17 Mart 2016 Perşembe

Blog'umun Doğum günü ! /2.Yaş

Biraz gecikmiş bir doğum günü kutlaması oldu :) Normalde Pazartesi günü blogcağızım 2.yaşına bastı fakat iş çıkış işlemlerim üzüntü falan filan derken anca yazmaya fırsat bulabildim :)


Tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum 1.yaş gününde detayları yazmıştım buyrun okumak isteyenler için :) TIK TIK

Blog yazmayı seviyorum. Gerçekten içimi buraya dökebiliyorum.Bir de yorumlar alınca daha çok mutlu oluyorum yardımcı olabiliyorsam size ne mutlu bana :)

Blogumu açtığım zamanlar da gezi,seyahat,mekan ağırlıklı yazıyordum sonra diyet,ev ziyaretleri,alışveriş, çeyiz derken anam bir baktım her telden bir blog oluvermiş :)

Fotoğrafıda 2015 de kutlanan doğum günümden aldım daha doğrusu öğle arasında arkadaşlarla gittiğimizde kutlanan doğum günümde :) Çengelköydeydik o zamanlar.. Vay be ne günlerdi. Çengelköydeydik diyorum da sanki hala çalışıyormuşum gibi hissediyorum:) İşsizliğimin üçüncü günündeyim hala daha bir boşluk var ama mutluyumda yalan yok işlerimi rahatlıkla halledebiliyorum.Erken yatmak erken kalkmak yok.Yorgun uyanmak,sürekli düşünmek yok.Yeme alışkanlığım bile düzene girdi ya eskiden aklıma geldikçe karın ağrıları yaşıyordum şimdi çok şükür en azından gelinlik üstümden düşmeyecek :)

İyi ki varsın blogum:)
İyi ki varsın blogger arkadaşlarım..

Beni takip eden , yorumda bulunan , bloguma renk katan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler :)

Saygılar..

9 yorum:

Share