29 Eylül 2014 Pazartesi

Kadıköy Eysan Otel 'de Kına Gecesi

11 Eylül Perşembe günü..Sevgili Burcu'nun Kadıköy Eysan Otel'de ki kınasına davetliydim..
Damadımız Ahmet'i de tanıyordum Gelin kızımız Burcu'yu da :) Ahmetle aynı iş yerindeydik hatta Allah razı olsun sabahları Acıbadem'de oturduğum zamanlarda beni alır beraber şirkete gelirdik .. Burcu'yu da yine aynı şirketten Hande arkadaşımız sayesinde tanıyordum.. Zaten ne olduysa Hande'nin doğumgününde oldu :) 30 Nisan 2011'de şirket arkadaşlarıyla beraber Hande'nin Kadıköy'de doğum gününü kutlayacaktık ve biz o gün Serhat'ın bir " Yağmur " mesajıyla konuşmaya başladık :) 1 sene sonra 30 Nisan 2012'de Ahmet ve Burcu yine Hande'nin doğum gününde tanıştılar , çıkmaya başladılar ve şimdi de Evliler..Ne mübarek bir gün :)


Serhat ve Ahmette birbirlerini tanıdıkları için , Ahmet'in ricası üzerine Serhat'ım DJ'liği üstlenmiş oldu..Bu beni rahatlatmıştı en azından Sevgilim çalacak ben oynayacaktım. Malum Ahmet, Burcu ve Hande 'den başka kimseyi de tanımıyordum.. En azından onların koşturmacaları olduğunda ben Sevgilimin yanında rahatlıkla oturabilecektim..


DJ Serhat ve Dj Yağmur :)


Sevgilim önceden gitti ve tesisatı kurdu. 18.30'da bende işten çıktım servise binip Kadıköy'de indim..Kına'nın Kadıköy gibi merkezi bir yer de olması eminim ki tüm misafirlere kolaylık sağlamıştır.Kadıköy'den hemen hemen her yere araç bulmak kolaydır bu yüzden bende dönüşü hiç sorun etmiyordum..Gerçi Sevgili de yanımda olacağından gecenin sonuna kadar onunla olacaktım :)

Burcu & Ahmet  ( hemen soldalar )

Kılık kıyafetime gelince ; Sade bir görünümüm vardı. Siyan İspanyol paça pantolon , Siyah Ceket , Mavi Beyaz çizgili Gömlek ve çıkışta giydiğim topuklu ayakkabılar :) Çalışmasam en azından güzel bir elbise veya şık bir etek giyerdim ama maalesef çalışıyordum ve özel aracımız olmadığı için ( ayrıca tek başıma olduğum için) bunları giymekle yetindim..


O günde aksilik ya Kadıköy'de o kadar çok trafik vardı ki artık dayanamadım indim yürümeye başladım. Sevgilim beni aldı ve beraber otelin teras katına çıktık..Burcu'yu ve Hande'yi öptüm sonra Sevgilinin yanına geçtim..

Yukarıda ki manzaraya bakar mısınız ?İstanbul ayaklarınız altında.. Otel konum olarak çok güzel bir yerde.. Cıvıl cıvıl bir Kadıköy, herkesin işten dönüş telaşı , sahil , deniz , vapur ve Haydarpaşa Tren Garı.. 



Sevgilimin Candan Erçetin'den " Vay Benim Halime " şarkısını çalması üzerine kenarda olan bütün bayanların çığlıklar arasında sahneye geçmesi bir oldu :) Bende anlamadım bir anda herkes toparlanınca " oynayacakları varmış " dedim bende atladım sahneye :) Eh ben biraz kenardan kenardan eşlik etsemde yine de çok eğleniyordum. Benim Sevgilim neymiş ! böyle dedim :) Daha önceden düğün yaptığı yerlere gittim ama Kına olunca bir farklı coşturuyor insanı..
Bir ahhh ahh çekiyorum.. Bir düşünün Sevgiliniz veya Eşiniz hem güzel , hem şık hemde mini mini giymiş bayanların içinde =(  Bazen düşününce , " of " diyorum , kendi kendime kızıyorum ama sonra da " ne yapayım bu onun işi " diyorum :) 


Sevgili bizi bir coşturuyor pir çoşturuyor yani :) Çifte telli ( hiç beceremem ama ) , Misket  , Damat Halayı v.s. bayağı bayağı güzel geçiyordu. Herkes eğleniyordu kimse yerinde durmuyordu.. Sevgilim diye söylemiyorum ama gerçekten bu konuda çok başarılı-ki kına sonrasında herkes çok beğendiğini çok eğlendirdiğini söyledi-İstanbul çevresindeyseniz ve DJ arıyorsanız bana bilgi verin ben Sevgiliye yönlendiririm sizi. Bu da bir dip not olsun istedim :))

        Bu sırada yine aynı şirketten arkadaşım Tuğba geldi.Bu sefer yine hep beraber kopmaya başladık derken işte o an geldi. Kına'nın yakılacağı an..

       Bu anlar beni çok duygulandırır.. Ağlamasam bile ister istemez yine de gözlerim dolar..


              Burcu Beyaz Kaftanını giydi ve sahneye çıktı.Biz de arkasından ilerlemeye başladık o sırada Serhat'ım  "Yüksek Yüksek tepelere " çaldı ayy görmeniz lazım etrafımda o kadar çok ağlayan vardı ki..Ben de utanmasam ağlayacaktım..Serhat o kadar ağlaşmanın üzerine bir de " Kınayı getir Aney"çalmaz mı :) Burcu'da dahil , ağlamayanlarda ağladı :) Bende gözlerim dolu dolu fotoğraf çekmekle uğraşıyordum.. Burcu'nun etrafı o kadar kalabalıktı ki araya sıkışmak hiç kolay olmadı :) Baktık ağlamalar fazlalaşıyordu Serhat'ım oynak bir şarkı çaldı herkes sustu dans etmeye başladı :)

              Sevgili ortaya karışık bir mix yaptı ardından Mezdeke çaldı.. Ooo beni durdurabilene aşk olsun. Valla tanımıyordum ama bir bayanla sürekli oynadık :)

               Gecenin sonuna doğru ayakta duracak halim kalmamıştı :) Sevgili en son " Bu şarkı kalbimin tek sahibine " yi çaldı ve günü bitirdi.
           
              Düğünlerine gidemedik ama en azından Kına'da beraber olduk..
         
              Darısı tüm bekarların ve bekleyenlerimizin başına..Amin ! =)

                                                          Saygılar..
               

4 yorum:

  1. Ne güzel eğlenmişsiniz , Allah tamamına erdirsin .Arkadaşınız Hande hanımın bir sonraki doğumgünü ne zaman acaba birkaç arkadaş toplanıp gelsek mi ki :)))
    Şaka bir yana ne hoş bir tesadüf olmuş.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesai bitimine yakın yorgunluktan bitmiştim ki yorumunuz gerçekten bana çok iyi geldi . Çok güldüm :) Artık 30 Nisan 2015 ' e kaldı doğum gününe gitmemiz :)
      Sevgiler..

      Sil
  2. ilkokul mezuniyetim burda yapılmıştı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel :) Ben ilk defa gittim mekanın kendisinden çok manzarasına hayran kaldım..
      Sevgiler..

      Sil

Share