2 Ocak 2015 Cuma

Kayınvalideye Ziyaret ve Alışveriş

Bu hafta sonu müstakbel Kayınvalideme ziyarete gidecektim. Heyecan yine vardı fakat eskisi gibi değildim.Artık gide gele , telefonla konuşa konuşa alışmıştım. Oğlan annesi olmasına ve Serhat'a çok aşırı düşkün olmasına rağmen beni çok seviyor ve oğlundan kıskanmıyor :) Hatta kadının elinde olsa bizi hemen evlendirecek o derece.. Zaten Serhat'ım da  " Annem seni çok seviyor ,sen geleceksin diye hemen telaş yapıyor ne yapayım , ne hazırlıyayım , ne sever diye sorup duruyor bana " diyor.Ay Allah bozmasın diyeyim :)

27.12.2o14 Cumartesi günü yılın son haftasıydı bu nedenden ötürü olacaktı ki Ümraniye de iğne atsan yere düşmeyecekti.(genel anlamda da çok kalabalık ama neyse ) Önce kayınvalideme gittim. Söz olaylarını konuştuk " hayırlısıyla şu yüzükleri de bir taksanız " dedi :) Tam tarihi yine söylemiyorum fakat az bir zaman kaldı.. Büyük olasılık tam tarihi de söz'den bir kaç gün önce söyleyeceğim..Büyüsü bozulur diye şimdiden söylemiyorum kusura bakmayın olur mu :( Malum şimdi olmaz molmaz bi aksilik çıkar ..

2-3 saat  kayınvalideciğimle sohbet muhabbet ettik. Abartısız söylüyorum :) Saat 16.00'a geliyordu Sevgiliyle dondurucu soğukta Ümraniyeyi talan etmeye çıktık.Aslında benim işim belliydi geçen hafta birincil dereceden ihtiyaçlarıma bakıp söz elbisesini daha sonra ki bir zamana erteleyecektim fakat ne hacet :)  Koton'a girdik.Önce yılbaşı için çekilişte çıkan arkadaşa , Erkek bölümünden gömlek aldım. Sonra da bayanlar bölümüne indik..

                                             

Anaa ne göreyim Saks Mavisi Elbise bana gülümsüyordu :) Daha doğrusu Sevgilim " bak burada bir sürü elbise var hatta şurada ki nasıl " diye gösterince fark ettim. O saatten sonra bırakın kendime pantolon , bluz , pijama takımı bakmayı direkt elbiselere yöneldim.Bir de dışarı çok soğuk içerisi de çok sıcak olunca , üstüne üstlük insan kat kat da giyinince bir ofluyor bi pufluyor. Bu yüzden kışın böyle soğuk havalarda alışveriş yapmaktan hiç hoşlanmıyorum. İçimden sürekli birşeyler giyip çıkarmak gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Velhasıl kelam , Saks mavisi , Bordo ve Siyahlı-beyazlı elbiseleri omuzuma attığım gibi doğru kabine :) Önce Siyah-Beyazlı olanı giydim güzeldi fakat hem kısa hemde göbeğim belli oluyordu, ay sonrasını hiç sormayın.Bordo renkli elbise iyi hoş güzeldi fakat giydim sanki  3 aylık hamile gibi göbüşüm çıkmaz mı.Ay bir psikolojim bozuldu anlatamam. En güzeli yukarı da ki Saks Mavisi oldu. Hem çok kısa değil. Hem tam oturdu.Gerçi ben gene kilo vermeye başlayacağım. Pek bir kilo almışım geçen baktım da 53 kilo olmuşum :( 50 'lerin üstüne çıkmayan ben ne oldu da şu 1-2 senedir bu kadar kilo alıp veriyorum anlayamıyorum :(

Elbise mi umarım beğenmişsinizdir.. Fiyatı da ne kadar mı . ? 40 TL. Şaka yapmıyorum :)Normalde 80 TL miş indirimle bu fiyata aldım. He oldu da başka bir elbise buldum onu giydim diyelim bu da yedekte durur düşünsenize 40 TL 'ye nerede markalı , kaliteli bir elbise alabilirsiniz ki ? Hem bu sene hem seneye çok sevdiklerimin düğünleri olacak o yüzden bu elbise bir kenar da dursun :)


Elbiseyi bulunca bir oh dedim zaten :) Diğer ihtiyaçlarımı bir ara alırım diye düşünerekten çıktık Bu arada Ümraniye'de iki tane Koton var. Biz Santral'dekine gittik yani Ümraniyenin girişine yakın.Sevgilimin şu an çalıştığı yerden dolayı takım elbise giyme gibi bir zorunluluğu var.İnanır mısınız yani saat sanırım 17.00 gibiydi bir başladık Ümraniye'nin dibine kadar yani Sondurak'a kadar gittik :) Sevgili sürekli o mağaza benim şu mağaza senin sürekli böyle yorulmuyor da anam babam . Takım elbise giyior, ayakkabı giyip çıkarıyor onun yerine ben yoruluyorum ama adam da tık yok.En son , Sondurak'ta büyük bir mağaza var. Takım elbiseleri satan Sevgilim oraya girdi, sonunda istediği gibi bir takım buldu ve onu aldı.Bu arada saat 19.00'a geliyordu düşünün yani benim işim yarım saat bile değildi ki Sevgilinin işi 2 saate yakın sürdü. Sevgilime " Aşkım artık istemeye gelince sende bu takımı giyersin " dedim. Aslında olabilir renkler birbirine uyumlu..

Sevgilinin takım elbise işini hallettikten sonra benim gücüm kalmadı 16.00 dan 19.00'ı geçiyordu biz sadece şuncağızcık şeyleri aldık. Anaam korkuyorum .. Evleneceğimiz zaman yatak odasıymış , koltuk takımıymış v.s. gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam =) Allah şimdiden kolaylık versin..

                                                         İyi seneler
                                                         Saygılar..

6 yorum:

  1. Erir o göbiş yaa üzüldüğün şeye bak :)) yalnız varya elbiseye BAAAYYIIIIILLLDDDIIIMMMM. burdakı kotona bakıcam İnşaallah kalmıştır yakın zamanda bana da lazım olabilir de ehehe :)))) Nazar da degmez İnşaallah.. Maşaallah diyelimm ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim canım umarım bulursun fiyatı gayet uygun ve hanım hanımcık . Bakalım canım pazartesi diyete başlıyorum inşallah istediğim kiloya erişirim..

      Sil
  2. Şimdiden çok mutluluklar dilerim, hepsi zevkle oluyor hazırlıkların sen hiç merak etme. Ben mesela en çok nişan elbisemde zorlanmıştım tüm hazırlıkların içinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözümde büyüyor canım ya :( bakalım inşallah tez zamanda herşey kolaycacık olur .

      Sil
  3. bloğuma hoş geldin iade-i ziyarete geldim
    hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de Hoşgeldiniz :)
      Güzel dilekleriniz için teşekkürler..
      Sevgiler..

      Sil

Share