9 Şubat 2016 Salı

Sevgili Günlükcüm / 35 "Bu aralar ben"

                                                                                       9 Şubat 2016/ Salı

Sevgili Günlükcüm;

Bu aralar ben diye bir konu başlığı attım ruh halim pek karışık..Bir yandan evlilikle ilgili koşturmacalar,bir yandan işle ilgili bazı pürüzler anlayacağınız bu aralar canım pek bir sıkılıyor..Deşarj olmaya ihtiyacım var.Ama ekşın yapmaya da vaktim yok.En basiti geçen hafta cumartesi bile çalıştım (6 şubat) hemi de bütün gün ! Bu kız ne ara beyaz eşya ne ara mobilya bakmaya gitsin ?


Sabahın erken saatlerinde yola koyuluyorum bu fotoğrafı çektiğim de saat daha 07.00 olmamıştı. Bakmayın shopladım ama normalde de hava kızılımsıydı bu yüzden çektim zaten.. Sabah yataktan kalkasım da gelmiyor :( Gerçi kimin geliyor ki değil mi ? Ama 06.00'da kalmak hiç kolay değil. Yine havalar yavaş yavaş aydınlanmaya başladı çok değil bundan 10 gün öncesine kadar karşıma neyin , kimin çıkacağını bile kestiremiyordum. Bazen köpeklerle karşılaşıyordum bazen adamlarla. Artık korkar olduk !


17 Ocak Pazar günü evimizin boya işlemlerine başladık :) Daha doğrusu Nişanlıcığım boyuyordu bende yardım edeyim dedim. Bina ne çok yeni ne de çok eski.Evin içinde tek sıkıntı mutfak dolaplarının çok eski olması. Kiracı adamız biz be ! İnsan kiradan düşerdi de yaptırırdık ama nerdee ! Ahdım var bir gün evim olursa pardon iki evim olursa yeni evlenenden veya öğrenciden ilk 1 ay ücret almıcam.. Neyse evin kapıları da eskimo gibiydi.Onları beyaza boyadık. Duvarlarımızı da kum beji :) Tabi bunlar bir günde olmadı hatta tam anlamıyla bu hafta sonu tamamlanacak diyebilirim. Serhatta hafta sonu anca yapabiliyor. Bir de kar kış olunca evin içi buz gibi oluyor..Doğalgazı da daha açtırmadık tek açtırdığımız elektrik oldu :)



03 Şubat Çarşamba günü Annemle , Kuzenim İlknur'un doğum gününü kutladık.Annemin 4 Şubattı , Kuzenimin de 7 Şubat. Biz o gün toplanalım dedik ve o gün kutlama yaptık. Bir de sormayın iş yerinden 18.00'da çıktım  20.30'du anneanneme gittiğimde. Acıbadem trafiğini zaten sormayın gitsin. Kadının biri halime acıdı galiba durdu " nereye gidiyorsunuz kısıklı tarafıysa bırakayım " dedi. Bende " yok ben o tarafa gitmiyorum " dedim :) Tabi o tarafa gitseydim de binmezdim. Bu zaman da kim kime güveniyor ki ?

Ya benim günlerim böyle geçiyor anlayacağınız. Daha bir sürü şey var ama sonuçlanmasını beklediğim için şu an için sessiz kalıyorum..Allah kolaylık versin.!

Saygılar..

10 yorum:

  1. Kolaylıklar dilerim.Kolay iş değil tabii yeni düzen kurmak yeni hayata başlamak.İleride gülümseyebileceğiniz anılarınız oluşuyor.Çok sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle .. Bir yandan iş , bir yandan evlilik koşturmacaları. Yeni hayata alışma süreci , ana ocağından ayrılmak v.s. az bir zaman kaldı sürekli kafamda yetişecek mi korkuları..Allah büyük. Umarım bütün korkularımdan sıyrılırım :)

      Sil
  2. Kolay değil hem çalışıp hem de bu kadar işin üstesinden gelmek Yüce Mevla'm ömür boyu mutluluk ve işlerinizde kolaylıklar versin sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler . Evet çalışmasam (en azından bu kadar uzakta çalışmasam) belki de şimdi ki gibi zorlanmam.. Rabbim kolaylık versin. Amin .

      Sil
  3. Allah kolaylıklar versin inş. :)
    Her işim hallolduğu ve eşinle birlikle mis gibi evinde başbaşa oturacağın günler de gelecek ...
    Sıkma canınııı , hiç bir sıkıntı kalıcı değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım :)
      Allah o günleri tez zamanda göstersin inşallah..

      Sil
  4. Tatlı telâşlar bi tanem bunlar. Bir an 8 yıl öncesine gittik.böyle koşturuyorduk biz de..hep mutlu olun inşallah düğün ne zaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı telaşlar evet ama yine de yorucu hafta sonları hep koşturmakla geçiyor dinlenmeye fırsatımız bile olmuyor :( düğün nisan da tarihini net söylemiyorum nişanlıma söz verdiğim için (nazar değer misali) ama az kaldı :)

      Sil

Share