8 Ağustos 2016 Pazartesi

Kına Gecem - 21.04.2016 / Piramit Düğün Salonu

Eveeet bu yazı için çok beklediniz biliyorum :) Bende telefonumdaki interneti sizin için feda ederek Kına Gecesi yazımı yazayım dedim..

21 Nisan 2016 Perşembe günü bayağı bayağı sabahtan heyecanlanmaya başlamıştım.Adam akıllı kahvaltı bile yapamadım bir gün öncesinden de saat 02.00-03.00 arası uyudum..Serhat saat 13.00 gibi Annemle beni aldı hooop Acıbademdeki Mithat Yalçın Kuaföre..Yıllardır tek vazgeçemediğim kuaförüm diyebilirim.Hem kına hem düğün günü saçım gayet güzeldi. Çoğu gelinin " saçım çok kötü" oldu diyenlerden çok şükür ki olmadım..


Önce bayansal bazı işlemler yapıldı sonra manikür pediküre geçildi bir yandanda saçıma maşa yapılıyordu.Ama görmeniz lazım normalde kuaförde yer bulmak zordur veya sıra beklersin benim şansıma çoğu kişinin işi bitmiş gitmişti. İki kişi manikür pediküre iki kişi saçımla uğraşıyordu :) 


Saçlarımın maşalanması bitti en sonunda taç takılacaktı ama ondan önce makyaja geçildi. Kendimi Sevgili Emine ablanın kollarına bıraktım ve sonuç gerçekten çok güzeldi


Saçıma da taçı taktırınca tam prenses gibi olmuştum:) Serhat bizi almaya geldiğinde ben kuaförden çıkıyordum oradan da bağırıyorum"nasıl olmuşum "diye yoldan bir bayan geçti "çok güzel olmuşsun " dedi..
Elbisemi evde giyecektim çünkü daha vakit vardı saatte 17.00 civarıydı.Eve gidip hemen elbisemi giydim,sonrada ayakkabılarımı giyip takılarımı taktım. Takı olarak gri küpe ve yine gri bir bileklik.


Ve hazırdım :)

Gerçekten hayallerimdeki gibi tam prenses gibi olmuştum. Eşimde o gün sürekli Hadise'den Prenses şarkısını çaldı durdu :)

Saat 18.15 gibi yengemler aradı"biz geldik siz neredesiniz"diye.Eee Serhatta daha gelmemişti.Allahtan İlhan amcanın kızı Mehveş ve arkadaşları arabayla gelmişti de onların arabasıyla gittik.Ayy arabadan inince herkes bana bakıyordu o kadar utanıyordum ki anlatamam sanki kötü birşey yapmışım gibi :)


 Kına gecesi yeri bana yakındı hatta erkek tarafına daha yakındı ve burada daha önceden de arkadaşımın Kına gecesi olmuştu bu yüzden sevmiştim de burayı. Basık değil,oyun alanı geniş ve alt katta değil 4. kattaydı.Burası neresi?Piramit Düğün Salonu :)


Serhat ve Kayınvalidem geldi.Çok kalabalık olmadan bol bol fotoğraf çekmek istedik.Bu arada ben odamda beklemedim kimseyi.Her geleni karşıladım hoşgeldiniz diye :) Şimdi ki aklım olsa karşılamazdım neden biliyor musunuz gecenin sonunda o topuklu ayakkabıları çıkarmak zorunda kaldım ve converseleri giydim.Milleti karşıladığım için sürekli ayakta durdum ayaklarım şişti ve düğün günü giydiğim ayakkabı normalde hiç sıkmazdı çok rahattı ama kına gecesinden dolayı yorgun düşmüş ki düğün günü mahvoldum.


Canım Anneciğim.. O gün Anneme nazar değdi "Ay ne kadar genç ", "Ablası gibi duruyor " dediler sürekli. Bir de üzüldü de tabi kadıncağız ağladı da :( gecenin sonunda tansiyonu tavan yapmıştı..





  
Kına Gecemizin DJ'i ise Sevgili Eşim oldu :) Zaten normalde de haftasonları ek iş olarak Dj'lik yapıyor bu yüzden duruma hakim ve inanın Eşim diye demiyorum ama inanılmaz coştuk. Kına gecem bittikten sonra bir çok kişi " Serhat çok iyi eğlendirdi", "Biz Serhatın bu kadar eğlendireceğini tahmin etmezdik" falan dediler.Aklınızda bulunsun düğününüze DJ arıyorsanız bana ulaşabilirsiniz :)

Eğlencemiz başladı şimdi size o güne dair fotoğraf ve videolarla(videolar açılır mı açılmaz mı net bilmiyorum açılmazsa ben pek beceremem videoyu açılması için düzenlenme işlemini bu tarz şeyleri anca eşim anlar.Açılmazsa fotoğraflarım size yeterli olacaktır) baş başa bırakıyorum ;




                                                         
                                                               


     Arada sırada Eşimde biz oynarken bize eşlik etti :)

         



Ve o hüzünlü anlar geldi.. Bindallımı giyerken " hiçte ağlayacak gibi değilim ağlamam herhalde diyordum" ama o öyle olmadı zaten çok duygusalım hemen ağlıyorum ama bu daha farklı bir şeydi :( Bir de bir ara kendi kına gecem olduğunu da unuttum ciddiyim taa ki bindallıyı ne zaman giydim o zaman dank etti..











