Ve ne hoş bir haberle karşılaştım..
    Şimdiden hayırlı olsun, ömür boyu mutluluklar dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :)
      İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
      Sevgiler..

      Sil

Share