1 Şubat 2016 Pazartesi

Esmer Tene Yakışan Saç Rengi Önerisi

Esmer tenli olduğum için her zaman kendimi şanslı hissetmişimdir.Kimisi esmerleşmek için solaryuma girer kimisi ise saatlerce güneş altında yatar. Benim hiç ama hiç böyle dertlerim olmadı nitekim tatilde bile şemsiye altından çıkmazdım. Ona rağmen yine yanardım.

Esmerliğim konusunda sadece bir tek şeye üzülüyorum:Saçımı ne renge boyatacağım?

Şu an ki saçım da boya yok. Kestane rengi. Tepeleri koyu kestane aşağı doğru açık kestaneye dönüyor.Yazın "boyattın mı " diye soranlar bile oluyor. Normalde ben yine boyatmazdım ama beyazlarım şu dönem de o kadar fazla çıkmaya başladı ki saçımı sağa atıyorum olmuyor sola atıyorum olmuyor. Bana" naber yağmur"diyenler yüzümden önce saçıma bakmaya başladılar :(


Beyonce'nun  kendisini beğendiğim gibi bu çikolata kahve saç rengini de çok beğendim.. Bilmem bana yakışır mı ?


Kate Beckinsale , şimdi bu hatunun benim kadar esmer olduğunu düşünmüyorum.Fakat bir program var saç renginizi değiştirebiliyorsunuz ünlülerin saç rengini kendi saçınıza ekleyebiliyorsunuz.



Taaz (TIK TIK) çok eğlenceli bir program orada o kadar saç rengi denedim hiç biri yukarıda ki gibi cuk diye oturmadı ?Baksanıza çok orjinal durmuyor mu.? Bi iki arkadaşımı bile kandırdım" 3 sene önce ben" diye. İnananlar oldu :)

Aklınızda önerebileceğiniz saç renkleri varsa yorumlarınızı bekliyorum ..

Saygılar..

7 yorum:

  1. Merhaba Yağmur,

    Bence esmer tene en uygun olan ve en çok yakışan renk küllü tonlar. Hem doğal duruyor hem de tenin ışıltısını dengeliyor. Ayrıca kahve ve karamel tonlarını da çok yakıştırıyorum ben esmerlere.

    Sanırım 2. resimdeki saç rengini denemişsin kendi resmine. Küllü sarı olan. Bence hoş duruyor. Bu rengi de tercih edebilirsin. Dediğim gibi küllü renkler gerçekten hoş duruyor saçta :)

    Beyazlar her bayanın sorunu sanırım :) Ben üniversitedeyken heveslenip boyatmıştım saçımı. Şimdi de beyazlarımı kapatmak için boyamaya devam ediyorum. Ama bu aalar bayağı pişmanım saçımı boyattığıma. Saçlarım çok yıprandı ve sürekli bakım yapmam gerekiyor. O yüzden boyamadan önce iyice düşün derim. Geri dönüşü olmuyor çünkü.

    Bu arada kuaför malzemeleri satan yerlerde Golden Rose'un saç ruju diye bir ürün var. Duydun mu bilmiyorum. Saçtaki beyazları kapatmak için kullanılıyor ve kolaylıkla kullanılıyor. Onu da deneyebilirsin istersen. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Elif ,
      Çok teşekkür ederim uzun uzun açıklama yaptığın için muhakkak bunları dikkate alacağım :)
      Evlilik sürecinde galiba çok stres yaptım.Bu yüzden beyazlarım bir hayli çoğaldı normalde bende boyatmıyordum saçımı. Eskiden lise biter bitmez bir heves boyattım ama sonra kendi rengine döndürmeye başardım. Şimdi de beyazlar malum beni pek bir üzüyor bu yüzden boyatayım diyorum bakalım sonucu en kısa zamanda paylaşmayı istiyorum :)
      Sevgiler..

      Sil
    2. Umarım içine sinen rengi bulabilirsin canım. Sonucu merakla bekliyorum :)

      Sil
  2. Ben küllü renkleri çok seviyorum ve bence esmer tende daha da harikalaşıyor, inşallah bulursun içine sineni. Gelinlikle koyu renkler daha bir cazip olmuyor değil diğer yandan^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun canım benim :) Bakalım kısmet en yakın zamanda gidip sonuç üzecek mi sevindirecek mi beni hep beraber göreceğiz :)

      Sil
  3. esmer tene bence kızıl hariç her renk güzel olur :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dönem kızıl yapmıştım ama aralara :) Çokta kötü olmamıştı ya ama bakalım karar aşamasındayım kötü olmasın da ..

      Sil

Share