8 Ağustos 2015 Cumartesi

Sevgili Günlükcüm / 26

                                                                                08.08.2015/ Cumartesi

Sevgili Günlükcüm ;

Kendime bile inanamıyorum hafta sonu blog yazmak pek alışkanlığım değildir :) Ama can sıkıntısı işte biraz da iç dökme diyelim :)


Didim'de geçirdiğim 3 günlük tatil her ne kadar sadece denize duyulan özlem duygumu biraz da olsa bastırsa da yine de çok kısa geldi be.. Daha tadına varamadan kendimi İstanbul'da buldum :( Ardından bir haftalık iznimde evde,anneannemde mekik dokuyarak geçirdim. Ama sıkıntı , stres kesinlikle SIFIR'dı. Çağrı merkezinin Back Office bölümünde çalıştığım için az biraz tahmin edebiliyorsunuzdur gün içerisinde gelen çağrılar,şikayet tüketicileri v.s. insanı gerçekten çok sinirli yapıyor. Eskiden bu kadar sinirli değildim en azından etten püften sebeplere sinirlenmezdim şimdi ise bazen hiç sinirlenmeyecek birşeye sinirleniyorum sonra da kendime kızıyorum.. Hadi ben yine Back Office bölümünde çalışıyorum sürekli inbound çağrısı alıp ve satış hedefi doğrultusunda çalışan müşteri temsilcesi arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin diyorum( tabii başta bana da) İşte bu stresten uzak bir hafta geçirmek bile insana ne kadar huzur veriyor. İnanın tepkilerim bile değişiyor. Nişanlıcığıma, arkadaşlarıma , etrafıma daha ılımlı yaklaşıyorum kolay kolay sinirlenmiyorum..

Evet gelelim bu aralar neler yaptığıma şöyle kısa bir özet geçeyim ;

Tatil sonrası yani 27 temmuzdan bugüne kadar olan süreçte haftanın 6 günü çalışmak beni pek bir yordu. Şimdi cumartesi günü çalışanların " biz hiç hafta sonu iki gün tatil yapmıyoruz sadece pazarımız var" dediklerini duyabiliyorum ve çokta hak veriyorum. Haftanın bir günü izinli olmak çok kötü bir durum özellikle evliysen o günü gezmeye mi ayıracaksın yoksa temizlik, ütü, yemeye mi ayıracaksın ? Neyse tatilden geldikten sonra ki hafta okey anladım çalıştım da bugün niye çalıştırıyorsunuz kardeşim :( Zaten bu hafta arkadaşım Nilüfer izindeydi (Laf aramızda dün nikahını yaptı 1 ay sonra da düğünü yapacaklar .Umarım o günlerin de bloglarını yazmak nasip olur inşallah). Nilüfer izinde olunca doğal olarak iki kişinin yapması gereken herşeyi tek bir kişi yapınca ne ses kalıyor insan da ne de kafa .. Akşam ya boğaz ağrısı çekiyordum ya baş ağrısı..Şu anda bu blogu ara vermeden yazabiliyorsam pekte yoğun olmadığımdandır. Malum hafta içi bu kadar boş zamanım olmuyor. Hatta şu anda kulaklığımı takmışım bir yandan eski nostaljik müzikleri dinliyor (sevemedim karagözlüm , için için yanıyor ), bir yandan mailleri göz ucuyla kontrol ediyor , bir yandan da blog yazıyorum :)


2 Ağustos Pazar günü arkadaşlarımızın evine ziyarete gittik. Daha detaylı yazısını farklı bir postta yazacağım :)


Nişanımdan bu yana kadar bir hayli kilo aldığım için Pazartesi günü diyete başlama kararı aldım :) Bu arada çok iradeli olduğumdan (en azından diyet konusunda ) Pazartesi başlıcam dediysem başlarım tabii aksi bir durum olmadığı sürece.. He bu arada benim diyetim sadece abur cubur yememe diyeti olacak :) Yine farklı bir postta detayları paylaşacağım ..

Bu aralar bu 4 ana maddeyi kafamda çok sorguluyorum.. Sanki herşeyimiz tamam da bunlara gelmiş sıra :) Neyse bununla ilgili de farklı bir post yazacağım daha detayları orada konuşuruz..

Çeyiz alışverişine de başlamıştım onları da farklı bir postta neler aldığımı nerelerden aldığımı yazacağım :)

Şimdilik görüşmek üzere..

Saygılar..

3 yorum:

  1. çağrı merkezi işi cidden strese sokuyor insanı. derdini anlatamayan, firma arızasını merkez çalışanlarından bilen cins cins insanlar arıyorlar. off Allah kolaylık versın yazarken strese gırdım ne dıyım :D :D ama çok iyi bir moral deposu olmuş canım çok sevindim. Diyet konusunda da tebrik ediyorum daha şimdiden. abur cubur yerıne saglıklı atıştırmalıklar araştıracam bende. ergenlıkte dokmedıgım sıvılceler bu yaşta geldı vurdu :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım gerçekten Çağrı merkezi hayatı çok zor . Şimdi halledilemeyen bir problem olduğunda Çağrı merkezini aradığım da daha sakin konuşuyorum :) malum meslektaşlarımızı yormak sinirlendirmek istemiyorum :) yarın başlıyorum diyete bakalım strese girdim daha şimdiden bugün yemenin dibine vurucam zaten :)

      Sil

Share