23 Aralık 2016 Cuma

Kocamın Doğum günü / 19.07.2016

Kocamın doğum gününün üzerinden 5 ay geçti malum internet olmadığı için o dönemlerde yazamamıştım evlendikten sonra ki ilk doğum günü olduğu için üzerinden 5 ay da geçmiş olsa paylaşmak istedim :) Daha benim doğum günüm de var oda diğer bir postta..
Eşimin doğum günü 19 Temmuz Salı gününe geliyordu ben bir organizasyon yaptım , sürpriz olsun  arkadaşlarıyla kutlayalım diye düşündüm bu yüzden 18 Temmuz Pazartesi yaptım.

Kocam diye başlık attım biraz iddialı bir giriş yaptım değil mi ? Onu bırakın işte arkadaşlarımdan birbirlerine " kocam - karım" diye seslenenlere böyle saçma bir bakış atardım. "Aşkım'ın , hayatım'ın gözümü çıktı kocam karım ne ya "  diyordum aa bir baktım evlendikten sonra Kocam demeye başladım bende kendime inanamadım." Hoşgeldin Kocam", "Hadi kocam yatalım" falan filan.İşin ilginci alışmışım ya arkadaşlarımızın yanında da demeye başladım millet bana gülerek bakıyor :) Boşuna dememişler büyük lokma ye büyük söz konuşma.


Eşimin arkadaşının eşi Hilalle bizde arkadaş olduk. Aradım ,organizasyon yaptım." Müsaitseniz sizde kutlama yapalım hem görüşmüş de oluruz fakat bir şey hazırlama biz yemek yer geliriz sen çay koysan yeter "dedim. Bu arada Serhat'a da çaktırmamaya çalışıyorum. "Hilaller çağırdı bizi gidelim tamam mı " dedim "iyi tamam nöbetim yoksa gideriz " dedi. Ben o gün gittim pasta aldım bir yandan da nasıl bir yalan söylesem diyorum çünkü elimde poşet görecek ve o elindeki ne diyecek . Aklıma kayınvalidemler de hazır bana yakın oturuyorken bu tarz bir yalan söyleyeyim dedim " aşkım annen akşam için poğaça yapmış onu verdi götürürsünüz diye haberin olsun " diye mesaj attım. Eve gelip pastayı iki poşet yaptım ki nereden alındığı belli olmasın diye.Serhat geldi ben bayağı hazırlanmış , makyaj yapmış bekliyordum.Beni görünce " alt tarafı şuraya gidiyoruz niye bu kadar süslendin "dedi. Bende "hiç uzun zamandır yapmıyordum ya " dedim.

Biz Hilallere gittik güya bir şey hazırlama dedim ama kek yapmış , börek yapmış , makarna salatası yapmış. Biz başka bir arkadaş grubu daha bekliyorduk ama onların işi çıktığı için gelemediler farklı bir arkadaş grubu geldi güzel oldu kalabalık olduk :) Serhat'ı baş köşeye oturtmuşlar ben pastayla içeri girdim " İyi ki doğdun Serhat" dedim Serhat anlamadı başka birinin doğum günü zannetti şaşırdı etrafa bakıyordu çok güldüm ya anlatamam .


Bir de 15 Temmuz da darbe olduğu için eşimin aklı oradaydı kendi doğum günü olduğunu unuttu.Zaten bu tarz özel günlere de pek önem veren biri değil bende tam tersi çok önem veririm bir orta yol bulmak zor oluyor tabi☺


Bir sonra ki gün kendi doğum günün de ben ona evde yemek hazırladım , birkaç tane de mum koydum baş başa yemek yedik vardı fotoğrafları ama bende değil eşimde , onunda telefonundan silinmiş neyse ki çok birşey çekmemiştik yoksa çok üzülürdüm..

Canım aşkım , sevgilim, hayatım , kocam iyi ki varsın , iyi ki benimlesin..
Seni Çook Seviyorum

Saygılar..

4 yorum:

  1. Nice mutlu yıllarınız , yaşlarınız olsun yağmurcum kocacığınla :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım aynı güzel dilekler senin içinde geçerli :)

      Sil
  2. birlikte nice güzel yıllarınız olsun....
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil

Share