Ben nasıl ağlıyorum anlatamam önce Yüksek yüksek tepeler çaldı o şarkıda duygulandım ama hüngür hüngür ağlamadım sadece gözlerim dolu dolu olmuştu sonradan Serhat, Candan Erçetinden Annem şarkısını çaldı hem beni hemde Annemi bile ağlatmayı başardı..Neden benim Annem bile diyorum çünkü benim Annem hayatta ağlamaz ben tam tersiyim en son 10 yıl önce dedemin vefatında ağladığını gördüm bir de gerçekten aşırı bir dram varsa bir film de bir dizide o zaman ağlar o da ağlamaz gözleri dolar.Annem geldi sarıldı sonra odaya gitmiş :( Bende diyorum ki " Ben daha ağlardım da eğildikçe burnum akıyor " diyordum =D Benim bir arkadaşım söylemişti ağlayınca burnum akıyordu ağlayamadım daha fazla diye valla doğruymuş..


Eee tabi ağlandı sonra EVLİ , MUTLU, ÇOCUKLU'yla dans edilmeye tekrar başlandı.Bu yukarıdaki fotoğrafta bir türlü patlamayan bir konfeti vardı :)







Magnetlerimi ve sabunlarımı kendim dağıttım . Sonrada gittim converselerimi giydim :)





Burada da apaçi oynuyoruz :)

O kadar gaza geldik ki.Orada çalışan küçük 10 yaşlarında bir çocuk vardı o da gaza gelmiş ki ışıkları kapattı ortalık discoya döndü bir an :)


                                              Yazımı apaçi dansımızla sonlandırıyorum :)

Kına gecesinden sonra hesapladım 70 ile 80 kişi arasında gelen vardı valla bayağı iyiymiş..

Evet gün sonunda neleri unuttuğumuzu fark ettim biliyor musunuz.?
1) Nedime Taçlarını (yanımızda olmasına rağmen o kargaşada unuttuk)
2) Ve en önemlisi ben yüzüklerimi evde unuttum. Evden apar topar çıkınca unuttum valla :(

Saygılar...

(Bu postu ilk yazdığım zaman videolar açılmamıştı. Tekrardan düzeltme yapıldı ve videolar açılır hale getirildi:))

26 yorum:

  1. Çooook çok güzel olmuşsunuz.Kusursuz gerçekten :)) tıpkı Prenses gibi...Videolar açılmadı ama fotoğraflar yeterli olmuş.Allah bir yastıkta kocatsın.Mutluluklar dilerim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize çok sevindim ay tekrar o günleri yaşıyor gibi hissettim :) videoların açılmayacağını tahmin ettim ama artık onun için farklı post yazarım . Güzel Dilek'lerin için teşekkürler .

      Sil
  2. Prenses yağmur, güzel yağmur... çok güzel olmuşsun canım benim. Darısı benim başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm o senin güzelliğin , daha güzelleri seninle olsun tatlım kazasız belasız atlatman dileğiyle :)

      Sil
  3. Tam prenses gibi olmuşsun Serhat abide yakıyor :) bir ömür boyu mutlu olun
    Sacın her şeyin güzel olmuş Yağmur abla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkürler daha güzel mutluluklar seninle olsun :) beğenmene sevindim ..

      Sil
  4. ayy o elbise nedir ya bayıldım şu kına gecelerinde giyilen aşırı kabarık tuvaletlere sinir oluyorum seninkine bayıldım ee sana da çok yakışmış tabi o ayrı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel anne :) bende aynen öyle uzun kabarık tuvalet tarzı elbiseleri pek sevmiyorum kısa ama kabarık olsun istedim :) beğenmene çok sevindim ..

      Sil
  5. Çok güzel gecmis mutluluklar hep böyle yüzünüz gülsün <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım güzel Dilek'lerin için :)

      Sil
  6. Çok güzel olmuşsun :). Vee gerçekten çok yakışıyorsunuz.
    Rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım Amin ! Daha güzel mutluluklar seninle olsun :)

      Sil
  7. Allah mutluluğunuzu daim etsin çok güzel olmuşssunuz :)

    YanıtlaSil
  8. Ay ne güzel geçip gitmiş hatıraları kalmış. Hazırlık süreci beni yedi bitirdi de yağmur. O zayıflamalar başladı falan... bende bitsinde böyle postlarla dedikodusunu yapayım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım sorma sorma o son aylarda hele hiç bi koşturman bitmiyor. Ama sonunda herşey çok güzel oluyor anlamıyorsun bile :) biz şimdi evlendik mi deyip duruyorsun :)

      Sil
  9. Allaahim tam bir preenses. Masalllah. Cok begendim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  10. çok güzel olmuşsun çokta eğlenmişsiniz ne güzel :)

    YanıtlaSil
  11. Ne güzel bir gelin olmuşsunuz. Takipteyim :)

    YanıtlaSil
  12. çok iyi görünüosunuz

    YanıtlaSil

Share