3 Ağustos 2015 Pazartesi

Didim Tatili / Part 3 - Son Part

 Didim tatilimizin son partına da gelmiş bulunuyoruz :( yazarken bile hüzünleniyorum kısa ama dolu dolu geçti..

18 Temmuz Cumartesi günü. Bugün Aylin abla kızı Alara ve akrabaları Berfin'de bizlere katıldı. Bir önce ki yazımda da bahsetmiştim. Aylin abla çok hoş kadın , kahvaltıya inerken bile takısıyla tokasıyla iner diye. Denize'de yine aynı şekilde gelmişti.. 


Sağ Baştan : Şeref abi , Nişanlıcığım, Ben, Aylin Abla, Kadriye abla , Nihal Teyze

Sabah Nuray'lar Aylin ablayla konuşmuştu akşam Serhat'ın doğumgününü onlarda kutlayacaktık :) Denize gitmeden önce Nuraylar merkeze pasta almaya gitmişti dönüşte de Aylin ablalara bırakmışlardı :) Çok organize çalışıyorduk..


Bugün yine ilk geldiğimiz Kleopatra Plajına gelmiştik.. Denizin berraklığını , denizin rengini görüyor musunuz.. Tek kötü yanı daha önceden de bahsetmiştim yosun tutmuş taşların olması onun haricinde mükemmel bir denizi var ..


Suyun soğuk olması Sevgiliye yine çok itici geliyordu :) İçimizden en son giren hep o oluyordu. Hatta bir keresinde denize bir girdi yüzüyor bir yandan da Ömer Abiye " abi çok soğuk ben gidiyorum Yunanistan'da görüşürüz " diyordu :) Bol bol yüzdük. Bugün deniz'de Frizbi oynadık. Bayağı eğlenceliydi.Son deniz günümüzdü :( Herhalde bir daha Allahın izniyle seneye balayında görürüz. Böyle yerlere uzun vadeli gelmek lazım. Ne yapalım buna da şükür.

Denizden ayrılmak hiç kolay olmamıştı. Hüzünlü bir şekilde geriye doğru baktım ve eve geldik..


Serhat'ın giyeceklerini ben sabahtan hazırlamıştım. Ben üzerime Beyaz kalın askılı , altıma pembe işlemeli bir etek , Serhat'a da Pembe polo yaka tişort ve beyaz pantolon ayarlamıştım.. Ben giyinip süslendim bilekliklerimi taktım aşağı indim. Nişanlıcığım " Niye bu kadar süslendin ki " dedi " ee akşam sitenin etrafını gezmicek miyiz ? fotoğraf çekeriz ya o yüzden " diyorum. Söyleyecek yalan bulamadım.. Bugün diğer iki güne göre daha erken geldiğimiz için Bey'lerin canı sıkılmış ( daha doğrusu biz buna internet çekmiyor da yer değişikliği yaptılar diyelim ) sitenin girişinde oturmuş video izliyorlardı.


Nurcan teyze ve Behram abilerin yemeğe gelmesini bekliyorduk..
Nurcan Teyzeler geldi yemekler yenildi. Aylin Abla'nın yanına bir gittik. Balkonu süslemiş , bir yandan börekler yapılıyor bir yandan kurabiyeler.." Aylin abla ne zahmet ettin gerek yoktu " dedim. " Olsun bizde böyle " dedi :) Valla denizden gelir gelmez onlarla uğraşmışlar yemek bile yememişler.


Saat 22.00'ı geçiyordu Aylin ablaya baktık. Hemen karşı tarafta oturduğu için yaptığı herşeyi görebiliyorduk. Bir anda " hadi gelin " dedi. Serhat kalktı önden önden gidiyordu , durduramadım üstüne üstlük bir de Aylin abla ışıkları kapatıp "sigorta attı behram sen anlar mısın "demez mi ? neyse yolun daha karşısına geçmeden Serhat'ı durdurdum. "Aşkım bir yukarı gel sana birşey söylemem gerekiyor " dedim. Bu sırada da evdekiler karşıya geçsin diye bakınıyordum. Yukarı çıktım diyecek birşey bulamadım " pembe oje sürsem mi " dedim. " Bu muydu yani saçmalama gel gidelim " dedi telefonumu da aldı önden önden gidiyor. "Dur " diyorum dinlemiyor. Tam karşıya geçtik Serhat arkası dönük oturacak yer bakıyordu ki aylin abla kapıdan içeri pastayı getiriyordu hemen kaptım. " İyi ki doğdun Serhat " diye başladık. Serhat bir hışımla arkasını döndü. Elini ağzına götürdü " aaa " dedi. O kadar şaşırdı ki :) resmen duygulandığını bile gördüm.


Pastanın mumları rüzgardan sönüyordu , biz tekrar yakarken " önden önden gidiyorsun sigorta attı diye illa bakacaksın yani ne vardı beklesen " diye kızıyordum Serhat'a da :) Sonra da " Hadi aşkım üfle " dedim :) Bi de Sevdiceğim diyor ki " kendi doğumgünümü unuttum " bende " aşkım bugün değil yarın senin doğumgünün ama biz yolda olcaz diye bugünden kutladık " dedim :) Sevdiceğim günleri,tarihleri bile birbirine karıştırmış..



