15 Mart 2016 Salı

İŞ'e Veda..!


Evet evlilik koşturmacalarımın yanı sıra iki aydır uğraştığım bir diğer mevzu da çalıştığım yerle ilgiliydi.Çok detay vermiyorum ama Allah gönlüme göre verdi..

18 yaşında başladığım çok güzel dostluklar kurduğum hatta hayatımın aşkıyla bile aynı iş yerinde tanıştığım bu güzel yerden 26 yaşında koskoca bir kız olarak ayrıldım ..

7 yıl 7 aylık bu süreçte hem sağlam bir iş tecrübesi yaşadım hemde sağlam dostluklar.. Giderken " güle oynaya gideceğim ama duygulanırım da " desem de işler benim istediğim gibi olmadı istemdışı bir ağlama yaşadım diyorum ya 7 yıllık neredeyse 8 yıla yakın bir geçmişim var. Kimler geldi kimler gitti. Ne çok arkadaşlarımın arkasından ağladım ne çok arkadaşımın "kendi adına " çok sevindim. Şimdi kendim böyle bir veda edince kötü oldum bağlanmışım buraya ister istemez..

Evlilik sürecindeyken hazırlık açısından gerçekten ettiğim tüm dualar kabul oldu. Rabbim yüzüme güldü..Kurtköye gidip gelmek haftasonları sürekli koşturmak. Beynimin artık sağ tarafıyla sol tarafına sürekli düşünmekten baskı kurmak ardından sürekli baş ağrıları. Geceleri ve gündüzleri inanılmaz diş sıkmak.Eskiden tek geceleri dişlerimi sıkardım bir baktım gündüzleri bile dişlerimi sıkmaya başlamışım.Artık gündüzleri sakız çiğneyerek çözüm buluyordum..Blogumu bir nevi boşlama sebebimde buydu. Çünkü hem evlilik koşturmacaları hem sürekli işle ilgili birşeyler düşünmek hiçbirşey yazmak gelmiyordu içimden.

 Bugünden itibaren işsizler kervanına bende katıldım.İlk günün nasıl geçiyor derseniz valla hem mutlu hemde üzgün ruh hali karışık :)Sabahın 6 sında alarmla uyanmamak kesinlikle harika bir duygu.Rahat rahat kahvaltımı yaptım şimdi nescafemi içiyorum bir yandan müzik dinliyorum.1 saatte yazacağım postu artık 3-4 saatte yazmamış olacağım :) Ama tabi yıllardır çalışan bir insana göre şu an sanki izinliymişim gibi gelmiyorda değil hani Kafamda bir sürü şey var yapmam gereken ama hala daha iş yerinden haber bekliyorum daha ilişiğim kesilmedi .

Bundan sonra Allah herşeyin hayırlısını versin. Herkes diyor, evlilik arefesinde iyi oldu diye. Kesinlikle öyle . Bu arada hem iş hem evlilik derken daha sabah tartıldım 49.7'yim :/ yok olmama az kaldı :)

Saygılar..

18 yorum:

  1. Hakkında hayırlısı olsun canım. :)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlısı olsun sakın üzülmeyin :))) Kalb temiz olunca daha nice kapılar açılacaktır inanıyorum.Koşuşturmanızı okurken iyi dayanıyor diyordum içimden.Hayata asılan bir tarafınız var elbette işleri yoluna koyacağınızdan eminim.Çok sevgiler...(tadını çıkarın)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sormayın bünyem dayanamıyordu zaten. Hafta sonları bile erken yatıp erken kalkıyordum . Bu süreçte böyle olması süper oldu valla :)

      Sil
  3. Bir kaç gün geçtikten sonra izin olmadığını algıladığında daha rahat edersin :) Rabbim hayırlısını versin hepimiz için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk gün böyle oldu da bakalım koşturmacalarım tekrar başlayacak en azından yorgun olmam ve daha da kilo vermem :)

      Sil
  4. Hakkında hayırlısı olsun. :)

    YanıtlaSil
  5. Her değişim yeni bir kapı hayatımızda. En hayırlısı nasılsa öyle olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman bende böyle dedim zaten hayırlısı neyse o olsun :) Allah'ın izniyle gönlüme göre oldu herşey..

      Sil
  6. Yagmurcum nikahtan sonra neden cikmadin evlilik tazminati alirdin ins bosa gitmemistir bunca yillik emek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok gitmedi emeklerim :) anlaşmaya bağladık çok açıklama yapmadım ama sıkıntı olmadı :)

      Sil
  7. Yağmur blogunu tesadüfen gördüm bir baktım herşeyi yazmışsın vay bee dedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım yazıyorum kimseye söylemiyorum zaten :) görenler de hemen yazıyor :)

      Sil
  8. Bundan sonra haberlerini burdan alırım takipçin olurum hayırlı olsun bu arada hem evlilik hem işle ilgili çok gelişmeler olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma bayağı bir ilerleme kaydettim hem evlilik hem iş konusunda :) düşün eğitim arkadaşımdın sen. Görüyorsun bitti gitti :) detayları konuşuruz bir ara seninle uzun uzun canım.

      Sil
  9. haakınızda hayırlısı olsun, bence düğün arifesinde iyi olmuş:) tek sıkıntı düzenli maaş kaybı yaşamak düğün arifesinde ama eminim çok daha iyi bir iş olacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim düğün öncesi gerçekten süper oldu şimdi düşünüyorum da o kadar koşturmaya bünyem nasıl dayanmış diye :) Yenilendim gerçekten.

      Sil

Share