14 Aralık 2016 Çarşamba

KPSS Puanım , Evde İnternet ve İstanbul'da Kar

 Son günlerde yaşanan terör olayları hepimizi derinden etkiledi.Bende o kadar etkilendim ki iki gün boyunca sürekli başım ağrıdı. Haberleri her izlediğimde orada ağlayan anneleri,babaları,eşleri,kardeşleri,çocukları v.s. gördükçe bende ağlıyordum. Rabbim bir daha bize kötü günler yaşatmasın ..! Amin.   
                        

         Kpss ile ilgili 9 Aralıkta sonuçların açıklandığına dair bir yazı paylaşmıştım tabi ona yazı denirse ☺ Linki paylaşıp , sonuçları öğrenebilirsiniz yazmıştım.Telefondan yazdığım için de çok açıklayıcı yazamamıştım. Şimdi o konuya değinelim. Evet KPSS puanım 71.67 ☺ Evet çok iyi bir sonuç değil ama barajı geçmiştim ve barajı geçeceğime de emindim. Sonucu Eşim aradı da haber verdi " Aşkım sonuçlar açıklanmış 41 almışsın" dedi bende " Dalga geçme kaç almışım "dedim oda " 71" dedi öyle kapattık telefonu. Atanmam bu puanla çok çok çook zor daha doğrusu meslek çıkışlı değilim düz lise mezunu olduğum için sıkıntı burada meslek lisesi çıkışlı olsam ve özellikle sağlık sektörü olsa işte o yüzden şansım çok yüksek olurdu çünkü sağlık alanında 68 70 78'le atanabiliyor. Ne diyelim Allah hayırlısını nasip etsin diyorum☺

 
   Dün iki şey beni çok mutlu etti birincisi evimize sonunda internet bağlatabildik ☺ Evet evlendik hatta bu ayın 24'ünde 8 ay olacak biz ise anca bağlatabildik .Hani diyordum ya beklediğimiz bir haber vardı diye o haber hala gelmedi onu söyleyeyim bizde en sonunda karar verdik artık internet bağlatmaya.Telefondaki yetmiyor hadi onu bırakın benim telefonum bozukken ben evde bir ara çıldıracaktım.Sınav var diye sabrettim ama sınav bitti ders çalışmıyordum,ev işleri,yemek,ütü v.s.bitiyordu evde bir o yana bir bu yana delirmiştim☺Sonunda telefonum geldi bir hafta on gün sonrasında da evimize internet de gelmiş oldu. Yani bu demek oluyor ki bundan sonra daha sık buralardayım en azından şimdilik malum ilerde çalışma durumum olduğu için çalışma şartlarım nasıl olur, çalıştığım yerde böyle rahatça internete girip blog yazabilir miyim bilmiyorum.Ama elimden geldiğince bu boşlukta post yazmaya çalışacağım. Beni takipte kalın derim☺




İkinci beni mutlu eden şey ise dün öğleden sonra karla karışık yağmur yağıp akşam saatlerinde de kar yağışı şeklinde etkisini göstermesi oldu☺ Hep diyordum " Allahım çalışmaya başlamadan önce kar yağışını evimde kahvemi yudumlayarak izlemek istiyorum " diye hoş kahvemi yudumlayamadım ama kar yağışını izlemiş oldum ve çok mutlu oldum ☺ Kim kar'ın yağmasını sevmez ki ? Ama ben en çok çocukken ve işe gitmediğim zamanlarda kar yağmasını seviyordum. Malum İstanbul'da trafik gibi büyük bir problem var ve yağmur,kar yağdığında trafik iki katına çıktığı için çalıştığım zamanlarda çok keyfini alamıyordum.Dediğim gibi trafik çilesini düşündüğüm için keyfine varamıyordum. Çocuklar akşam saatlerinde dışarı çıkıp kar oynadığında ben evde uyumaya çalışıyordum. 


Bu sabah eşimi yolcu ettikten sonra uyuyamadım. Yani bu demek oluyor ki saat 07.00'dan beri ayaktayım ☺ işin tuhafı bugün yapacağım pek bir şey de yok evde zamanda geçmiyor. Belki bugün de kar yağar diye düşündüm ama nerdeeee günlük gülistanlık dışarısı. Daha doğrusu soğuk ama güneşli ☀ Neyse çalışmaya başlamadan önceki son günlerim iyi değerlendirmek lazım hoş çok alıştım eve çalışasım da gelmiyor ama malum işsizlik maaşım bitiyor ve eşime de yük olmak istemiyorum..

Saygılar..

17 yorum:

  1. Bende ilk defa girdim kpss ye bende barajı geçtim ama tercih yapmayacağım. Zaten öylesine girmiştim ben.
    Umarım istediğiniz bir yer gelir. Her şey gönlünüzce olsun. :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar. Bloğuma bir yorum bırakmışsınız. İadeyi ziyarete geldim ama ben sizi önceden takibe almıştım :) Görüşmek dileğiyle. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. Hakkında hayırlısı anım. Her şey olacağına varır. Antalyanın toroslarına yağsın kar dağa çıkacağım inşallah. İnternetine ben bile sevindiiiim , şükür :) Eve alıştım bende ama yana döne iş arıyorum sıkılmaya başladım galiba. Umudum 2017.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun ben sıcak yer severim keşke bizde Antalya'da yaşıyor olsaydık :) Aynı kaderi paylaşıyoruz ben pek iş bakmaya yeltenmedim ama yeltenmem gerekiyor malum İstanbul'da kiralar bir hayli yüksek eşime destek olmak istiyorum.Benimde 2017'den çok beklentim var ama bir şey var ki aylardır eşimle istediğimiz bir türlü olmadı hala bekliyoruz inşallah 2017'de bu dileğimiz gerçek olur :)

      Sil
    2. İnşallah tatlım Allah gönlünüze göre versin :)

      Sil
  4. Uzunnnn zamandır gezemiyordum blogları, dolayısıyla evlendiğinizden de haberim olmamıştı. Çok sevindim sizin adınıza! Bir ömür birlikte ve mutlu olun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcım sorma bende evlendiğimden bu yana çok görünmüyordum ara sıra telefonun internetinden bağlanıyordum ama artık eve internet aldıkta bu sıkıntı ortadan kalkmış oldu :)
      Güzel dileklerin için çok teşekkürler..

      Sil
  5. Takipte kalalım kim bilir neler birikmiştir:) internetsizlik çok zor değil mi Yağmurcum alışmışız ki hemde öyle çok. Hayırlı olsun diyelim:) KPSS için de şansın bol olsun inşallah öperim çok:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım internetsizlik inanılmaz zor üstüne üstlük telefonumda bozulunca o zaman daha da bir zorlandım :) bakalım bundan sonra buralardayım inşallah .

      Sil
  6. inşallah bir an evvel atanırsınız.
    zor bir süreç..
    sevgiler...
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

      Sil
  7. Dilerim atanman gerçekleşir kızım. İstanbul'da kar geçici oldu. Aslında gerçekten trafik zorluyor. Sevgiler kızım. İyi haberlerini duymak isteriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah dediğiniz gibi atanabilirim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Altyapısız internet hizmeti için hemen tıklayın: https://www.altyapisizinternet.com

    YanıtlaSil

Share