Bol bol selfie'ler çektik.. Nasıl kilo almışım ya fotoğraflara bakmasam yine de fark etmicektim :( Acil kısımdan diyete başlamam lazım. Daha doğrusu ideal olmam gereken kilodayım.Boyum, kilom ,yaşıma göre hesaplayınca 55 kilo olmam gerekiyor en fazla. Bende 54. Ama Nişanımda 47-48 kiloydum aradan 5 ay geçti ben bu kadar kilo almayı nasıl becerdim anlayamadım.


Nurcan Teyze'ler bize Didim yazılı Magnet almıştı. Çok beğendik bu magneti. Altınkum'a indiğimizde böyle bulamamıştık. Bir de bundan sonra Allah nasip ederse gittiğim her yerden magnet alcam onları biriktiricem :) Bu zamana kadar almamış olmam tuhaf değil mi ?




Güzel bir doğumgünü oldu.Sevgilim gerçekten çok beğendi. Ona hep sürpriz doğumgünü yapmak istiyordum kısmet bugüneymiş :)


Doğumgününden sonra sitenin etrafında bir tur attık ertesi gün erken uyanacaktık bu yüzden eve gelip hemen uykuya daldık..


19 Temmuz Pazar günü saat 08.45'di yola koyulduğumuzda. Didim'e giderken daha çok zorlandık , İstanbul'a gelişimiz daha kolay oldu :)  Yol üzerinde Köfteci Yusuf'a girip köfte yedik. Bu köfteler bir harika dostum :) Bir çok yerde şubesi var özel araçla gidiyorsanız eğer kesinlikle köfteci yusuf'a uğramadan, köfte yemeden dönmeyin derim.. Bu arada bizim çarprazımız da " Aaa şu Kırgın Çiçekler'de oynayan Serkan (Mehmet Aykaç ) rolündeki çocuk değil mi " dedim. Atv 'de yayınlanan ve tesadüf eseri bulduğum Kırgın Çiçekler herhalde yaz dizilerinin içinde en çok sevdiğim dizi diyebilirim... Pazartesi günü yayınlanıyor , dram ağırlıklı olan bir dizi , bir tarafta yetiştirme yurdunda yaşayan kızların hayatını , bir tarafta da zenginlerin hayatını anlatıyor.. Diğer diziler gibi bir anda kavgayla başlayan aşklar , birbirleriyle göz göze gelince bir kaç saniye durmalar yani bu tarz diziler benim sadece evde oyalanmamı sağlıyor ama bu kırgın çiçeklerde evet aşkta var ama dram da var..Farklı güzel bir dizi tavsiye ederim..Neyse bizimkiler o diziyi pek bilmediğinden google'dan açıp fotoğrafını gösterdim.. Utanmasam gidip soracaktım o derece. Yani eğer o değilse bile onun ikizini buldum :) İnsanlar çift yaratılmış derler o olabilir de olmayabilir de :)

Feribotu yaklaşık 50-55 dakika bekledik. Benim eve girmem 19.30 oldu. İyi gelmiştik bir de oyalandık falan filan.. Dönüşte de şirkette ki Takım Liderlerine " Saray Helvası " almıştım. Eve de aldım. İyi ki almışım çok lezzetliydi ya :)

Saygılar..

16 yorum:

  1. Şöyle dolu dolu bir tatil yapamadık bu yıl işi ayarlayamayınca! Eylül gelsin kaçamak tatiller büyüsün.Sizin ki harika geçmiş belli ki, daha bir sürü güzel tatiliniz olsun, siz de evli olun^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah sorma tatlım bende izin üç haftayken nişanlımın anca 3 gün oldu :) Ne yapalım artık buna da şükür dedik. Seneye inşallah balayı olur belki farklı tatiller de olur :) Allahın izniyle o günleri bir görelim de inşallah..!

      Sil
  2. ohh ohh çok güzel geçmiş tatil maşallah ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kısa ama dolu dolu geçti :) Şimdiden özledim..
      Tatil güzel şey valla :)
      Sevgiler..

      Sil
  3. mimledim sizi , iyi eğlenceler :)

    YanıtlaSil
  4. aynı dombişlik bende de oldu. millet evlenince kilo alır bize nişanlanmak yettiyse demek:) ben de 48 kilo nişanlanmıştım 53'e kadar çıktım kışın. ki boyum 1.57-1.58 filan. baharda diyete girdim. tatilde geri aldıklarımla beraber şimdi 50 kiloyum, inşallah nişan yıldönümümüzde eski kiloma dönmeyi başarırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah verirsiniz :) Seneye malum gelinlik provaları da olacak .. Bari 50 kiloya düşeyim diyorum.. Şimdi bir de çocukluk arkadaşım evlenecek 1.5 ay sonra. Eee ben nişan elbisemi giyicem :) Oda dar , balık desen bu yüzden en yakın zaman da diyete başlıcam diyorum..
      Sevgiler..

      Sil
  5. Mutlu yıllar Allah utandırmasın :)

    YanıtlaSil
  6. İyi eğlenceler çok hoş bir yazı olmuş baştan ayağı elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize çok sevindim teşekkür ederim :)
      Sevgiler..

      Sil
  7. Çok hoş bir yazı olmuş. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Share